Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Henkilökuvaukset

Sivu 4 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4

Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Elias Su 22 Marras 2020, 20:04

Thorvald ”Togge” Andersen

Brunettea, kuitenkin jo hienoisesti harmaantunutta Toggea ei ehkä ihan heti uskoisi asiakaspalvelijaksi, sillä tämä nelissäkymmenissä oleva mies ei ole aina ihan aurinkoisimman näköinen. Kuitenkin monet ovat yllättyneet siitä miten puhelias ja rento tämä 168-senttinen mies on.

Togge on asunut melkein koko ikänsä Svolkussa ja mies tunteekin paikkakunnan kuin omat taskunsa joten varsinkin turistit saavat monesti mieheltä hyviä neuvoja vaelluksille tai muille vierailemisen arvoisille paikoille.

Viimeiset kymmenen vuotta Togge on toiminut Haviksen ravintolapäällikkönä ja mies ottaakin asemansa sen vaativalla vakavuudella, vaikka tarvittaessa tuo osaa myös nuortua henkisesti nuorempiensa tasolle ja heittää samanlaista läppää kuin parikymppisiltä saattaisi olettaa. Togge myös pitää hyvää huolta työntekijöistään, eikä mies pelkää lähettää ketään kotiin jos tuolla on sellainen tunne, että se olisi parempi vaihtoehto kuin antaa toisen jatkaa vuoroaan.

Mathias ”Matty” Pettersen

Mathias tai Matty kuten kaikki Toggea lukuunottamatta tuota kutsuvat on oman elämänsä hunsvontti ja melkein jopa pelleksi luokiteltava. Välillä on enemmän kuin vaikea ottaa Mathiasta tosissaan, mutta kavereiden kesken ja tilanteen niin vaatiessa tuo osaa myös vakavoitua ja näin ollen tuon kanssa voi käydä myös vakavampiakin keskusteluja ja tuosta on oikeesti jotain iloakin.

Matty on vajaat 170 cm pitkä, ruskeasilmäinen ja hoikahko rakenteinen. Vaikka välillä Mattystä ei uskoisi että tuo soveltuisi kujeilevuudeltaan tai ruumiinrakenteeltaan tarjoilutöihin niin kun näkee Mattyn kuitenkin tekemässä töitä tuo koko ennakko ajatus romuttuu sillä että Mattyllä ei ole mitään ongelmia blokata yksin jopa kuuden hengen seurueen lautasia kerralla.

Kuitenkin Matty on lojaali ja reipas työntekijä, jonka kanssa ei ole mitään ongelmaa tulla toimeen jos vaan jaksaa tämän parikymppisen ajoittaista pönttöilyä ja tuon omia ja välillä ei niinkään järkeviä vetoja, joita tuo jaksaa aina välillä harrastaa.
Elias
Elias

Viestien lukumäärä : 47
Ikä : 20
Paikkakunta : Osan
Join date : 30.10.2020
Karma : 0

Jassu tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Annu Pe 04 Joulu 2020, 20:44

Annu Pajusalo

» Syntynyt 11.04.2000 Suomessa, Äänekoskella
» Opiskelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa restonomiksi
» Asuu vanhempiensa luona Äänekoskella
» Käy Norjassa ja Shelyesissä satunnaisesti siskonsa Nitan luona

Luonnekuvaus

Annu on nuori aikuinen, jonka vanhemmilla ei ole aina ollut helppoa. Lintsaaminen koulusta, mopolla ajaminen kortitta, juhliminen alaikäisenä... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Onneksi kuitenkin vuodet ovat tuoneet mukanaan myös järkeä naisen päähän, ja Annusta on kasvanut varsin yhteiskuntakelvollinen ihminen. Vaikka opiskelun paras puoli taitaakin olla opiskelijabileet, mikäli Annulta kysytään...

Annu on sosiaalinen, ja hänen kanssaan on todella helppo tulla toimeen. Nainen tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, ja varsinkin uusissa ympäristöissä, kuten kouluissa, hän löytää itselleen nopeasti kaveripiirit. Annusta saa todennäköisesti todella reippaan ja aktiivisen ensivaikutelman, vaikka ehkä käytöksessä on vielä hieman teinin piirteitä. Mutta senkin teinin sisällä sykkii kuitenkin lämmin sydän.

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Annu_png_2
Annu
Annu

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 04.12.2020
Karma : 0

Jassu, Catu and Ella-Amalie tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Lucas To 10 Joulu 2020, 18:03

Lucas Jonathan Eide

> syntynyt 17.01.2012 Svolværissä (tai oikeasti Gravdalissa, mutta kotipaikkakunta Svolkku)
> asuu Svolværin lentokentän pohjoispuolella vanhempiensa omistamalla "hevostilalla"; pihassa puolitoistakerroksisen omakotitalon lisäksi kymmenpaikkainen talli, jossa tällä hetkellä asukkaina Lucaksen kolme kilpaponia, äidin vuonohevonen ja Lucaksen vanha, pikkusisko Lotten perimä shetlanninponi. Tallin lisäksi melko kookas kenttä, pieni maneesi, kävelykone ja muutama suuri tarha
> käy koulua Nybyssä, kolmannella luokalla
> Shelyssä äitinsä ja valmentajansa pakottamana koulutunneilla, Shelyssä tai Brynissä joskus lainaamassa isompaa maneesia, jos kenttä on hyppykelvoton pidemmän aikaa, Brynissä myös maastoesteillä silloin harvoin, kun äiti antaa
> pinterest
> kasvokuva
> pienikokoinen ikäisekseen, pukeutuu merkkivaatteisiin

Lucas on reipas ja omanarvontuntoinen pikkupoika, joka kyllä tietää, että hänen vanhempansa ovat rikkaita. Hän on kuitenkin motivoitunut treenaaja ja haaveilee arvokilpailuista esteillä ja joskus ehkä myös kentässä, sitten kun äiti antaa startata kenttää. Lucas palvoo valmentajaansa Håkania kuin jumalaa, mutta toisiksi parhaiten hän tietää itse. Ja ratsastaa toisiksi parhaiten myös. No ehkä maailman huiput ovat parempia. Vielä.

Lucas

Viestien lukumäärä : 4
Ikä : 10
Join date : 10.12.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Helke Su 20 Joulu 2020, 23:11

Helke o’donohue

07.04.1995, Larvik
163cm
Punaiset hiukset, sinertävän harmaat silmät
Puhuu Norjaa ja Englantia, hieman ruotsia
Äidinkielen opettaja, Aust Lofotenin lukio, Svolværin yksikkö

Helke, tuo islantilaisen äidin ja irlantilaisen isän rakkauslapsi. Helken isä Fionn on irlantilainen ja naisen äiti, Hilgur on islantilainen. Kuitenkin pariskunnan rakkaustarina on saanut alkunsa Norjassa ja oikeastaan vain muutaman kuukauden tapailun jälkeen Hilgur huomasi olevansa raskaana ja huhtikuisena perjantaina maailmaan saapuikin pieni tyttö, joka nimettiin Helkeksi äitinsä pyynnöstä ja sukunimensä tuo peri isältään.

Helke on 163cm pitkä ja tuo on perinyt isänsä puolelta punertavat hiuksensa ja äidiltään silmiensä värin. Helke pukeutuu siististi ja kylmemmillä ilmoilla tuon päällä on yleensä islantilaisvillapaita ja farkut sekä talvikengät ja lämpimämmällä ilmalla tuo kukee joko ihan t-paidassa tai ohuemmassa neuleessa sekä tennareissa. Tallilla Helkellä on vaaleat ratsastushousut ja harmaa islantilaisvillapaita, tai sitten harmaa college ja sadetakki. Kenkinä tuo käyttää mustia jodhpureja ja niiden parina ratsastaessa mustia chapseja. Kypäränä Helkellä on ihan vain valikoiman halvimmasta päästä oleva musta koruton ratsastuskypärä.

Lapsuutensa ja osan nuoruudestaan Helke vietti Larvikissa, josta tuo kuitenkin muutti Osloon opiskelemaan äidinkielen opettajaksi. Valmistuttuaan tuo ei kuitenkaan halunnut jäädä Osloon, vaan etsiskeli työpaikkoja muualta ja onnekseen saikin paikan äidinkielen opettajana joten kesällä 2020 tuo pakkasi vähän omaisuutensa Oslolaisen vuokra-asuntonsa nurkista ja muutti Lofooteille. Tuolta Helke oli vuokrannut mukavan pienen kaksion Nybystä.

Helke on aloittanut ratsastuksen jo pikkutyttönä ja olipa tuolla hetken vuokrahevonenkin, ennen kuin teini-ikä sekä muutto Osloon opiskelemaan toivat taukoa harrastukseen, jonka pariin tuo on palannut nyt uudella paikkakunnalla. Isoja tavoitteita harrastukselleen Helkellä ei enää ole, mutta eipä tuo näkisi mahdottomana sitäkään että toinen voisi kilpailla joissain pikkukisoissa jos sopiva tilaisuus sellaiselle sattuisi eteen astelemaan.

Helke

Viestien lukumäärä : 18
Ikä : 27
Join date : 20.12.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Kirsi Ke 06 Tammi 2021, 15:47

Kirsi on Norjassa syntynyt 14.vuotias tyttö.kirsin syntymäaika on 5.2.2006. Kirsin isä on Suomalainen,mutta Kirsi on jäänyt äitinsä luokse Norjaan. Kirsin ruumiinrakenne on aika normaali ja Kirsin kasvot ovat pyöreät. Kirsi on 165cm pitkä. Hänen silmien väri on vihreä. Kirsin hiukset ovat oranssit ja yleensä yläponnarilla hänen päänsä päällä. Kirsi rakastaa hevosia ja kaikkea hevosiin liittyvää. Hän ei käytä meikkiä.


Kirsi pitää koulussa mahdollisimman rentoja vaatteita. Kotona Kirsi pitää yleensä farkkuja ja hupparia.tallilla Kirsillä on kesäisin vaaleanpunainen t-paita ja talvella sininen takki.

Kirsi

Viestien lukumäärä : 9
Ikä : 16
Join date : 05.01.2021
Karma : 0

Nita tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Linda Ke 06 Tammi 2021, 19:01

Linda on 17.3.2001 Ruotsissa, tarkemmin sanottuna Göteborgissa, syntynyt nuori, 19- vuotias, nainen. Linda on siis tosiaan suomenruotsalainen. Hänen isänsä on ruotsalainen ja äiti suomalainen. Linda on 164cm pitkä ja hän on hoikka, painaa noin 55kg. Hän on värjännyt hiuksensa viileän sävyisiksi blondeiksi, mutta hänen oikea hiustensa väri on vaalean ruskea. Hänen hiuksensa yltävät puoleen selkään asti ja ne ovat luonnostaan ihan piikkisuorat. Silmien väri Lindalla on sininen. Linda rakastaa meikata, mutta tulee tallille yleensä kevyemmällä meikillä. Hän kuitenkin aina meikkaa ainakin kulmakarvat ja silmämeikin (ripsiväriä ja jotakin neutraalin väristä luomiväriä) ja vähän peiteväriä tummiin silmänalusiin. Linda on käynyt peruskoulun ja lukion hyvin arvosanoin. Hän ei ole vielä varma mitä haluaa tehdä ”isona”. Hänellä on ns. ”huoliteltu ulkonäkö” ja on todella tarkka mitä vaatteita käyttää. Hänen päällään näkee yleensä vain neutraalin värisiä vaatteita, mutta joskus saattaa räväyttää ja laittaa esimerkiksi pinkkiä päälle.

Luonteeltaan Linda on iloinen, sosiaalinen, auttavainen ja päättäväinen. Linda tulee ihan kaikkien kanssa toimeen eikä hän ikinä halua pahaa kenellekkään. Lindasta ei voi muuta kuin tykätä. Hän osaa sanoa asiat suoraan kuin ne ovat. Hän osaa liittyä keskusteluun kuin keskusteluun ja löytää kyllä aina puhuttavaa mistä vain. Hän on todella tarkka, että kaikki tehdään tarkasti ja hyvin eikä jätetä mitään puolitiehen. Hän kuitenkin osaa myös nauraa omille virheilleen.

Linda on ratsastanut ihan pikkutytöstä lähtien ja on myös kisannut 100cm-120cm tasolla, mutta ei ole kisannut pariin vuoteen. Hän haluaisi ehkä taas kokeilla kisaamista. Hän osaa käsitellä myös vähän vaikeampia hevosia.

Linda rakastaa kaikenlaisia eläimiä ja hänellä on itsellään myös koira.

Linda

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 06.01.2021
Karma : 0

Nita tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Valerie To 07 Tammi 2021, 14:40

Valerie White

» Syntynyt 21.07.1990 Englannissa
» Pituus 167cm
» Nainen
» Sukunsa omistaman teknologiayrityksen White Techin toimitusjohtaja

Valerie White on sukunsa perustaman sekä omistavan suuren teknologiayrityksen White Techin toimitusjohtaja. Työnsä puolesta hänen elämänsä on hyvin kiireistä ja hänet nähdäänkin usein tallin nurkilla neuvottelemassa työasioista puhelimessa. Valerie ihastui Svolværin pikkukaupunkiin täällä vieraillessaan ja omistaa kaupungista kerrostaloasunnon, jossa asuu vakituisesti.

Luonteesta
Valerien tyylistä elää ja tehdä asioita voi nopeasti saada kuvan, että nainen tekee liikaa, huolimattomasti eikä saa lopulta mitään aikaiseksi. Tosiasiassa hänen tyylinsä tehdä asioita vain on sellainen. Joskus täytyy asiat hoitaa kerralla loppuun ja välillä pitää venyä useampaan projektiin yhtä aikaa, jolloin homma voi ulkopuoliselle vaikuttaa säheltämiseltä. Nainen kuitenkin tietää tarkalleen mitä on tekemässä ja vaikka toiselle hänen elämäntapansa voisi olla hyvinkin kuluttava, on hän itse tottunut siihen ja kokee sen toimivaksi. Kun Valerie kuitenkin ehtii pysähtyä ja antaa aikaa tutustua itseensä, paljastuu hänestä lämmin ja hyväsydäminen ihminen. Tallilla oleskelu onkin naiselle hyvä tapa pysähtyä hetkeksi ja viedä ajatukset pois työasioista. Kunnes työpuhelin taas soi ja velvollisuuksiin on palattava.

Ulkonäöstä
Naisen siroja kasvoja kehystää vaaleat, hieman värisävyiltään vaihtelevat lainehtivat pitkät hiukset. Tai kehystäisi, jos tämä pitäisi niitä joskus vapaina. Valerien tavaramerkiksi on niin ikään muodostunut takaraivon tiukka nuttura. Vaaleiden piirteiden ansiosta tämän tummansiniset silmät näyttävät kirkkailta ja katse aina terävältä, arvostelevalta sekä vaativalta. Kulmat ovat naisella luonnollisen vaalean ruskeat. Ruumiinrakenne on hänellä solakka.

Valerie näyttää tallilla aina siltä kuin olisi hetkenä minä hyvänsä menossa presidentin kanssa illalliselle. Hänen pukeutumisensa ei siis vastaa laisinkaan ympäristöä ja hänen mielestään tallille on ihan järkevää tulla korkeat piikkikorkokengät jalassa. Omistaa hän ratsastusvaatteetkin, mutta nekin ovat viimeistä mallia ja kalleinta merkkiä, eivätkä koskaan likaiset. Tyypillisesti hän käyttää ratsastaessa kiiltäviä mustia ratsastussaappaita sekä mustia ratsastushousuja. Paitana hänellä on usein vaalea tai valkoinen t-paita tai pitkähihainen sekä tämän päällä talvisin joko vihreää toppaliiviä tai kevyttoppatakkia.

Valerie

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 07.01.2021
Karma : 0

Matias B. and Nita tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Icarus Ti 02 Maalis 2021, 21:34

Icarus Kristiansen

Norjalaismies, joka ei menneistä paljon puhu eikä pukahda. Ikää sanoo olevan "tarpeeksi".
Vuosien saatossa pehmennyt hieman Shelyesille. On edelleen yhtä nipottavainen ja vaativa, mutta ei harrasta enää mykkänä nurkkia pitkin hiihtämistä — Icaruksen kanssa on mahdollista päätyä nykyisin jo aivan oikeaan keskusteluunkin. Yhtä suorasukainen, saivarteleva ja tyly hän kyllä on kuin aina... Helppoa valmentajaa etsivälle Icarus ei siis sovi niin mitenkään, mutta toisaalta tuo panostaa kaikella kapasiteetillaan suojattiensa edistymiseen ja osaa antaa myönnytystä onnistumisista.

Räiskyvää punaista löytyy niin hiuksista, parrasta kuin kulmistakin. Tukka on villi ja kihara, mikä kompensoi jo korkeahkolle karannutta hiusrajaa. Pehko pysyy melkein aisoissa samettirusetilla, mutta ei kuitenkaan ihan. Silmät ovat okransävyiset, kirkkaassa valossa suorastaan meripihkaiset. Katse on yleensä aina aavistuksen tympeä, mikä tekee pitkistä kasvoista hivenen luotaantyöntävät. Kaikki on terävää aina poskipäistä leukapartaan ja siitä pitkään nenään.
Vaikka Icarus on suhteellisen pitkä 187 cm mitallaan, ei hän silti vaikuta erityisen vahvalta. Kävellessään nilkuttaa vasemmalle jalalle ellei ota tukea hevosenpäisestä kepistä. Varmempi mies on siis kulkemaan hevosen selässä kuin omilla koivillaan.

Icarus pukeutuu aina siististi. On kuultu vitsiä että hän nukkuukin liivi päällä ja huivi kaulassa. Näyttävyys on toinen aspekti: punainen, violetti, kultakanttaukset — jos ei aina onnistu taidolla, niin sitten tyylillä! Habitus on kaikin puolin mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta. Samalla silmäyksellä voi nähdä ratsastajan kiitävän ohi hännystakki hulmuten ja tärkätyt kaulukset kaulaa raapien, siinä missä ratsu on verhoiltu mitä moderneimpiin, teknisimpiin varusteisiin.

Shelyesin ulkopuolella Icaruksen pitää kiireisenä Lumos, joka pienien mutta lukuisten mainossponsorien avulla kuljettaa Kristiansenin ratsuja kilpailusta toiseen. Hevosten treenaaminen, kasvatus ja myynti tuntuvat olevan hänen ainoa elämä: aivan kuin tuo ei tarkoituksella tahtoisi ajatella mitään muuta.

Henkilökuvaukset - Sivu 4 ObyGqrk

_________________
Peto hevoseksi, Exitus Spiritus.

* Siriuksen taso on 120 cm, mutta Lumoksessa majailevat Icaruksen pätevimmät kilpurit.
Icarus
Icarus

Viestien lukumäärä : 94
Join date : 04.07.2014
Karma : 0

http://haukkaleva.net/sim/sirius.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Ronja La 20 Maalis 2021, 10:08

RONJA BERG

Syntynyt: 6.6.1996 (Svolvær), 24-vuotias
Oma hevonen: Tulossa bounce
Koulutus / ammatti: Baarimikko, ratsuttaja, groomi
Elämä Shelyesin ulkopuolella: Baarimikko Gjemmestedissa
Pinterest

Ronja ei oikeastaan näytä epämiellyttävältä. Päinvastoin: kasvojen piirteet ovat pehmeät, paksut hunajablondit hiukset kehystävät niitä kiharaparvina eikä häneltä onnistu resting bitch face. Se onkin suuri vale, koska Ronja on epämiellyttävä. Ehkä siksi hän korjaa miellyttäviä kasvojaan monin tavoin: hymyilemällä lähinnä ivallisesti, peittämällä kroppaansa tatuointeihin, septumilla, monilla korvakoruilla ja -venytyksillä, mutta pääsääntöisesti todella ikävällä käytöksellä. Ronja sanoo mitä tahtoo ja kelle tahtoo, milloin tahtoo.

Pienenä toivoi pääsevänsä karatetunneille kuten kaksi isoveljeäkin. Äiti oli kuitenkin jo pitkään halunnut tytön, joten pakotti ratsastustunneille ja mites siinä kävikään: nyt tatsuttajana ja groominakin työskennellyt Ronja kilpailee kenttäratsastuksessa omalla hevosellaan ja kuten arvata saattaa, ei tykkää hävitä. Jos asiat eivät etene Ronjan toivomalla tavalla, voi tulevan nähdä jo valmiiksi myrskynharmaista silmistä.

- 171 senttiä pitkä
- Pitkät reilusti lapaluiden alle yltävät kultaiset blondit hiukset, jotka usein kiharalla, tallilla kiinni korkealla ponihännällä tai ranskalaisilla leteillä
- Harmaat silmät, vaalea iho
- Pukeutuu tummiin väreihin: mustaan, harmaaseen, viininpunaiseen, vihreään
Ronja
Ronja

Viestien lukumäärä : 26
Ikä : 26
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 20.03.2021
Karma : 0

Ella-Amalie tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Henkilökuvaus

Viesti kirjoittaja Inez Ma 22 Maalis 2021, 18:45

Moi!


Tänään henkilökuvaus : )

Ulkonäkökuvaus
» 21.08.2006 Ranska
» Silmät ovat oliivinvihreään vivahtavat, ihonväri on vaalea.
» Hiukset ovat oranssihtavat ja kiharat.
» Inez on hoikka.
» Inez on 168 senttimetriä.
» Inez tykkää pukeutua sinisiin farkkuihin ja pinkkiin ruusupaitaan.
» Inez on yläkoulussa kahdeksannella luokalla.


Luonnekuvausta porukkasivua varten:


Inez on puhelias 14 vuotias tyttö, joka omaa oranssihtavat kiharat hiukset. Inezin harrastuksiin kuuluu ratsastus, voimistelu, sekä hiihto. Inez tykkää lukea kirjoja, ja ennen kaikkea tykkää puuhailla persoonallisten vuonisten kanssa. Ratsastuskokemusta Ineziltä löytyy monien vuosien ajalta. Hänen lempipuuhiinsa kuuluu hevosten hoitaminen, niillä ratsastaminen ja voimistelu.

Koulussa Inez on avoin, puhelias, ja kova viittaamaan. Inezin vahvuuksia ovat piirtäminen, notkeus, ystävällisyys, sekä koulussa vahvuusaineet ovat äidinkieli, matematiikka sekä käsityöt. Yleisesti tallilla Inez jää ennen ratsastusta suustaan kiinni puhumaan ystävien kanssa.

Ratsastettaessa Inez kuuntelee hyvin ratsua, ja yrittää olla käyttämättä raippaa. Koulussa usein välitunneilla Inez jää vain juttelemaan ystäviensä kanssa ties mistä asioista. Inezin lempieläimiä ovat hevonen ja kissa.

Inezillä on ikioma kissa nimeltään Nefernefer. Neferneferiä Inez kutsuu usein vain Ninniksi. Inez tykkää myös lukea kaikenlaisia kirjoja. Hänen sydämmessään on kolme tärkeää asiaa. Ne ovat ponit, Nefernefer eli Ninni, sekä oma lukutoukka-moodi. Inez on varsinainen lukutoukka joka aina kääriytyy peiton alle lukemaan lempikirjojansa.
Siinä oli kuvaus, ensi kertaan!

Terkuin Inez

Inez

Viestien lukumäärä : 24
Ikä : 15
Join date : 21.03.2021
Karma : 0

Inez tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Ragna To 22 Huhti 2021, 08:28

Ragna Chickadee

Syntynyt: 27.9.2004 (Bergen), 16-vuotias
Koulutus / ammatti: -
Elämä Shelyesin ulkopuolella: Opiskelija, Aust-Lofotenin lukion Svolværiin yksikön 1. vuosikurssi

Ragna Chickadee on hiljainen 16-vuotias norjalainen nuori, joka kulkee lähinnä omia polkujaan. Hän ei viihdy isoissa ihmisporukoissa tai suurissa kaupungeissa. Ragna ei juurikaan ota vieraisiin ihmisiin kontaktia muuta kuin pakottavasta syystä. Hän kuitenkin nauttii muiden ihmisten tarkkailusta vähän etäämmältä. Toisaalta yksi piirre tässä norjalaistytössä haastaa haluttomuutta olla tekemisissä tuntemattomien ihmisten kanssa. Ragna kokee toisten ihmisten auttamisen todella tärkeäksi, mikä ajaa tytön välillä vähän epämukaviin tilanteisiin. Tyttö viihtyy kotona omissa oloissaan, luonnossa ja tallilla. Muita paikkoja hän ei omasta mielestään elämäänsä edes tarvitsisi.

Niiden ihmisten seurassa, jotka ovat voittaneet Ragnan luottamuksen puolelleen, hänestä kuoriutuu huomattavasti avoimempi ja puheliaampi tyyppi. Tyttö rakastaa toteuttaa erikoisia ja joskus vähän hullujakin ideoita niiden tärkeimpien ihmisten kanssa. Ragna omistaa paljon mietteitä ja ideoita, jotka ajautuvat muille vasta tässä vaiheessa.

Ulkonäöstä
Ragna huomataan yleensä pitkistä ja paksuista tummanrukseista hiuksistaan, joita joka toinen ihminen väittää musitksi. Hänellä on siniharmaat silmät ja vaalea iho. Ragna on laiha 154 senttimetrin pituuden saavuttanut pätkä. Tyttö pukeutuu pääsääntöisesti mukavasti kollareihin tai juoksuhousuihin ja huppareihin. Tytön hupparit ovat yleensä koon tai jopa kaksi liian suuria. Pukeutumisessa korostuu musta sekä Ragnan ehdoton lempiväri, oranssi. Ragnan hiukset ovat lähes aina kahdella ranskanletillä, koska niin ne pysyvät pitkään pois tieltä. Tyttö ei ole koskaan meikannut, eikä se kiinnosta häntä vieläkään.

Ragna

Viestien lukumäärä : 8
Ikä : 17
Join date : 22.04.2021
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Ingrid To 22 Huhti 2021, 21:01

Ingrid Lind

Syntynyt 12.1.1995 Leknesissä, Norjassa, 26v
Ratsastustaso HeA, re 80cm


Ingrid on asunut koko elämänsä Norjassa, ja rakastaa sen luontoa. Nainen on melko hiljainen sivusta seuraaja, mutta tulistuu herkästi huomatessaan jossain vääryyttä. Ingridiä voisi kuvailla melko herkäksi ja tunteelliseksi, joka itkee jokaisen katsomansa romanttisen komedian aikana. Intohimokseen hän on löytänyt toisten auttamisen, mikä on ohjannut hänet nykyiseen työhönsä. Ingridillä on pitkä historia erilaisista hevosista ja talleista, mutta vain muutama hevonen on jättänyt pysyvämmän jäljen. Hevosissa häntä kiehtoo erityisesti yhteyden löytäminen uljaan eläimen kanssa.

Ulkonäkö ja pukeutuminen
Ingridillä on tulenpunaiset, puoleen selkään ulottuvat luonnonkiharat hiukset. Hän tekee mielellään hiuksiinsa lettejä.
Silmät ovat vihreät, kasvoissa jonkin verran pisamia.
Ingridin ruumiinrakenne on hoikka, pituutta noin 165cm.
Ingrid pukeutuu pääosin hyvin käytännöllisesti. Parempiin tilaisuuksiin pukeutuu mekkoihin/hameisiin. Vaatteissa suosii luonnonläheisiä värejä (esim. vihreä, ruskea, luonnonvalkoinen)

Ingrid

Viestien lukumäärä : 9
Ikä : 27
Join date : 22.04.2021
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Safira To 05 Elo 2021, 20:49

Safira Zirani on elämäniloinen, rohkea ja toimelias tyttö, joka on lähtöisin Iranista mutta asunut Norjassa jo pikkutytöstä saakka, ensin Oslossa, kunnes loppukesästä 2021 edessä oli muutto Svolværiin. Safira asuu vanhempiensa ja rescue-bordercollie Jaden kanssa omakotitalossa lähellä Shelyesiä.

Safira säteilee ympärilleen positiivista energiaa ja hänen kanssaan on todella helppo tulla toimeen. Hän ei viihdy paljoa yksin, joten hän hengailee todella mielellään niin muiden ihmisten kuin eläintenkin kanssa. Hevosten kanssa Safira taitaa perusasiat, mutta oppimista on tietysti vielä paljon - siihen hänellä kuitenkin riittää intoa, ja hän rakastaakin kaikkea hevosten kanssa puuhailua vaikkei kaikkea täydellisesti osaisikaan. Etenkin maastoilu on lähellä hänen sydäntään, ja hän odottaa suuresti pääsevänsä kokeilemaan joskus maastoesteitä, mutta ennen sitä häntä kiinnostaa päästä näyttämään osaamisensa niin koulu- kuin esteradoilla.

✦ Syntynyt 8.10.2009 Teheranissa, Iranissa
✦ Tummanvihreät silmät ja hieman kihartuvat, noin puoleenselkään asti ylettyvät tummanruskeat hiukset
✦ Ikäisekseen pitkä ja ruumiinmuodoltaan siro
✦ Yleisin vaateyhdistelmä on neulepaita ja farkut, suosii maanläheisiä värejä
✦ Ratsastaessa käyttää ruskeita ratsastushousuja ja samanväristä kypärää sekä jotain perussiistiä yläosaa, kiiltäviä nahkasaappaita unohtamatta

Safira

Viestien lukumäärä : 26
Ikä : 12
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 04.08.2021
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Keir Kristian Fischer

Viesti kirjoittaja Keir Su 12 Syys 2021, 20:05

Syntynyt 1.8.1997 Sveitsissä, Bernissä. 24-vuotias
Ratsastustaso: HeA|| Re: 100cm
On tällä hetkellä töissä pienessä maalaiskaupaksi kutsumassaan paikassa Svolværissa.
Omistaa yksiön Svolværissa, jota kutsuu poikamiesboksiksi - ja sanottakoot, että siltä se myös näyttää.

Aikansa ja energiansa Keir mieluusti viettää hyvän viskin parissa tai peräti erikoisoluiden - jos hän sattumoisin haluaa hemmotella itseään tai tehdä vaikutuksen olut tietämyksellään ystäviin. Keir hakee helposti hyväksyntää ja tekee mitä typerimpiä asioita sen saavuttamiseksi. Nuorukaista on silti helppo lähestyä, mutta kesken keskustelun saattaa vahingossa tajuamattaan esimerkiksi loukata jotakuta pyytäen sitä kuitenkin anteeksi.
Keirin ratsastustaidoista huolimatta hän mieluusti olisi vain maastossa puolipäivää eksyneenä kuin hiekkakentällä kiertämässä ympyröitä - eihän raukka edes tiedä, mitä haluaisi tehdä tai oppia! (Kaiken ja ei yhtikäs mitään.)

Ulkonäkö ja pukeutuminen
Mustaksi värjätyt hiukset, joita Keir pitää aina ponihännällä takana tai sutaissut ne geelillä taaksepäin, usein etenkin stressaantuneena näyttää juuri heränneeltä kun hiukset sojottavat joka ilmansuuntaan hänen haroessaan niitä. Hiukset ovat hieman kihartuvat ja yltävät korvien puoliväliin. Korvissa miehellä on neljä reikää. (Kolme vasemmalla puolella, yksi oikealla.) Korvan takaa on pieni tatuointi ja lisäksi vasemmassa kädessä hiha (käden peittävä tatuointirykelmä, jotka ylettyvät kämmenselkään asti.)
Keir kuittaa nämä usein sanoin ''nuoruusvuosien hölmöilyjä'', vaikka oikeasti on ottanut lähes jokaisen tatuointinsa vasta Norjaan muutettuaan, jolloin Keir oli kuitenkin jo 21-vuotias.
Pituutta mieheltä löytyy 175cm verran, kehonrakenne on hontelo mutta omalla tavallaan raamikas. Kasvot ovat melko terävät ja leukalinja jolla voisi höylätä juustoa. (Uskokaa pois, sitä on myös kokeiltu)
Pukeutuu tummiin väreihin lähes poikkeuksetta, joka tekee nuoresta miehestä entistä kalpeamman. Silmät ovat jäänsiniset ja katseessa pilke etenkin huvittuneena.

Keir

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 12.09.2021
Karma : 0

Moona tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Eetu Su 19 Syys 2021, 21:50

Eetu Kurkinen

Syntynyt 1.1.1998, 23-vuotias
Koulutus/ammatti: Ylioppilas/urheilukaupan myyjä
Elämä Shelyesin ulkopuolella: Työn ja tallin lisäksi salilla käyntiä ja pipolätkää

Eetu on nuoruudessaan ollut niin kehittymisennälkäinen esteratsastajanalku kuin maajoukkuetason jääkiekkoilija. Mutkien kautta Norjaan muutettuaan Eetu palasi satulaan ja jäi sille tielleen, joskin kilpailuhenkiselle nuorukaiselle turhan rauhallista tahtia. Aagen kanssa hän keskittyy opettelemaan ajohommia, sillä jalat menisivät ponin ympäri kaksi kertaa.

Brunette hunajasilmä on sosiaalinen tapaus ja oikea naistennaurattaja. Eetu pitää myös muiden miespuolisten seurasta, jolloin voikin heittää myös härskimpää läppää. Eetu nauraakin paljon ja on kova virnuilemaan. Oli kohde kuka tahansa, mies pitää huomiosta eikä pelkää aloittaa keskustelua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Eetu halutessaan osaisi olla kohtelias tai kuunnella – hän on vain ajoittain hieman esittämiseen ja machoiluun taipuvainen. Tällä nuori mies paikkailee lähinnä jääkiekon lopettamisen jälkeisten tapahtumien aikaansaamaa epävarmuutta. Eetu haluaa sanoa olevansa periksiantamaton ja suoritusvarma, joskin nämäkin piirteet ovat kokeneet kolauksen lätkän loppumisen takia.


Ulkonäkö:

Tummanruskeat hiukset, hunajan väriset silmät. Ulkonäkömallina Tanner Buchanan (erityisesti tää tai tää kuva hänestä ilman otsaryppyjä heh), hiukset siis vähän pidemmät ja välillä valahtavat kehystämään kasvojen sivuja. Pituutta 187cm, urheilullinen, sopivasti lihaksikas kroppa ja haluaa myös pitää sen niin. Valloittava, leveä hymy. Hurmuri.

Päässä usein lippis tai viileämpinä päivinä sellainen liian lyhyt, korvien yläpuolelle jäävä musta beanie. Vaatteiden värisävyt muutenkin usein tummia tai muuten maanläheisiä, välillä repäisee yläosassa keltaisella/sinisellä, alaosassa beigellä. Neuleita, huppareita, t-paitoja, rentoja suoria housuja, farkkuja, collareita. Tyylitietoinen, mutta kuitenkin enemmän sporttityyli. Jalassa usein Vansit/Addun tennarit.


Viimeinen muokkaaja, Eetu pvm Ke 29 Syys 2021, 10:29, muokattu 2 kertaa

Eetu

Viestien lukumäärä : 17
Ikä : 24
Join date : 17.09.2021
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Milla La 25 Syys 2021, 10:32

Milla on 16-vuotias Stellan hoitaja, ja torstain HeB tunnin oppilas. Milla on noin 167cm pitkä, blondi hevostyttö. Milla on vaaleaihoinen, ja syntynyt Norjassa 23.4.2005. Millalla on siniset silmät, ja hän pukeutuu useimmiten punaiseen takkiin, harmaisiin ulkohousuihin, joissa on mustat "paikat" polvissa ja pepussa. Hän käyttää myös harmaata pantaa ja lapasia. Sisävaatetus on useimmiten huppari ja collarit tai leggingsit. Tallin ulkopuolella farkut. Hän pitää usein hiuksiaan letillä tai korkealla poninhännällä. Millan hiukset ovat noin 6cm olkapäiden alapuolella ollessaan auki. Millalla on myös haaleat pisamat ja Milla on hieman hoikka, mutta vartalon muodot ovat "normaalit". Hevosten kanssa Milla on tyyni ja rauhallinen, ja opettaja kehuukin Millaa usein rauhallisesta kädestä ja napakkuudesta. Milla on hiljainen, jos hän ei tunne entuudestaan, mutta kun hän on tutustunut, Milla puhuu porukasta eniten, ja on porukan "vitsiniekka".

Milla
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Laila Ke 06 Loka 2021, 18:28

Hei!
Lailan koko nimi on Laila Alapuro. Laila on 15-vuotias tyttö, joka on syntynyt Suomessa, mutta muuttanut Norjaan puoli vuotta sitten. Laila on vain 160 cm pitkä. Hän ei ole kovin laiha, mutta ei myöskään mikään Paksukainen. Lailalla on vaalea iho ja vihertävän siniset silmät. Lailalla on pyöreät posket ja kevyitä pisamia nenällään ja poskillaan. Lailalla on sateella keltainen sadetakki,keltaiset kumisaappaat sekä beiget ratsastushousut. Kesällä hänellä on samat beiget ratsastushousut, vihreä lyhythihainen paita ja lenkkarit. Syksyllä ja keväällä Lailalla on samat ratsastushousut ja vaalean vihreä paita sekä vihreä takki. Talvella hänellä on mustat toppahousut ja keltainen toppa takki sekä talviratsastus kengät. Ratsastaessa hänellä on beiget ratsastushousut tai mustat toppahousut, vihreä takki tai paita, mustat ratsastussaappaat sekä tottakai musta kypärä. Kärryillessä aika lailla samat varusteet. Laila on energinen ja positiivinen ihminen joka rakastaa eläimiä.Oikeasti Lailalla ei ole mitään väliä mitkä vaatteet hän laittaa päälleen tallille.


Viimeinen muokkaaja, Laila pvm La 09 Loka 2021, 11:01, muokattu 1 kertaa

Laila

Viestien lukumäärä : 11
Ikä : 16
Join date : 05.10.2021
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Hanna-Lovisa To 07 Loka 2021, 14:31

Perustiedot:
nimi: Hanna-Lovisa Tiala
ikä: 21v
syntymäaika: 25.3.2000
syntymämaa: Suomi
sukupuoli: nainen
ylin tutkinto: ylioppilastutkinto

Ulkonäkö:
kriittiset mitat: 165cm ja 63kg
hiukset: Tummanruskeat, vähän olkapäiden alle laskeutuvat, suorat hiukset. Hiukset heiluvat      
yleensä ponnarilla tai ovat niskaan nutturalle pyöräytetyt
silmät: ruskeat (nappisilmäksi on mummojen toimesta haukuttu)
iho: vaalea, ei kuitenkaan täysin vitivalkoinen
kasvot: melko sopusuhtaiset, mikään ei erityisesti erotu. Tai no kulmakarvat ovat melko                                            vahvat. Kasvot ovat muodoltaan ns. neliö.
ruumiinrakenne: Sporttinen ja luisteluvuodet näkyvät varsinkin jaloissa. Ei mikään kauhean siro tirriäinen vaan enemmän sellainen suomalainen rakenne. Muodoltaan ehkä lähimpänä sitä X:ää.
pukeutumismieltymykset:  Tallilla jalassa on yleensä keltaiset Hai-saappaat, ja eriväriset sekä -merkkiset Revolution Race -housut. Kaikki muu vaatetus vaihtelee.

Pähkinänkuoressa:
Hanna-Lovisa on puhelias ja aikaansaava jokapaikan häslä. Ei varmasti ole olemassa harrastusta, jota hän ei olisi kokeillut. Huonot, välillä väärinymmärretyt vitsit ovat täyttäneet monia pukuhuoneita, mutta jäädäkseen ne ovat tulleet heppamaailmaan. Hanna-Lovisa tosin ei ole mikään kisakentille tähtäävä ratsastaja vaan uskoo vahvasti autuuden löytyvän puskaratsastuksen parista. Hänet näkeekin yleensä kentällä maastakäsittelemässä, maastossa tai ihan niillä perus perustunneilla. Myös tallin puunaaminen kuuluu bravuureihin (ei se tiikeri raidoistaan pääse, heh).
Hanna-Loviisalla on tosiaan pitkä tausta taitoluistelussa, jossa kilpailua elettiin, syötiin ja hengitettiin. Sisimmiltään kovin herkkä nainen kuitenkin kestää sangen huonosti stressiä ja paineita, joita taipumus perfektionismiin tuottaa. Kilpaurheilijan elämä ei siis ollut hänelle ja pää alkoi prakata jo teini-iässä. Nykyään Hanna-Lovisa pyrkii aktiivisesti muuttamaan näitä vanhoja tapojaan, jotka eivät ole hänen hyvinvoinnilleen kannattavia. Jokin päivä unelmana olisi osata elää hetkessä, mutta sitä hän ei ihan vielä ole täydellisesti saavuttanut (see what I did there).

Elämä tallin ulkopuolella:
Hanna-Lovisa asuu Svolærin keskustassa yksiössä. Yksiössä asustaa myös hänen koiransa, bordercollie Hippi. Työkseen nainen tekee tarjoilijan hommia ja satunnaisesti muita pätkätöitä. Harrastuksiin kuuluu ratsastuksen lisäksi juokseminen, satunnaiset salikäynnit sekä vanhojen luistelutaitojen verestys joskus ja jouluna. Sosiaalisia suhteita ei juurikaan ole työpaikan ulkopuolella. Kaikki tutut jäivät vuosi sitten Suomeen, eikä uutta lähipiiriä vielä ole muodostunut.

Hanna-Lovisa

Viestien lukumäärä : 18
Ikä : 22
Join date : 05.10.2021
Karma : 0

Inez tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa