Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Henkilökuvaukset

Sivu 4 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4

Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Elias Su 22 Marras 2020, 20:04

Thorvald ”Togge” Andersen

Brunettea, kuitenkin jo hienoisesti harmaantunutta Toggea ei ehkä ihan heti uskoisi asiakaspalvelijaksi, sillä tämä nelissäkymmenissä oleva mies ei ole aina ihan aurinkoisimman näköinen. Kuitenkin monet ovat yllättyneet siitä miten puhelias ja rento tämä 168-senttinen mies on.

Togge on asunut melkein koko ikänsä Svolkussa ja mies tunteekin paikkakunnan kuin omat taskunsa joten varsinkin turistit saavat monesti mieheltä hyviä neuvoja vaelluksille tai muille vierailemisen arvoisille paikoille.

Viimeiset kymmenen vuotta Togge on toiminut Haviksen ravintolapäällikkönä ja mies ottaakin asemansa sen vaativalla vakavuudella, vaikka tarvittaessa tuo osaa myös nuortua henkisesti nuorempiensa tasolle ja heittää samanlaista läppää kuin parikymppisiltä saattaisi olettaa. Togge myös pitää hyvää huolta työntekijöistään, eikä mies pelkää lähettää ketään kotiin jos tuolla on sellainen tunne, että se olisi parempi vaihtoehto kuin antaa toisen jatkaa vuoroaan.

Mathias ”Matty” Pettersen

Mathias tai Matty kuten kaikki Toggea lukuunottamatta tuota kutsuvat on oman elämänsä hunsvontti ja melkein jopa pelleksi luokiteltava. Välillä on enemmän kuin vaikea ottaa Mathiasta tosissaan, mutta kavereiden kesken ja tilanteen niin vaatiessa tuo osaa myös vakavoitua ja näin ollen tuon kanssa voi käydä myös vakavampiakin keskusteluja ja tuosta on oikeesti jotain iloakin.

Matty on vajaat 170 cm pitkä, ruskeasilmäinen ja hoikahko rakenteinen. Vaikka välillä Mattystä ei uskoisi että tuo soveltuisi kujeilevuudeltaan tai ruumiinrakenteeltaan tarjoilutöihin niin kun näkee Mattyn kuitenkin tekemässä töitä tuo koko ennakko ajatus romuttuu sillä että Mattyllä ei ole mitään ongelmia blokata yksin jopa kuuden hengen seurueen lautasia kerralla.

Kuitenkin Matty on lojaali ja reipas työntekijä, jonka kanssa ei ole mitään ongelmaa tulla toimeen jos vaan jaksaa tämän parikymppisen ajoittaista pönttöilyä ja tuon omia ja välillä ei niinkään järkeviä vetoja, joita tuo jaksaa aina välillä harrastaa.
Elias
Elias

Viestien lukumäärä : 44
Ikä : 19
Paikkakunta : Osan
Join date : 30.10.2020
Karma : 0

Jassu tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Annu Pe 04 Joulu 2020, 20:44

Annu Pajusalo

» Syntynyt 11.04.2000 Suomessa, Äänekoskella
» Opiskelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa restonomiksi
» Asuu vanhempiensa luona Äänekoskella
» Käy Norjassa ja Shelyesissä satunnaisesti siskonsa Nitan luona

Luonnekuvaus

Annu on nuori aikuinen, jonka vanhemmilla ei ole aina ollut helppoa. Lintsaaminen koulusta, mopolla ajaminen kortitta, juhliminen alaikäisenä... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Onneksi kuitenkin vuodet ovat tuoneet mukanaan myös järkeä naisen päähän, ja Annusta on kasvanut varsin yhteiskuntakelvollinen ihminen. Vaikka opiskelun paras puoli taitaakin olla opiskelijabileet, mikäli Annulta kysytään...

Annu on sosiaalinen, ja hänen kanssaan on todella helppo tulla toimeen. Nainen tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, ja varsinkin uusissa ympäristöissä, kuten kouluissa, hän löytää itselleen nopeasti kaveripiirit. Annusta saa todennäköisesti todella reippaan ja aktiivisen ensivaikutelman, vaikka ehkä käytöksessä on vielä hieman teinin piirteitä. Mutta senkin teinin sisällä sykkii kuitenkin lämmin sydän.

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Annu_png_2
Annu
Annu

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 04.12.2020
Karma : 0

Jassu, Catu and Ella-Amalie tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Lucas To 10 Joulu 2020, 18:03

Lucas Jonathan Eide

> syntynyt 17.01.2012 Svolværissä (tai oikeasti Gravdalissa, mutta kotipaikkakunta Svolkku)
> asuu Svolværin lentokentän pohjoispuolella vanhempiensa omistamalla "hevostilalla"; pihassa puolitoistakerroksisen omakotitalon lisäksi kymmenpaikkainen talli, jossa tällä hetkellä asukkaina Lucaksen kolme kilpaponia, äidin vuonohevonen ja Lucaksen vanha, pikkusisko Lotten perimä shetlanninponi. Tallin lisäksi melko kookas kenttä, pieni maneesi, kävelykone ja muutama suuri tarha
> käy koulua Nybyssä, kolmannella luokalla
> Shelyssä äitinsä ja valmentajansa pakottamana koulutunneilla, Shelyssä tai Brynissä joskus lainaamassa isompaa maneesia, jos kenttä on hyppykelvoton pidemmän aikaa, Brynissä myös maastoesteillä silloin harvoin, kun äiti antaa
> pinterest
> kasvokuva
> pienikokoinen ikäisekseen, pukeutuu merkkivaatteisiin

Lucas on reipas ja omanarvontuntoinen pikkupoika, joka kyllä tietää, että hänen vanhempansa ovat rikkaita. Hän on kuitenkin motivoitunut treenaaja ja haaveilee arvokilpailuista esteillä ja joskus ehkä myös kentässä, sitten kun äiti antaa startata kenttää. Lucas palvoo valmentajaansa Håkania kuin jumalaa, mutta toisiksi parhaiten hän tietää itse. Ja ratsastaa toisiksi parhaiten myös. No ehkä maailman huiput ovat parempia. Vielä.

Lucas

Viestien lukumäärä : 4
Ikä : 9
Join date : 10.12.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Helke Su 20 Joulu 2020, 23:11

Helke o’donohue

07.04.1995, Larvik
163cm
Punaiset hiukset, sinertävän harmaat silmät
Puhuu Norjaa ja Englantia, hieman ruotsia
Äidinkielen opettaja, Aust Lofotenin lukio, Svolværin yksikkö

Helke, tuo islantilaisen äidin ja irlantilaisen isän rakkauslapsi. Helken isä Fionn on irlantilainen ja naisen äiti, Hilgur on islantilainen. Kuitenkin pariskunnan rakkaustarina on saanut alkunsa Norjassa ja oikeastaan vain muutaman kuukauden tapailun jälkeen Hilgur huomasi olevansa raskaana ja huhtikuisena perjantaina maailmaan saapuikin pieni tyttö, joka nimettiin Helkeksi äitinsä pyynnöstä ja sukunimensä tuo peri isältään.

Helke on 163cm pitkä ja tuo on perinyt isänsä puolelta punertavat hiuksensa ja äidiltään silmiensä värin. Helke pukeutuu siististi ja kylmemmillä ilmoilla tuon päällä on yleensä islantilaisvillapaita ja farkut sekä talvikengät ja lämpimämmällä ilmalla tuo kukee joko ihan t-paidassa tai ohuemmassa neuleessa sekä tennareissa. Tallilla Helkellä on vaaleat ratsastushousut ja harmaa islantilaisvillapaita, tai sitten harmaa college ja sadetakki. Kenkinä tuo käyttää mustia jodhpureja ja niiden parina ratsastaessa mustia chapseja. Kypäränä Helkellä on ihan vain valikoiman halvimmasta päästä oleva musta koruton ratsastuskypärä.

Lapsuutensa ja osan nuoruudestaan Helke vietti Larvikissa, josta tuo kuitenkin muutti Osloon opiskelemaan äidinkielen opettajaksi. Valmistuttuaan tuo ei kuitenkaan halunnut jäädä Osloon, vaan etsiskeli työpaikkoja muualta ja onnekseen saikin paikan äidinkielen opettajana joten kesällä 2020 tuo pakkasi vähän omaisuutensa Oslolaisen vuokra-asuntonsa nurkista ja muutti Lofooteille. Tuolta Helke oli vuokrannut mukavan pienen kaksion Nybystä.

Helke on aloittanut ratsastuksen jo pikkutyttönä ja olipa tuolla hetken vuokrahevonenkin, ennen kuin teini-ikä sekä muutto Osloon opiskelemaan toivat taukoa harrastukseen, jonka pariin tuo on palannut nyt uudella paikkakunnalla. Isoja tavoitteita harrastukselleen Helkellä ei enää ole, mutta eipä tuo näkisi mahdottomana sitäkään että toinen voisi kilpailla joissain pikkukisoissa jos sopiva tilaisuus sellaiselle sattuisi eteen astelemaan.

Helke

Viestien lukumäärä : 13
Ikä : 26
Join date : 20.12.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Kirsi Ke 06 Tammi 2021, 15:47

Kirsi on Norjassa syntynyt 14.vuotias tyttö.kirsin syntymäaika on 5.2.2006. Kirsin isä on Suomalainen,mutta Kirsi on jäänyt äitinsä luokse Norjaan. Kirsin ruumiinrakenne on aika normaali ja Kirsin kasvot ovat pyöreät. Kirsi on 165cm pitkä. Hänen silmien väri on vihreä. Kirsin hiukset ovat oranssit ja yleensä yläponnarilla hänen päänsä päällä. Kirsi rakastaa hevosia ja kaikkea hevosiin liittyvää. Hän ei käytä meikkiä.


Kirsi pitää koulussa mahdollisimman rentoja vaatteita. Kotona Kirsi pitää yleensä farkkuja ja hupparia.tallilla Kirsillä on kesäisin vaaleanpunainen t-paita ja talvella sininen takki.

Kirsi

Viestien lukumäärä : 9
Ikä : 15
Join date : 05.01.2021
Karma : 0

Nita tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Linda Ke 06 Tammi 2021, 19:01

Linda on 17.3.2001 Ruotsissa, tarkemmin sanottuna Göteborgissa, syntynyt nuori, 19- vuotias, nainen. Linda on siis tosiaan suomenruotsalainen. Hänen isänsä on ruotsalainen ja äiti suomalainen. Linda on 164cm pitkä ja hän on hoikka, painaa noin 55kg. Hän on värjännyt hiuksensa viileän sävyisiksi blondeiksi, mutta hänen oikea hiustensa väri on vaalean ruskea. Hänen hiuksensa yltävät puoleen selkään asti ja ne ovat luonnostaan ihan piikkisuorat. Silmien väri Lindalla on sininen. Linda rakastaa meikata, mutta tulee tallille yleensä kevyemmällä meikillä. Hän kuitenkin aina meikkaa ainakin kulmakarvat ja silmämeikin (ripsiväriä ja jotakin neutraalin väristä luomiväriä) ja vähän peiteväriä tummiin silmänalusiin. Linda on käynyt peruskoulun ja lukion hyvin arvosanoin. Hän ei ole vielä varma mitä haluaa tehdä ”isona”. Hänellä on ns. ”huoliteltu ulkonäkö” ja on todella tarkka mitä vaatteita käyttää. Hänen päällään näkee yleensä vain neutraalin värisiä vaatteita, mutta joskus saattaa räväyttää ja laittaa esimerkiksi pinkkiä päälle.

Luonteeltaan Linda on iloinen, sosiaalinen, auttavainen ja päättäväinen. Linda tulee ihan kaikkien kanssa toimeen eikä hän ikinä halua pahaa kenellekkään. Lindasta ei voi muuta kuin tykätä. Hän osaa sanoa asiat suoraan kuin ne ovat. Hän osaa liittyä keskusteluun kuin keskusteluun ja löytää kyllä aina puhuttavaa mistä vain. Hän on todella tarkka, että kaikki tehdään tarkasti ja hyvin eikä jätetä mitään puolitiehen. Hän kuitenkin osaa myös nauraa omille virheilleen.

Linda on ratsastanut ihan pikkutytöstä lähtien ja on myös kisannut 100cm-120cm tasolla, mutta ei ole kisannut pariin vuoteen. Hän haluaisi ehkä taas kokeilla kisaamista. Hän osaa käsitellä myös vähän vaikeampia hevosia.

Linda rakastaa kaikenlaisia eläimiä ja hänellä on itsellään myös koira.

Linda

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 06.01.2021
Karma : 0

Nita tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Valerie To 07 Tammi 2021, 14:40

Valerie White

» Syntynyt 21.07.1990 Englannissa
» Pituus 167cm
» Nainen
» Sukunsa omistaman teknologiayrityksen White Techin toimitusjohtaja

Valerie White on sukunsa perustaman sekä omistavan suuren teknologiayrityksen White Techin toimitusjohtaja. Työnsä puolesta hänen elämänsä on hyvin kiireistä ja hänet nähdäänkin usein tallin nurkilla neuvottelemassa työasioista puhelimessa. Valerie ihastui Svolværin pikkukaupunkiin täällä vieraillessaan ja omistaa kaupungista kerrostaloasunnon, jossa asuu vakituisesti.

Luonteesta
Valerien tyylistä elää ja tehdä asioita voi nopeasti saada kuvan, että nainen tekee liikaa, huolimattomasti eikä saa lopulta mitään aikaiseksi. Tosiasiassa hänen tyylinsä tehdä asioita vain on sellainen. Joskus täytyy asiat hoitaa kerralla loppuun ja välillä pitää venyä useampaan projektiin yhtä aikaa, jolloin homma voi ulkopuoliselle vaikuttaa säheltämiseltä. Nainen kuitenkin tietää tarkalleen mitä on tekemässä ja vaikka toiselle hänen elämäntapansa voisi olla hyvinkin kuluttava, on hän itse tottunut siihen ja kokee sen toimivaksi. Kun Valerie kuitenkin ehtii pysähtyä ja antaa aikaa tutustua itseensä, paljastuu hänestä lämmin ja hyväsydäminen ihminen. Tallilla oleskelu onkin naiselle hyvä tapa pysähtyä hetkeksi ja viedä ajatukset pois työasioista. Kunnes työpuhelin taas soi ja velvollisuuksiin on palattava.

Ulkonäöstä
Naisen siroja kasvoja kehystää vaaleat, hieman värisävyiltään vaihtelevat lainehtivat pitkät hiukset. Tai kehystäisi, jos tämä pitäisi niitä joskus vapaina. Valerien tavaramerkiksi on niin ikään muodostunut takaraivon tiukka nuttura. Vaaleiden piirteiden ansiosta tämän tummansiniset silmät näyttävät kirkkailta ja katse aina terävältä, arvostelevalta sekä vaativalta. Kulmat ovat naisella luonnollisen vaalean ruskeat. Ruumiinrakenne on hänellä solakka.

Valerie näyttää tallilla aina siltä kuin olisi hetkenä minä hyvänsä menossa presidentin kanssa illalliselle. Hänen pukeutumisensa ei siis vastaa laisinkaan ympäristöä ja hänen mielestään tallille on ihan järkevää tulla korkeat piikkikorkokengät jalassa. Omistaa hän ratsastusvaatteetkin, mutta nekin ovat viimeistä mallia ja kalleinta merkkiä, eivätkä koskaan likaiset. Tyypillisesti hän käyttää ratsastaessa kiiltäviä mustia ratsastussaappaita sekä mustia ratsastushousuja. Paitana hänellä on usein vaalea tai valkoinen t-paita tai pitkähihainen sekä tämän päällä talvisin joko vihreää toppaliiviä tai kevyttoppatakkia.

Valerie

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 07.01.2021
Karma : 0

Matias B. and Nita tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Icarus Ti 02 Maalis 2021, 21:34

Icarus Kristiansen

Norjalaismies, joka ei menneistä paljon puhu eikä pukahda. Ikää sanoo olevan "tarpeeksi".
Vuosien saatossa pehmennyt hieman Shelyesille. On edelleen yhtä nipottavainen ja vaativa, mutta ei harrasta enää mykkänä nurkkia pitkin hiihtämistä — Icaruksen kanssa on mahdollista päätyä nykyisin jo aivan oikeaan keskusteluunkin. Yhtä suorasukainen, saivarteleva ja tyly hän kyllä on kuin aina... Helppoa valmentajaa etsivälle Icarus ei siis sovi niin mitenkään, mutta toisaalta tuo panostaa kaikella kapasiteetillaan suojattiensa edistymiseen ja osaa antaa myönnytystä onnistumisista.

Räiskyvää punaista löytyy niin hiuksista, parrasta kuin kulmistakin. Tukka on villi ja kihara, mikä kompensoi jo korkeahkolle karannutta hiusrajaa. Pehko pysyy melkein aisoissa samettirusetilla, mutta ei kuitenkaan ihan. Silmät ovat okransävyiset, kirkkaassa valossa suorastaan meripihkaiset. Katse on yleensä aina aavistuksen tympeä, mikä tekee pitkistä kasvoista hivenen luotaantyöntävät. Kaikki on terävää aina poskipäistä leukapartaan ja siitä pitkään nenään.
Vaikka Icarus on suhteellisen pitkä 187 cm mitallaan, ei hän silti vaikuta erityisen vahvalta. Kävellessään nilkuttaa vasemmalle jalalle ellei ota tukea hevosenpäisestä kepistä. Varmempi mies on siis kulkemaan hevosen selässä kuin omilla koivillaan.

Icarus pukeutuu aina siististi. On kuultu vitsiä että hän nukkuukin liivi päällä ja huivi kaulassa. Näyttävyys on toinen aspekti: punainen, violetti, kultakanttaukset — jos ei aina onnistu taidolla, niin sitten tyylillä! Habitus on kaikin puolin mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta. Samalla silmäyksellä voi nähdä ratsastajan kiitävän ohi hännystakki hulmuten ja tärkätyt kaulukset kaulaa raapien, siinä missä ratsu on verhoiltu mitä moderneimpiin, teknisimpiin varusteisiin.

Shelyesin ulkopuolella Icaruksen pitää kiireisenä Lumos, joka pienien mutta lukuisten mainossponsorien avulla kuljettaa Kristiansenin ratsuja kilpailusta toiseen. Hevosten treenaaminen, kasvatus ja myynti tuntuvat olevan hänen ainoa elämä: aivan kuin tuo ei tarkoituksella tahtoisi ajatella mitään muuta.

Henkilökuvaukset - Sivu 4 ObyGqrk

_________________
Peto hevoseksi, Exitus Spiritus.

* Siriuksen taso on 120 cm, mutta Lumoksessa majailevat Icaruksen pätevimmät kilpurit.
Icarus
Icarus

Viestien lukumäärä : 90
Join date : 04.07.2014
Karma : 0

http://haukkaleva.net/sim/sirius.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Ronja La 20 Maalis 2021, 10:08

RONJA BERG

Syntynyt: 6.6.1996 (Svolvær), 24-vuotias
Oma hevonen: Tulossa bounce
Koulutus / ammatti: Baarimikko, ratsuttaja, groomi
Elämä Shelyesin ulkopuolella: Baarimikko Gjemmestedissa
Pinterest

Ronja ei oikeastaan näytä epämiellyttävältä. Päinvastoin: kasvojen piirteet ovat pehmeät, paksut hunajablondit hiukset kehystävät niitä kiharaparvina eikä häneltä onnistu resting bitch face. Se onkin suuri vale, koska Ronja on epämiellyttävä. Ehkä siksi hän korjaa miellyttäviä kasvojaan monin tavoin: hymyilemällä lähinnä ivallisesti, peittämällä kroppaansa tatuointeihin, septumilla, monilla korvakoruilla ja -venytyksillä, mutta pääsääntöisesti todella ikävällä käytöksellä. Ronja sanoo mitä tahtoo ja kelle tahtoo, milloin tahtoo.

Pienenä toivoi pääsevänsä karatetunneille kuten kaksi isoveljeäkin. Äiti oli kuitenkin jo pitkään halunnut tytön, joten pakotti ratsastustunneille ja mites siinä kävikään: nyt tatsuttajana ja groominakin työskennellyt Ronja kilpailee kenttäratsastuksessa omalla hevosellaan ja kuten arvata saattaa, ei tykkää hävitä. Jos asiat eivät etene Ronjan toivomalla tavalla, voi tulevan nähdä jo valmiiksi myrskynharmaista silmistä.

- 171 senttiä pitkä
- Pitkät reilusti lapaluiden alle yltävät kultaiset blondit hiukset, jotka usein kiharalla, tallilla kiinni korkealla ponihännällä tai ranskalaisilla leteillä
- Harmaat silmät, vaalea iho
- Pukeutuu tummiin väreihin: mustaan, harmaaseen, viininpunaiseen, vihreään

Ronja

Viestien lukumäärä : 14
Ikä : 24
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 20.03.2021
Karma : 0

Ella-Amalie tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Henkilökuvaus

Viesti kirjoittaja Inez Ma 22 Maalis 2021, 18:45

Moi!


Tänään henkilökuvaus : )

Ulkonäkökuvaus
» 21.08.2006 Ranska
» Silmät ovat oliivinvihreään vivahtavat, ihonväri on vaalea.
» Hiukset ovat oranssihtavat ja kiharat.
» Inez on hoikka.
» Inez on 168 senttimetriä.
» Inez tykkää pukeutua sinisiin farkkuihin ja pinkkiin ruusupaitaan.
» Inez on yläkoulussa kahdeksannella luokalla.


Luonnekuvausta porukkasivua varten:


Inez on puhelias 14 vuotias tyttö, joka omaa oranssihtavat kiharat hiukset. Inezin harrastuksiin kuuluu ratsastus, voimistelu, sekä hiihto. Inez tykkää lukea kirjoja, ja ennen kaikkea tykkää puuhailla persoonallisten vuonisten kanssa. Ratsastuskokemusta Ineziltä löytyy monien vuosien ajalta. Hänen lempipuuhiinsa kuuluu hevosten hoitaminen, niillä ratsastaminen ja voimistelu.

Koulussa Inez on avoin, puhelias, ja kova viittaamaan. Inezin vahvuuksia ovat piirtäminen, notkeus, ystävällisyys, sekä koulussa vahvuusaineet ovat äidinkieli, matematiikka sekä käsityöt. Yleisesti tallilla Inez jää ennen ratsastusta suustaan kiinni puhumaan ystävien kanssa.

Ratsastettaessa Inez kuuntelee hyvin ratsua, ja yrittää olla käyttämättä raippaa. Koulussa usein välitunneilla Inez jää vain juttelemaan ystäviensä kanssa ties mistä asioista. Inezin lempieläimiä ovat hevonen ja kissa.

Inezillä on ikioma kissa nimeltään Nefernefer. Neferneferiä Inez kutsuu usein vain Ninniksi. Inez tykkää myös lukea kaikenlaisia kirjoja. Hänen sydämmessään on kolme tärkeää asiaa. Ne ovat ponit, Nefernefer eli Ninni, sekä oma lukutoukka-moodi. Inez on varsinainen lukutoukka joka aina kääriytyy peiton alle lukemaan lempikirjojansa.
Siinä oli kuvaus, ensi kertaan!

Terkuin Inez

Inez

Viestien lukumäärä : 14
Ikä : 14
Join date : 21.03.2021
Karma : 0

Inez tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 4 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa