Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Henkilökuvaukset

Sivu 2 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava

Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Pihla

Viesti kirjoittaja Pihla Ti 24 Maalis 2015, 18:59

Pihla Ahomaa, 19 v.
Esittelyä:

Pihla on vähän erikoinen persoona. Hän viihtyy paremmin hevosten kuin ihmisten parissa. Häntä on hieman vaikea lähestyä muissa kuin hevosasioissa. Hevosista hänellä aina riittää juttua, mutta jos jostain muusta pitää luonnollisesti keskustella jonkun vieraamman ihmisen kanssa, hänestä ei saa kovinkaan paljoa irti. Pihla ei halua olla huomion keskipiste. Hän kyllä kuuntelee mieluusti muiden tarinointia, mutta ei osallistu keskusteluun.  Hän on hieman etäinen, mutta jos hänet oppii tuntemaan paremmin, voi huomata, että hän on mukava ja iloinen. Hän on luonnostaan rauhallinen, mutta kuitenkin päättäväinen. Pihlaa ei ole helppo lukea, mutta hän ei myöskään itse oikein tiedä miten ihmiset ajattelevat. Siksi hän suhtautuu muihin varauksellisesti. Pihla on muuttanut Suomesta Norjaan puolisen vuotta sitten. Ponivuosinaan hän kilpaili aktiivisesti sekä esteillä, että koulu puolella. Hän on ikuinen ponityttö. Isojen hevosten selässä hän ei niinkään viihdy. Pihla on innostunut luontaisista hevostaidoista, joita hän käyttääkin toimiessaan hevosten parissa.

Ulkonäköä:

Pihlalla on pitkät, vyötärölle ulottuvat, hieman laineilla olevat, tumman punaruskeat hiukset. Hän rakastaa lettejä, ja tekeekin niitä oikein taidokkaasti. Hänen hiuksensa ovatkin yleensä otsan oikealta laidalta vasemman korvan taakse ja siitä aina loppuun asti tehdyllä hollantilaisella letillä. Otsahiuksia hänellä ei ole ja hiusraja on tasainen. Pihlalla on kauniin kirkkaanvihreät, suhteellisen suuret ja sielukkaat silmät. Hänellä on pitkät ripset ja ripsiväriä sekä kapeat rajaukset yläluomissa. Sipaus tummaa luomiväriä täydentää kokonaisuuden. Kulmakarvat ovat samanväriset kuin hänen hiuksensa, ne on nypitty siisteiksi, ja ne kaareutuvat luonnollisesti silmien yläpuolella. Hänen kasvonsa ovat kapeat ja sirot. Ruumiinrakenteeltaan hän on sopusuhtainen ja urheilullinen. Hän on 155 cm pitkä.

Vaatetus:

Kesällä: Ruudulliset ruskeat ratsastushousut tai vihreät shortsit, vihreä tai musta toppi sekä mustat jodhpurit. Kesällä ratsastaessa muuten samat vaatteet, mutta jodhpurit saattavat vaihtua mustiin nahkasaappaisiin, joissa on nyöritystä edessä, jos sää on niille sopiva.
Talvella: Mustat talviratsastushousut, tummanvihreä pipo, ruskea, hyvin istuva toppatakki, sekä mustat, lämpimät topparatsastussaappaat. Talvella Pihlalla on samat vaatteet myös ratsastaessa.
Pihla
Pihla

Viestien lukumäärä : 24
Ikä : 25
Join date : 28.02.2015
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Petter Ke 04 Loka 2017, 19:24

Petter Åke Svanberg

26.04.1995 | 25-vuotias | 170cm | mies | kengittäjä

Petter on vuoden -95 huhtikuussa syntynyt Jemiinan ruotsalainen serkku, joka kymmenenvuotiaana muutti Norjaan, Osloon. Siellä hän kävi pari vuotta ratsastustunneilla, kunnes muutti Svolværiin. Hän valmistui keväällä 2015 lukiosta, jonka jälkeen haki yliopistoon liikuntapedagogiikkaa lukemaan. Petter valmistui yliopistosta keväällä 2019 ja työskentelee nyt Kabelvågin yläasteella liikunnanopettajana. Vuonna 2018 hän aloitti opiskelemaan oppisopimuksella kengittäjäksi Svenin rohkaisemana ja tekeekin nyt satunnaisia keikkoja lähialueen talleilla (Shelyn Petteri the kengittäjä). Luonteeltaan poika on erittäin puhelias ja tulee melkein paremmin toimeen naisten kuin miesten kanssa. Harrastaa myös jalkapalloilua ja rakastaa ajella autollaan. Hän on innokas tallilainen ja tekee kaikki tallityöt perusteellisesti ja loppuun asti. Poika on kokenut ja lempeä hevosten kanssa.

Ulkonäöstä
Petterillä on ruotsalaisille jo tunnetuksi tulleet vaaleat, päältä pitkät hiukset. Hän pitää hiuksiaan joko letillä tai auki, mutta aina huolitellusti. Petter ei ole mikään hirveä lihaskimppu, mutta jalkapallotausta ja muutenkin liikunnallinen elämäntapa näkyy hänestä, pituutta löytyy 170cm. Pojan silmät ovat kirkkaan, lähes jään siniset ja suorastaan hieman pelottavat. Hänen ihonsa on aika vaalea.

Pukeutuminen
Tennarit ja raybanit, mitä muuta poika tarvitseekaan? Noh, ei kai mitään, mutta onneksi Petter on viisas ja osaa pukeutua vaatteisiin. Kesäisin pojan päällä näkee shortsit ja t-paidan, mutta hieman viileämmillä keleillä chinot ja jonkunlainen pitkähihainen ylävartalon suojana. Talvisin chinot tai lökärit jalassa, pitkähihainen ja toppatakki pipon kera. Ratsastaessa käyttää kokopaikkaisia housuja, sekä saappaita. Kypärä on jokin merkkituote, ostettu vuonna nakki&peruna, toimii edelleen!

https://shelyes.palstani.com/t115-tarkennusta-henkiloista#1195


Suhteet tallilaisiin:

Jassu - Petter on aina pitänyt Jassusta, ensin hoitajan näkökulmasta ja nyt satunnaisen työntekijän ja tuntilaisen.
Sven - Alkuun Sven ei pitänyt Petteristä, josta Petter ei sinänsä välittänyt. Myöhemmin heistä tuli kuitenkin yksiä parhaimpia kaveruksia, jonka kanssa jakaa huolia ja murheita.
Christian - Petterillä ei ole Christianista sen kummempaa mielipidettä. Svenin kanssa ovat pitäneet pilkkaa, mutta Christianin ja Petterin ollessa kahdestaan, ei ongelmia.
Thea - Ihana tyttö, jota ei viime vuosina ole kuitenkaan näkynyt. Sad story.
Ella-Amalie - Mukava tyttö, johon on tutustunut Svenin toilailujen myötä.
Pihla - Arnen uusi hoitaja, oikein mukava.
Inga-Stina - Tallikavereita jo monen vuoden takaa, mukava tyttö.


Viimeinen muokkaaja, Petter pvm To 07 Toukokuu 2020, 15:09, muokattu 12 kertaa

_________________
~ Tahtonsa on laki ja kynänsä miekka ~
Loka - Arne - Lidia ♡
Kengittäjä ja yleinen hääräilijä
Petter
Petter

Viestien lukumäärä : 37
Ikä : 25
Join date : 15.06.2014
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Inga-Stina Ke 04 Loka 2017, 22:27

Inga-Stina Mathilde Sørensen, s. 3.12.2000, 16v

Iiäs on ikuinen jokapaikanhöylä, joka ei osaa pysyä paikallaan viittä sekuntia kauempaa, eikä aina ajattele ennen kuin tekee. Harrastaa heppailun lisäksi jääkiekkoa. Hänen suustaan saattaa kuulua useamminkin melko liuta kirosanoja, sillä hän ei suuttuessaan niitä säästele. On kuitenkin ylipäätään iloinen ja huumorintajuinen tyyppi, joka on aina valmis auttamaan.

Ulkonäköä ym vaatetusta näkee vanhasta kuvauksesta ja pinterest-taulusta.


Viimeinen muokkaaja, Inga-Stina pvm To 12 Loka 2017, 11:54, muokattu 4 kertaa

_________________
JUST LIKE EM' » 01.05.2013 - 26.01.2014
DIMONA NOVA » 03.06.2014
Inga-Stina
Inga-Stina

Viestien lukumäärä : 121
Ikä : 20
Join date : 17.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Janni To 05 Loka 2017, 20:21

Janika "Janni" Kortelainen
12.1.1986 / 31-vuotias / Robinin omistaja / Pinterest

Janika eli tutummin Janni on 31-vuotias suomalaissukuinen kouluratsastuksen opettaja, jolla on itselläänkin takana pitkä kouluratsastusura kansallisella tasolla. Uran huippuvaiheessa Janni kuitenkin joutui hevosonnettomuuteen, ja huipulta pudottiin vauhdilla alas. Suomesta kotoisin oleva Janni treenaakin nyt opetustehtävien sivussa kouluratsastusta vaativalla tasolla uudella hevosellaan. Janni jättää helposti kylmän vaikutelman, tekoripsien ja kiiltonahkasaappaiden takana on tarkka ja kriittinen nainen. Janni on kuitenkin erinomainen opettaja, ja osaa olla kannustava oppilaitaan kohtaan. Janni on kahvin suurkuluttaja, ja tunteja pitäessään hänellä on aina oltava oma, rakas kahvimukinsa täynnä tummaa elämän eliksiiriä.

Jannilla on kylmänharmaat silmät sekä mustaksi värjätyt, suorat hiukset, jotka yltävät yläselkään asti, ja jotka useimmiten on kiinni korkealla, tiukalla poninhännällä. Hän on 170cm pitkä ja hoikka nainen, mutta tallitöiden, ratsastuksen ja salitreenin ansiosta hänellä on myös hyvät lihakset ja kestävyyskunto. Janni on nainen, joka mieluusti haluaa näyttää ikinuorelta, vaikka se tarkoittaisikin meikkikerroksen ja tekoripsien taakse kätkeytymistä. Hän on myös melkoinen varusteurheilija, joten hyllystä löytyvät varusteet ovat mitä todennäköisimmin niitä kaikista kalleimpia ja hienoja merkkejä kantavia tuotteita. Ja lienee sanomattakin selvää, että myös hevosiinsa ja niiden varusteisiin Jannilta uppoaa sievoinen summa.


Viimeinen muokkaaja, Janni pvm Ti 20 Loka 2020, 17:45, muokattu 4 kertaa
Janni
Janni

Viestien lukumäärä : 46
Ikä : 35
Join date : 04.10.2017
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Vicky To 05 Loka 2017, 21:49

Vicky Mäkelä
s. 09.07.1993, 26v - Oma hevonen: Haldir, Hoitohevonen: Della

Vicky Mäkelä on puoliksi suomalainen ja puoliksi norjalainen 26v ratsuttaja, joka on asunut hieman vuorotellen sekä Suomessa, että Norjassa. Norjasta Vicky löysi myös oman hevosensa Haldirin ja edestakaisin on tullut muuteltua milloin mistäkin syystä. Nyt jo parin vuoden ajan Vicky on asunut Norjassa aivan Shelyesin lähettyvillä ja nainen työskentelee pienellä tallilla ratsuttajana kouluttaen nuoria hevosia ja työskennellen myös ongelmahevosten kanssa. Luonteeltaan Vicky on rauhallinen luonnonlapsi, joka nuorempana melko äkkipikäinen, mutta luonne on tasoittunut ajan kanssa. Hän omistaa keskipitkät vaaleat hieman kiharat hiukset, sekä leveän hymyn! 
 
Vicky pukeutuu neutraaleihin väreihin ja lempiväri onkin lempeä oranssi, sekä vaaleansininen. Vicky pukeutuu aina perussiististi, muttei ole mikään hienohelma. Vaaleaverikkö on aina valmis tallitöihin ja viettääkin melkein kaiken aikansa tallilla. Maastakäsin työskentely ja kaikkien mahdollisten hevosharrastuksen tyylisuuntien tutkiskelu on myös mielenkiinnon kohde ja hevosten käsittelyssä Vicky pyrkiikin soveltamaan parhaimmikseen kokemia keinoja. 


Viimeinen muokkaaja, Vicky pvm Ti 12 Toukokuu 2020, 19:35, muokattu 2 kertaa

_________________
Avatar ©️ Jassu
Vicky
Vicky

Viestien lukumäärä : 34
Ikä : 27
Join date : 05.10.2017
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Beata Su 08 Loka 2017, 13:07

Beetun ja Sølvin saa molemmat vaihtaa 18-vuotiaiks (jeesus kristus onko shelyn aktiivisuudesta KOLME vuotta) ja kirjotin ajankuluks molemmille uudet kuvaukset joten

Beata Torvik on norjalaissyntyinen, lapsuutensa Suomessa elänyt ja syksyllä 2012 takaisin Norjaan muuttanut ponitamma Hetan omistaja. Hän on sosiaalinen ja helposti lähestyttävä, joka tuntee suunnilleen kaikki tallilla pyörivät ihmiset. Beata on kova kiroilemaan ja heittämään huonoa läppää, eikä huumorintajua puutu – riippuen toki, mitä kukakin huumoriksi määrittelee.

Jos etsit maastokaveria, Beata lähtee varmasti mukaan. Koulutuuppaus ei aina jaksaisi kiinnostaa, esteet ja maastoilu sen sijaan sopivat koska tahansa. Nössöä Beetusta ei saa millään, joten kuinka hullu ehdotuksesi olisikaan, saat varmasti vähintään yhden osanottajan.


Sølvi Lillebø Karlsenin huomaat varmasti: oranssinpunainen takkupehko ja värikäs, monikuosinen vaatetus näkyvät kauas ja vähintään yhtä kauas kuuluu tytön jatkuva puhetulva. Sølvi tietää myös milloin olla hiljaa, mutta tuntemattomalle saattaa muodostua ärsyttävänkin ylipirteä mielikuva.

Sølvi on viettänyt puolet elämästään issikoiden parissa, joten maastoilu ja askellajit ovat hänen vahvoja puoliaan, mutta lainahevosilla hän on löytänyt itsestään myös este- ja kouluratsastajan. Selästä tyttö ei ole tippunut vuosiin lapsena pukkirodeoissa harjoitellun tasapainon vuoksi.


// edit Hetan sivut on siirtyny (vanhoil sivuil linkki) ja siel on kans uus luonne jonka saa päivittää jee

// edit 2 täs viel uusitut ulkonäkökuvaukset

Beata
Ulkonäkö mustat, napaan asti ylettyvät, suorat, kerrostetut hiukset, otsatukka suunnilleen yhtä pitkä kuin muutkin hiukset, jakauksen paikka vaihtelee, tallilla hiukset yleensä kiinni (erilaisia lettejä tai messy bun tai ponnari). 165 cm pitkä, ruumiinrakenne semmonen perus salimuikkeli eli ei mikää super fitness mut ei löllö, vihreät silmät ja super vaalea iho.

Kesällä mustat ratsastusleggingsit tai yogapants jos ei aio ratsastaa satulalla, jos tosi kuuma niin mustat futisshortsit (adduu tietty) ja sit joku perus paita ja viileemmäl säällä perus huppari/fleece ei mitää ihmeellistä, sateella musta sadetakki, jalassa mustat lenkkarit tai jos uppoo sääriä myöten mutaan niin kumpparit

Välikausilla edelleen mustat ratsastusleggingsit tai yogapantsit koska housut on yliarvostettuja tai sit viileemmil säillä/sateella softshellratsastushousut (mustat tietty) ja hupparin päälle sadetakki/softshelltakki/kevyttoppatakki (mustii tai tummia sävyjä). Jalassa edelleen lenkkarit/kumpparit

Talvella musta toppatakki tai kevyttoppatakki, jalassa shoftshellratsastushousut ja lenkkarit tai jos oikeesti talvi niin kuomien tyyliset.

Ratsastaessa vuodenaikaan sopivat vaatteet, yleensä ratsastusleggingsit ja huppari. Kypärä musta GPA Speed Air Evolution ja turvaliivi musta Tipperary Eventer. Saappaat perus mustat molempiin lajeihin sopivat nyörityksellä, maastossa voi mennä jodpureilla ja ilman satulaa kesällä ilman kenkiä tai lenkkareilla, talvella kuomilla

Sølvi
Ulkonäkö reilusti rintojen alle ylettyvät oranssinpunaiset locksit, koko pää melko ohuina takkuina. Yleensä ponnarilla ja bandanahuivi sidottuna pään ympäri (solmu edessä), toisinaan roikkuvat myös auki mutta silloinkin usein huivi tai panta pitämässä ne pois naamalta. Sølvi on suunnilleen 160 senttiä pitkä, sopusuhtainen ja siro. Kulmat tummanruskeat ja huolitellut, suunnilleen muotoilemattomat kuitenkin. Molemmissa korvissa 12-milliset venytykset vaihtelevilla koruilla. Ei muita lävistyksiä. Vasemmassa olkavarressa lehmätatuointi (vähän isompi ku kuvassa) ja kyynärvarressa ranteen puolella planeettoja, oikean nilkan sisäsivulla myös muistutus emoajoista (fanitatuointi). Siniset silmät, pitkät, mustat ripset, normaalin vaalea iho, joka ruskettuu kesällä reippaasti.

Kesällä värikkäitä hipihtäviä vaatteita. Ratsastusvaatteina värikäs t-paita, mustat ratsastushousut, tavallinen musta kypärä, mustat jodhpurit, joskus harvoin mustat minichapsit, hypätessä musta palaturvaliivi. Viileämmällä säällä huppari, sateella musta sadetakki. Epäratsastuskenkinä kumisaappaat tai mustat vansit.

Talvella keltainen snoukkatakki, mustat softshell-ratsastushousut, villasukat, vansit, musta pipo, mustat tumput.

Välikausilla tummanvihreä softshell-takki, säästä riippuen joko kesä- tai talvihousut, jos ei ratsasta niin mustat kollarit, säästä riippuen tennarit tai kumpparit. Säästä riippuen myös pipo tai ei pipoa (yleensä pipo).


Viimeinen muokkaaja, Beata pvm To 26 Heinä 2018, 17:03, muokattu 2 kertaa

_________________
Danseren Skjønnhet Tor - 24.10.2012 - 14.12.2017
Notkelman Usva - 14.12.2017 lähtien
Beata
Beata

Viestien lukumäärä : 87
Ikä : 22
Paikkakunta : Osan
Join date : 17.05.2014
Karma : 3

http://11016.arkku.net/usva.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Katya Pe 10 Marras 2017, 11:03

Katya on 24-vuotias ikuinen poniratsastaja. Venäläissyntyinen nainen on monen mutkan kautta päätynyt Norjan Lofooteille ja yrittää nyt monen vuoden reissaamisen jälkeen asettua aloilleen.
Katya on energinen, sosiaalinen ja aina lähdössä mukaan kaikkeen uuteen. Vahvasti mustalla huumorilla ja sarkastisuudella varustettua naista ei kannata ottaa aina tosissaan – hän ei tarkoita pahaa. Positiivinen elämänasenne on Katyan avain onneen. Yleensä hänellä on tapana tartuttaa positiivisuus myös ympärillä oleviin. On Katyalla huonojakin päiviä, jolloin hän mielellään on omissa oloissa ja välttää turhaa hälinää ympärillään.

Ratsastuskokemusta Katyalla on reilu 10 vuoden takaa. Siinä ajassa Katya on kerennyt ratsastaa monenlaisilla kaviokkailla, eikä pelkää ottaa uusia haasteita vastaan. Kokonsa puolesta Katya on tottunut menemään poneilla, mutta tarvittaessa kiipeää isommankin hevosen selkään.
Katya ei ole vielä löytänyt ratsastuksesta omaa juttua ja nieleekin kaikki lajit raviurheilusta kenttäratsastukseen. Kaikista mieluiten hän kuitenkin ratsastelee rennosti ilman suurempia paineita treenaamisesta tai kisoista.


Ulkonäkökuvaus:

Katya on huimaavat 163cm pitkä, sini-vihreillä silmillä ja ruskeilla hiuksilla varustettu nainen. Paksut kiharat myötäilevät hoikkaa vartaloa lähes lantiolle saakka ja reunustaa sivujakauksella naisen kapeita kasvoja. Hiukset ovat yleensä auki, mutta ratsastaessa löysällä letillä tai sutaistulla niskanutturalla.

Kesällä Katya pitää yllään tiukkaa toppia ja viileämmällä kelillä teknistä takkia käsivarsia lämmittämässä. Ratsastushousuina toimii farkkuratsastushousut ja jalassaan Katyalla on ruskeat ratsastussaappaat. Jos Katyalla ei ole aikomusta ratsastaa, tai ratsastaa ilman satulaa, hän pukee ylleen rennot kollarit ja tennarit.

Talvella naisen päällä näkee mustan kevyttoppatakin, talviratsastushousut ja päivästä riippuen lämpimät tallikengät tai tennarit. Ratsastuksen ajaksi hän laittaa samaiset ratsastussaappaat kuin kesälläkin. Villasukat ovat myös kovaa huutoa talvella ja niitä naiselta löytyykin monta paria eri väreissä ja kuvioissa.

Pääosin Katyan vaatteiden värimaailma seilaa liilan, turkoosin ja mustan sävyissä.

Kuva


Viimeinen muokkaaja, Katya pvm Pe 08 Toukokuu 2020, 14:50, muokattu 1 kertaa
Katya
Katya

Viestien lukumäärä : 60
Ikä : 25
Join date : 07.11.2017
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Anton Su 12 Marras 2017, 01:05

Anton Sindre Stennes

15-vuotias / 15.8.2002 / Vinnen hoitaja

Anton on Norjassa syntynyt ja kasvanut varakkaasta perheestä tuleva kilpailutaustainen poika. Antonilla on tapana olla nirso mitä kummallisimpien asioiden suhteen, mutta hyväntuulisen pojan seurallisuus ja huumorintaju usein paikkaa hienoista snobailua. Pahimpana paheenaan poika pitää liiallista perfektionismiaan ja yrittää olla odottamatta toisilta samanlaista täydellisyyden tavoittelua, jota itse harrastaa.

Hevoset ja ratsastus ovat Antonin suurin rakkaus ja intohimo, mikä näkyy kaikista talleilla vietetyistä tunneista ja putoavista kouluarvosanoista. Ratsastajana hän on kunnianhimoinen, mutta kärsivällinen ja uuttera. Tallilla pyöriessään Antonilla on tapana työntää nokkansa joka asiaan ja jos tarve tulee vaikkapa puomien nostajalle tai ylimääräiselle karsinoiden siivoojalle, on Antonista aina innokkaaksi vapaaehtoiseksi.

Ulkonäkö:
» punaruskeat hiukset, malli
» vihreät silmät
» vaalea iho
» 167cm pitkä
» hoikka
» ratsastaessa:
   -tummanruskeat nahkasaappaat
   -kokopaikkaiset ratsastushousut
   -tummanruskea kypärä
   -tummanruskeat hanskat
   - tummansininen takki
Anton
Anton

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 20.10.2017
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Hanne Su 19 Marras 2017, 12:42

Hanne Rosten
pinterest
Syntynyt: 30.12.1998
Pituus: 160 cm
Ruumiinrakenne: hoikka
Hiukset: mallikuva
Silmien väri: sinertävän harmaat

Ratsastusvaatetus: mustat housut, mustat nahkasaappaat ja musta kypärä. Yleensä väriä tuova paita tai Hannen suosikki; farkkukauluspaita. Talvisin Hanne käyttää pääsääntöisesti tummanharmaata toppatakkia.

Hanne on suomalainen nainen, jolla on myös norjalaisia sukujuuria. Hän muutti Norjaan opiskelemaan lukion päätyttyä. Nyt hän asuukin kahden muun opiskelijatytön kanssa kimppakämpässä. Hanne on luonteeltaan temperamenttinen, sosiaalinen ja tulee hyvin toimeen muiden kanssa.  Ei ole mitään uutta kuulla Hannen suusta voimasanoja, vaikka nainen osaakin varoa milloin viljelee niitä ilmoille.
Ratsastuksen Hanne aloitti seitsemänvuotiaana paikallisessa ratsastuskoulussa, jossa hän kehittyi nopeasti yleistason ratsastajaksi. Hän ei ole koskaan edes tavoitellut ratsastuksen kirkkainta pokaalia, ja taitaa mieluusti koulu- ja esteratsastuksen. Oli poni tai hevonen tai minkä luonteinen tahansa, ei Hanne epäröi ratsun selkään nousemista. Hanne on tasoltaan heA ja 120cm.
Lukion aikana Hannen ratsastus jäi tauolle, kun hän muutti kotiseudultaan parin sadan kilometrin päähän opiskelemaan. Aikaa eikä niinkään myöskään rahaa löytynyt aktiiviseen harrastamiseen. Lopulta Norjassa Hanne päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja palata hevosten pariin. Uusi talli löytyikin läheltä Shelyesistä. Paluu hevosenhoitajaksi toi mieleen vanhat ponityttöajat.


Viimeinen muokkaaja, Hanne pvm Ke 24 Maalis 2021, 17:55, muokattu 1 kertaa
Hanne
Hanne

Viestien lukumäärä : 38
Ikä : 22
Join date : 05.11.2017
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Ylva La 25 Marras 2017, 21:49

Ylva Inge Svendsen
s. 13.03.1998, 19-vuotias / 156 cm / Aagen hoitaja

Ylva on 19-vuotias Lofoottien kasvatti, jolla on kuitenkin äitinsä kautta suomalaisiakin sukujuuria. Nuori naisenalku aloitti juuri tänä syksynä matkailualan opinnot Lofoottien yliopistossa ja asuu Kabelvågissa sopivan matkan päässä yliopistosta. Viettää kuitenkin paljon aikaa myös sukulaistensa lypsytilalla työskennellen tai vanhempiensa luona lähempänä Shelyesiä. Vaaleaverikkö voi vaikuttaa alkuun hieman hiljaisemmalta tyypiltä kuin mitä todellisuudessa on, mutta pian naisen puheliaampi puolikin tulee esille. Vaikka et näkisi Ylvaa missään, saatat paikantaa tämän helposti murteen perusteella. Hevosia nykyään rennommalla otteella harrastavan Ylvan kasvoilla karehtii lähes aina edes pieni hymynpoikanen.

Ylva on harrastanut hevosia koko elämänsä ajan, aloittaen naapurinsa pohjoisnorjanponin kanssa ja myöhemmin ratsastustunneilla enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Hän on ehtinyt harrastuksensa aikana tutustua koulu- ja esteratsastuksen lisäksi myös askellaji- ja lännenratsastukseen ja ajamiseen. Maastoilu ilman satulaa on kuitenkin edelleen naisen lempiasioita, kuten myös kaikki luonnollisiin hevosmiestaitoihin ja maastakäsittelyyn liittyvä.

Ylvan hiukset ovat juuresta hieman tummemmat vaaleat, jotka ovat lähes aina kevyillä laineilla ja yltävät lapaluihin asti. Yleensä nainen pitää hiuksensa sivuletillä tai poninhännällä tallilla ollessaan, mutta toisinaan voi eksyä tallille myös hiukset auki. Hiusten ollessa vapaana, ne on usein heilautettu oikealle puolelle ja vasemmalla puolella on jonkunlainen letti (tähän tyyliin). Pituutta Ylvalla ei ole kuin vajaat 157 cm ja tällä on harmaanvihreät silmät.

Pukeutumisen suhteen Ylva on varsinainen kameleontti, sillä yliopistolla oleillesaan tämän päällä on yleensä hyvin siistit vaatteet, mutta tallilla ollessaan pukeutuminen jää usein toissijaiseksi. Ylvan lempivärejä tummanpunaista ja -sinistä näkee paljolti naisen pukeutumisessa ja takki on useimmiten vuodenajasta huolimatta tummanpunainen. Talvisin tämän päällä voi kyllä nähdä myös oranssiharmaan heijastintakin. Ratsastaessa Ylva käyttää tummanharmaa-punaruudullisia ratsastushousuja tai farkkuratsastushousuja sekä tummanruskeita ratsastuskenkiä ilman saappaanvartta. Toisinaan jalasta voi löytyä myös mustat collegehousut. Talvisin Ylva käyttää paljon rakastamiaan villapaitoja, jotka on usein neulottu perinteiseen islantilaiseen tyyliin erilaisilla kuvioilla ja maanläheisillä väreillä. Kesäisin tämän päällä voi nähdä kaikkea mahdollista säähän sopivaa, mutta useimmiten ruutukauluspaita on vähintään lanteille sidottuna.
Ylva
Ylva

Viestien lukumäärä : 23
Ikä : 23
Paikkakunta : Kabelvåg
Join date : 28.10.2017
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Amira Ti 28 Marras 2017, 17:34

-


Viimeinen muokkaaja, Amira pvm La 10 Huhti 2021, 18:17, muokattu 4 kertaa
Amira
Amira

Viestien lukumäärä : 48
Ikä : 18
Join date : 02.11.2017
Karma : 3

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Joona Pe 01 Joulu 2017, 21:08

Joona Vuorinen
13.3.1990 | 30-vuotias | Theon omistaja | Pinterest

Joona Vuorinen on 30-vuotias suomalaistaustainen nuori mies, joka omistaa hevosensa Theon lisäksi mustat, hieman kiharat hiukset, suklaanruskeat silmät sekä varusteurheilua harrastavana tietenkin suuren läjän yhteen sopivia varusteita sekä itselle, että hevoselleen. Luonteeltaan rennon rempseä nuori mies tulee toimeen lähes kaikkien ihmisten kanssa ja usein hänellä onkin pieni virne kasvoillaan hevostaan hoitessa, ratsastaessa tai muuten vaan muiden seurassa ollessa. Huumorintajua mieheltä myös löytyy ja hauskoja ja vähemmän hauskoja juttuja kuulee hänen suustaan välillä liiankin usein.

Joona on erittäin kunnianhimoinen ja taitava kilparatsastaja isolla K:lla ja hän on hevosten kanssa viettänyt koko nuoruutensa. Koulupuolella mies on tasoltaan vahva vaativa B ja estepuolella ratana on tullut hypättyä sataaneljääkymppiä, yksittäisenä suurempaa. Kenttäratsastus on miehen suurin intohimo. Hänellä onkin tavoitteet korkealla hevosensa kanssa, joka on osoittautunut erittäin potentiaaliseksi este- ja kenttäratsastuksen saralla. Oman hevosensa treenaamisen ohella mies pitää este- ja kenttävalmennuksia myös muille ratsastajille

Ulkonäkö
» mallikuvat klik ja klik
» mustat, hieman kiharat hiukset
» suklaanruskeat silmät
» parransänki
» urheilijan vartalo (esim, sixpack löytyy Cool ), ei kuitenkaan liian lihaksikas
» pituus 186cm
» ei nähdä tallilla eikä kyllä missään muuallaakaan missä tahansa
   vaatteissa, tarkka pukeutumisensa suhteen
» suosikkivärejä vaatteissa tummahkot ja maanläheiset värit
   kuten musta, harmaa, ruskea, tummansininen yms...
» joskus repäisee ja pukee yllensä vaikkapa
   keltaisen tai punaisen paidan
» peruskypärä ja kenttäratsastuskypärä


Viimeinen muokkaaja, Joona pvm To 22 Loka 2020, 12:42, muokattu 19 kertaa

_________________
Velvezuelas Thestral » 17.10.2013

Joona | Theo | päiväkirja | tarkennusta | rästit
Joona
Joona

Viestien lukumäärä : 84
Ikä : 31
Paikkakunta : Svolvær, Nyby
Join date : 25.11.2017
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Ella-Amalie La 02 Joulu 2017, 22:37

Ella-Amalie Johansen Storvik | Pinterest

14.3.2002, 15-vuotias.

Blondin omistaja, vaaleahiuksinen Ella on todellinen heppatyttö, joka antaa harrastukselleen kaikkensa. Hän on tavoitteellinen kouluratsastaja, eikä ikinä lähde kilpailuihin muuten kuin voitonkiilto silmissä. Harvoin näkee kenelläkään yhtä palavaa halua kehittyä tai olla paras. Vastuuntuntoinen, perfektionismiin (ja varusteurheiluun) taipuvainen tyttö, joka hoitaa annetut hommat aina mahdollisimman huolellisesti.

Ella on mukava tyyppi ja tulee monien kanssa hyvin toimeen, mutta sen nenille ei kannata silti hyppiä. Tytöllä on hyvä itsetunto, hän tuntee oman arvonsa, ja on lisäksi valmis tekemään mitä vaan saadakseen haluamansa. Porukassa Ella on taipuvainen johtajan rooliin ja hyvä puhumaan ihmiset puolelleen.

- 150 senttiä pitkä
- Lähes platinanvaaleat, hieman olkapäiden alapuolelle ulottuvat, suorat hiukset
- Vaalea iho, kirkkaansiniset silmät, pitkät ripset ja laitetut kulmat; aina meikattuna
- Urheilullisen hoikka ruumiinrakenne
- Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: *click*, *click* ja *click*

- Kaapit täynnä Kingslandin, Pikeurin ja Spooksin vaatteita
- Maanläheiset värit mieleen, samoin ruusukulta ja vaaleanpunainen
- Sään mukainen vaatetus vaihdellen T-paitojen, huppareiden, softshell- ja toppatakin välillä. Talvisin korvia suojaa panta, mutakeleillä jalkoja punaiset HAI-kumpparit ja muutoin valkoiset Converset
- Ratsastussaappaina mustat koulumalliset, ja kypäränä Samshield ruusukultaisilla yksityiskohdilla.


Viimeinen muokkaaja, Ella-Amalie pvm Ti 07 Heinä 2020, 18:38, muokattu 3 kertaa
Ella-Amalie
Ella-Amalie

Viestien lukumäärä : 136
Ikä : 19
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 02.12.2017
Karma : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Siobhan Su 10 Joulu 2017, 17:52

Siobhan Espenson / s. 18.11.2001 / Ronin hoitaja / Pinterest

Siobhan - jonka kummallinen nimi tulee isän irlantilaisista juurista - on ihan mukava. Valitettavasti kovin moni ei niin nuorta kuitenkaan kuvailisi. Tässä tytössä yhdistyy kaikki nykyisen yhteiskunnan kääntöpuolet: hän on pinnallinen, rakastaa kalliita vaatteita ja meikkejä sekä on koko ajan puhelin kädessä päivittämässä yllättävän suosittua ja muuhun elämäänsä verrattuna jopa järjestelmällistä Instagram-feediä. Jos joku juttu on "uncool", Siobhania ei voisi vähempää kiinnostaa, eikä hän osaa peitellä mielipiteitään - varsinkaan negatiivisia. Selkien takana on ollut puhetta, että Siobhan olisi jopa pohjimmiltaan ilkeä.

Se ei kuitenkaan ole totta. Kyseessä on klassinen tapaus epävarmasta tytöstä, joka kipusi tiensä koulussa nokkimisjärjestyksen top kymmeneen ja jäi sinne. Siobhan, tai helpommin vaan Sia, on kyllä todella mukava, kunhan pääsee ulos kuorestaan ja unohtaa ulkonäköpaineet sekä suosion. Onneksi talli on siihen ihanteellinen ympäristö!

ULKONÄKÖ
- silmät vaaleansiniset
- hiukset alaselkään ylettävät pitkät kiharat, pastellinsinisiksi värjätyt, luonnostaan tummanruskeissa hiuksissa näkyy juurikasvua (kuva kertoo kaiken)
- rakastaa pitää hiuksiaan auki, mutta tietysti tallilla ne täytyy usein laittaa kiinni, jolloin suosii ranskalaisia lettejä
- ylläolevasta kuvasta näkee myös kasvot hyvin (
- 165cm pitkä, naiselliset muodot, mutta vatsanseutu varmasti littana ympäri vuoden
- neutraalia meikkiä ja tekoripset myös tallilla, rakennekynnet ympäri vuoden (tosin ei kovinkaan pitkät, koska jonkinlainen käytännöllisyys täytyy säilyä...)

VAATETUS
- rahaa ei ratsastuskamoihin turhan paljon ole, joten Sia on päättänyt ostaa laatutuotteita harvoin sen sijaan että ostaisi paljon halvempia varusteita = sama asu toistuu usein
- vakiokamaa Pikeurin ratsastushousut sekä Kinsglandin ratsastustakki, jonka kaverina tarvittaessa tummansininen untuvaliivi
- asuihin variaatiota erilaisilla huiveilla ja muilla koristeilla
- vaikka vaatteet ovatkin kalliita ja melko näyttäviä, pukeutuminen on silti melko käytännöllistä: paleltumaan ei Siobhan tallille tule, ja sen lisäksi väreinä ovat turvalliset ruskea, musta sekä tummansininen
- vaaleanpunainen, pitkä heijastintakki aina maastossa päällä pimeinä kausina

Siobhan

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 10.12.2017
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Isla Su 14 Tammi 2018, 16:29

Isla Bergsten
s. 12.05.1999, 18-vuotias | nainen | 150cm| hoitoponi Wilda
Pinterest

Isla on hevosten seurassa varttunut Ruotsista Norjaan lukion kakkosella vaihto-oppilaaksi lähtenyt ikuinen ponityttö, joka innostuikin käymään lukion loppuun Norjan puolella ja hänen pitäisi valmistua lukiosta keväällä 2018. Luonteeltaan hyvin puhelias nuori naisenalku ilmaisee mielipiteitään hyvin vahvasti myös asioihin mitkä eivät hänelle millään tavalla kuulu ja tykkää olla porukan keskipisteenä ja saada muiden huomio itsellensä.

Hevostelua naisenalku on harrastanut pienestä pitäen, koska hänen vanhempansa omistavat Ruotsissa maalaiskartanon, jossa he kasvattavat laadukkaita puoliverisiä, sekä aina välillä kartanolle on tupsahtanut jos jonkin näköistä ponia, joilla Isla on sitten saanut opetella ratsastamaan. Nainen on henkeen ja vereen vannoutunut kouluratsastaja, eikä tuota saa kovin helpolla ylittämään edes puomeja.

Ulkonäkö
- 150cm, hoikka ja hyvin kevyt rakenteinen
- Vähän pähkinänruskeaa tummemmat laineikkaat melko pitkät hiukset
- Värjää hiusten latvoja joskus vaaleammaksi ja pitää hiuksia yleensä auki
- Vaalea iho ja aavistuksen sinertävät silmät
- Käyttää poikkeuksetta meikkiä

Pukeutuminen
- Käyttää merkkivaatteita
- Suosii vaatteissa tummansinistä, viininpunaista, mustaa ja harmaata
- Pukeutuu siististi sään mukaan

_________________
Lai'e Eilonwy ~ 11.01.2018 - ?

Isla

Viestien lukumäärä : 2
Ikä : 21
Join date : 10.01.2018
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Amira Ke 13 Marras 2019, 17:31

Amira Fuglesang

Amira on energinen ja ihan ystävällinen tyyppi, joka ei pelkää sanoa mielipidettään. Jollekkin vähän turhankin kipakka Amira, on sellainen tyyppi, jonka varpaille ei kukaan mielellään tallaa. Alkuun voi vaikuttaa hieman kylmältä, mutta yleensä tutustumisen jälkeen ihan jees. Itsevarma ja tietää oman arvonsa ja rajansa.

Hevosten kanssa taitava käsittelijä, jolla on taipumusta haluta aina voittaa ja kehittyä. Määrätietoinen ja kylmähermoinen. Oikea estehai, joka ei anna periksi helpolla.

Ulkonäkö
- 159 senttinen pätkä
- 18 vuotta, s. 03.08.2002
-  Tummanruskeat hiukset ja eriväriset silmät, toinen tummanruskea ja toinen sinertävän vihreä kuva kuva 
- Yleensä huppari, gollegehousut ja t-paita kuuluvat hänen arkityyliinsä, farkkuja, adidaksen/niken verkkareita ja neulepaitoja unohtamatta, kesäisin suosii mikroshortseja ja toppeja
- Kuva kertoo kuva kuva kuva 
- Melkoinen merkkiratsastaja, yleensä jotkut Kingslandin tai Spooksin ratsastusvaatteet päällä
- Vaateväriskaalaan kuuluu mm harmaa, musta, valkoinen ja satunnaisesti jotkut väriläiskät.


Muita faktoja
- Ranskalaissyntyinen


Viimeinen muokkaaja, Amira pvm Ke 30 Syys 2020, 21:56, muokattu 11 kertaa
Amira
Amira

Viestien lukumäärä : 48
Ikä : 18
Join date : 02.11.2017
Karma : 3

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Mer

Viesti kirjoittaja Mer La 16 Marras 2019, 12:10

Mer
Merkurius, toivoo kutsuttavan itseään Mer.19-vuotias poika, jolta pituutta löytyy reilut 187cm ja painoa 64kg. Tuo mustahiuksinen poika harrastaa hevosten lisäksi valokuvausta ja skeittausta, vaikka se on jäänyt vähemmälle.
Poika on pyörinyt eri talleilla jo jonkin aikaa, sillä haluaa ratsun, jota saa viedä eteenpäin ja kisata.


Mer vihaa olla millään tasolla huomiossa, ja pysytteleekin poissa suurista porukoista. Poika viihtyy yksin, ja onkin hiljainen. Mer vaikuttaa ilkeältä ja ylimieliseltä, mutta on vain surullinen, eikä kaipaa apua. Poikaa saa kysyä vaikkapa maastoon, ja lähteekin sinne mielellään. Mer auttaa myös mielellään, ja on ystävällinen omalla tavallaan. Teistä voi tulla hyvätkin kaverit ajan saatossa. Mer viettää aikaa mieluusti tallilla, joten kouluarvosanat putoilevat. Poika on aina valmis auttamaan, vaikkei siltä näyttäisi. Hoitaa hommansa sinnikkäästi loppuun. Ratsastajana rauhallinen, sinnikäs ja määrätietoinen.

Ulkonäkö
- 187cm pitkä
-19vuotta s. 23.1.2000
-liki mustat silmät ja hiukset.
- Lähes ympäri vuoden poika kulkee mustissa vaatteissa,
Eli huppari, jotku housut, ja lenkkarit. Kesäisin saattaa käyttää t-paitaa, joka on tietysti musta.
-poika ostaa hevosille enemmän tavaroita kuin itselleen, siksi Jurin varusteista saattaa löytyä vaikkapa uusi merkkihuopa tai suojat. Joskus jopa otsapantoja ja kuolaimia.
- Kisoissa tietysti merkkivaatteet, mutta arkena ei oikein jaksa panostaa omiin varusteihinsa.
-käyttää ainoastaan mustia vaatteita.

Mer
Mer

Viestien lukumäärä : 23
Ikä : 21
Join date : 10.11.2019
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Bea Ti 19 Marras 2019, 16:19

BEA INGERSSON
s. 11.07.2005, 14v.


Bea Ingersson on ujo nuori tyttö, joka on kaikkea muuta kuin mielellään huomion keskipisteenä. Uudet tilanteet ja ihmiset jännittävät Beaa ylivoimaisen paljon, eikä tytöllä ole juurikaan ystäviä. Koulun jälkeen Bea mieluiten lukee kirjoja tai viettää aikaa ulkona metsissä, kuvitellen seikkailevansa valkoisen ponin kanssa. Tytön suurin haave on ollut päästä ratsastamaan, ja muutto Tukholman laitamille ala- ja yläasteen vaihteessa on suonut vihdoin mahdollisuuden sen toteutumiseen. Niinpä Bean vanhemmat, jotka epätoivoisesti halusivat tytön aloittavan uuden harrastuksen ja saavan uusia ystäviä, ilmoittivat tämän ratsastustunneille läheiseen ratsastuskouluun, jossa pyöri kuulemma paljon muita samanikäisiä lapsia. Toivon mukaan Bea saisi kehitetettyä itsevarmuuttaan ja tutustuisi uusiin ihmisiin tallilla.

Vanhempien uusien töiden mukana tuli kuitenkin muutto Norjaan, mikä huolestutti Beaa valtavasti. Taas he joutuivat uuteen kaupunkiin, kun hän oli juuri kotiutunut Tukholmaan! Svolvær vaikutti kuitenkin mukavalta pieneltä kylältä, ehkä siellä olisi helpompi viihtyä, kuin suurkaupungin vilinässä. Bealle oli myös selvinnyt, että läheltä löytyisi talli täynnä upeita vuonohevosia – voi kuinka ihanaa olisi päästä ratsastamaan sellaisella!

ULKONÄKÖ

Bealla on pitkät ja laineikkaat vaaleanruskeat hiukset, jotka kiiltelevät auringossa lähes kuparisina. Silmät ovat kirkkaan vihreät ja lyhyen tytön vaaleilta kasvoilta saattaa erottaa kesäisin haaleita pisamia. Bea on noin 150cm pitkä, malliltaan siro ja pienikokoinen. Kasvot hieman pyöreähköt. Bea pukeutuu melko yksinkertaisesti ja siististi. Useimmiten tallilla päällä ratsastushousut ja t-paita, huppari tai kevyt toppatakki.Viimeinen muokkaaja, Bea pvm Su 07 Kesä 2020, 16:49, muokattu 5 kertaa
Bea
Bea

Viestien lukumäärä : 56
Ikä : 15
Join date : 15.11.2019
Karma : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Cathy Ti 19 Marras 2019, 17:54

Cathy Jensen

- 15-vuotias, s. 25.1.2005
- 157 cm pitkä
- taso: ko. he C, re. 70 cm
- Lidian hoitaja 19.11.2019 →

Cathy on sähäkkä ja toimintaa janoava persoona. Koskaan tämän hullunrohkean tytön olemuksesta ei voi päätellä, mitä hänen päähänsä pälkähtää seuraavaksi. Cathy ei kaihda haasteita ja tyttö onkin helposti yllytettävissä mitä erilaisimpiin tempauksiin. Pitkälti hevosharrastuksen ansiosta ovat myös kärsivällisyys ja rauhallisuus löytäneet tiensä Cathyn jokapäiväiseen elämään.

Cathy omaa positiivisen elämänasenteen ja ehtymättömän sanavaraston. Missä ikinä Cathyyn törmääkin, hän on aina täydessä äänessä. Ei liiemmin ajattele, mitä suustaan päästää, mutta kärkevienkin kommenttejen takaa löytyy pohjimmiltaan hyväntahtoinen tyyppi, jolta auttava käsi heltiää aina jonkun sitä tarvitessa. Kannustavasta ja rehellisestä tytöstä saakin hyvän ystävän rinnalleen, mikäli outo huumorintaju ja taukoamaton iloinen löpinä eivät ole esteenä. Negatiivisiakaan tunteita Cathy ei epäröi ilmaista - pikemminkin päinvastoin, ja jo yhdellä silmäyksellä tytöstä huomaa, millä jalalla tänään on noustu.


Ulkonäköä

- Hoikka ja pienikokoinen rakenteeltaan
- Oljenväriset, selän puoliväliin yltävät lähes piikkisuorat hiukset
- Vaalean siniset, hieman turkoosiin vivahtavat silmät
- Pyöreähköt kasvot, jotka etenkin kesäisin pisamien täplittämät, leuka melko terävä
- Ei kiinnitä ulkonäköönsä sen tarkempaa huomiota, sotkuinen poninhäntä ja likatahra poskessa tytön tavaramerkkejä
- Mustat johdpurit, violetit ratsastushousut ja vaaleanpunainen tuulitakki vakiovarusteet tallilla


Viimeinen muokkaaja, Cathy pvm Su 23 Helmi 2020, 10:36, muokattu 9 kertaa
Cathy
Cathy

Viestien lukumäärä : 41
Ikä : 16
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 18.11.2019
Karma : 7

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Anniken Ti 19 Marras 2019, 21:38

Anniken Bolstad

s. 11.6.2002, 17 v.
154 cm pitkä (lyhyt)
Venni 19.11.2019 -->

Anniken on reipas 17-vuotias norjalainen opiskelijanuori, jonka tunnistaa tallilla aurinkoisen iloisesta olemuksesta ja taukoamattomasta höpötyksestä; ei nainen malta olla hiljaa ja juttelee usein myös hevosille tallitöitä tehdessään. Tyttö tuppaa olemaan myös aina keskellä jotakin hommaa tai tehtävää ja on hyvin harvinaista löytää hänet istuskelemassa tumput suorina ilman mitään tekemistä. Kovin paljoa kärsivällisyyttä Annikenilla ei kuitenkaan ole ja turhan pikkutarkat toimet lykkääntyvät yleensä tehtävien asioiden listalla viimeiseksi.

Nuori nainen on asunut kaikki 17 elinvuottaan samassa paikassa, perheensä omistamassa sievässä omakotitalossa Kabelvågin keskustassa. Perheeseen kuuluu Annikenin äiti, isäpuoli sekä nyt 5-vuotias pikkuveli Helga, josta Anniken yrittää kovasti kasvattaa itselleen tallikaveria ja tähän mennessä päiväkoti-ikäisen tytön kiinnostus riittää ponien paijaamiseen ja niiden piirtelyyn mille tahansa käsiinsä saadulle paperille. Anniken itse aloitti ratsastuksen noin seitsemänvuotiaana ja onkin siitä lähtien haalinut kaiken tallikokemuksen, mihin vain on aika riittänyt baletin ohella, jota hän on harrastanut lähes siitä asti, kun oppi kävelemään. Rakkaat harrastukset ovat antaneet nuorelle itsevarmuutta ja jaksamusta yrittää aina vain uudelleen epäonnistumisista huolimatta eikä Anniken ole varma, mitä tekisi ilman niitä.

Ulkonäölliset seikat

- Noin lapaluille ulottuvat suorat, tummanruskeat hiukset ja otsatukka; hiukset yleensä joko poninhännällä tai nutturalla
- Naama on pehmeä piirteiltään, huomattavin piirre on tummat kulmakarvat, joita saa olla jatkuvasti nyppimässä etteivät ne pääsisi villiintymään
- Tummanvihreät silmät, joissa usein iloinen pilke
- Ruumiinrakenteeltaan Anniken on pieni ja jäntevä; hoikka muttei heikko tytön omia sanoja lainaten
- Ruskettuu helposti auringossa ollessaan
- Tallilla päällä yleensä mustat tai tummansiniset ratsastushousut ja säähän sopiva takki, talvisin aina paksu kaulahuivi johon pääsee piiloutumaan pakkasta pakoon (jopa sitä pientä pakkasta, Anniken palelee herkästi)
- Vapaa-ajalla pukeutuu mukavuus aina ykkösprioriteettina; urheiluleggingsit ja mukavat villapaidat ovat se juttu ja Anniken vannoo Conversejen nimeen
- Meikkaa melko luonnollisesti; meikkivoide, poskipuna ja ripsiväri sekä joskus ehkä joku kiva huulipuna kuuluvat arkirutiiniin

Anniken

Viestien lukumäärä : 7
Ikä : 18
Join date : 13.11.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Hilla Ke 20 Marras 2019, 20:06

Hilla Bergvall

Hilla on joskus turhankin innokas, sekä rämäpäinen tyyppi, jonka seurassa viihtyy kuka vain, siihen tiettyyn asti saakka. Hillaan saattaa mennä nopeasti hermot, sillä tämä on hyvin puhelias ja aina pirteä. Virtaa tuntuu riittävän maailman tappiin asti, joten monien mielestä Hilla käy juuri siksi hermoille. Mielikuvitusta Hillalta löytyy, siksi myös niitä järjettömiä ja uhkarohkeita ideoitakin. Usein Hilla on kuitenkin ihan järkevä, ja olevinaan mukana kaikessa, vaikkei tosin juuri ikinä perillä mistään.
Hevosten kanssa Hilla on päättäväinen, eikä anna periksi ikinä. Osaa tyttö kuitenkin olla lempeä hevosille, ja antaakin joskus hevosten päättää kaikesta, minne mennään, mitä tehdään, ja milloin.


Yleistä
-153 cm pitkä
-Sukupuoleltaan nainen
-Ikää löytyy 17-vuotta
-Syntynyt 13.12.2003
-Suomen-Norjalainen


Ratsastustaso
Hilla on hypännyt ratana 80cm, ja yksittäisenä esteenä 100cm. Kouluratsastuksessa helppo B-luokissa muutaman radan kisannut.
Hilla harrastaa myös maastoesteitä suhteellisen aktiivisesti. Niillä 60-70cm hypännyt ratana, muttei ikinä kisannut.

Ulkonäkö
Omaa vaaleat hiukset, normaalin näköinen nuori neiti, jolla usein tallilla hiukset nutturalla, joka on sidottu joko vaaleansinisellä, tai haaleanvioletilla nauhalla. Silmät vaaleansiniset. Tallivaatteet lähes aina samat, valkoiset ratsastushousut ja musta huppari, sen alla musta T-paita. Joskus tytöllä on saman lainen huoppari, mutta vaaleansinisenä, taikka haalenviolettina, mutta muuten aika lailla aina sama varustus.  Normaalin vaalea iho. Hilla käyttää normaalisti paljonkin meikkiä, usein tallillakin hieman, muttei todellakaan niin paljon, sillä haluaa olla luonnollisempi hevosten seassa.


Viimeinen muokkaaja, Hilla pvm La 10 Huhti 2021, 18:21, muokattu 3 kertaa
Hilla
Hilla

Viestien lukumäärä : 48
Ikä : 17
Join date : 15.11.2019
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Freya To 21 Marras 2019, 17:49

Freya Åqvist

Syntynyt 13.12.2006
Käynyt alkeiskurssin ja osaa perusasiat.
Hoitoponina Stella
143 senttiä pitkä

Freya, 13.12.2006 syntynyt Pohjois-Norjalainen tyttö, on elänyt aina lähes yksin, vanhempia lukuunottamatta. Hän oli se joka jätettiin ulkopuolelle, ja se, joka ei löytänyt ystäviä. Päivät matelivat hänen kirjoittaessa tai piirtäessä huoneensa nurkassa, joskus metsästä löysi uusia reittejä, tai läheinen lähde odotti tulijaa. Ujo tyttö karttaa isoja porukoita, eikä tahdo paljoa huomiota itselleen. Kaikenlainen hössötys ja muukin epämääräinen huomio saa Freyan ahdistus tason nousemaan nollasta sataan, hän todellakin tarvitsee oman tilansa, vaikka liian usein sitä on aivan liikaa.

Metsänläheinen tyttö ei tahdo erottua porukasta kiinnittääkseen sen suurempaa huomiota, ja vaatetuskin on sen mukainen. Freya harkitsee tarkkaan mitä päälleen pistää, ja esimerkiksi ketjuja ja kilinkejä Freyalle ei saa kirveelläkään. Vaatekaapista löytyy niiden sijasta läjäpäin tummia huppareita ja erilaisia verkkareita. Tuttu vaatekokonaisuus koostuu täysin mustasta hupparista ilman vetoketjua ja harmaista verkkareista. Norjan talven yllättäessä tummansininen toppatakki ja mustat housut löytävät tiensä Freyan vaatekerroksen päälle. Myös harmaa huivi on mukana kylmässä. Ratsastustakkina toimii Lyhyt tummansininen toppatakki tummanliiloilla yksityiskohdilla. Kuten muissakin vaatteissa, vanhemmat ostavat lapselleen mieluummin laadukasta ja harvoin kuin halpaa ja usein.  Siksi Freyan päältä löytyy mustat grippipaikkaiset ratsastushousut, jotka kulkevat tytön päällä aina hänen ratsastaessaan. Jos pakkanen paukkuu, niin mustat topparatsastushousut heijastimilla ovat Freyan mukana ratsastaessa.

Siro, pyöreäpäinen Freya omistaa tummanruskeat, suorat hiukset, jotka yltävät juuri ja juuri olkapäitä alemmas. Tummia nappisilmiä korostavat lähes mustat silmälasit. Varsinkin kesällä Freyan päähän puhkeaa läjäpäin melko tummia pisamia, mutta ne ovat yksi osa tytön arkea myös talvella.
Freya
Freya

Viestien lukumäärä : 48
Ikä : 14
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 18.11.2019
Karma : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Chloe-Camille La 23 Marras 2019, 08:56

[center]

Chloe-Camille Wilson


Yleisesti:
Camille on ystävällinen, avulias ja rauhallinen mutta osaa tiuskahtaa yllättävän kovaa välillä kun stressiä on liikaa.

Camille on syntynyt Kanadassa, mutta muutti viisi vuotta sitten Norjaan isänsä töiden perässä. Camillen perheeseen kuuluvat vanhempien lisäksi kaksi kissaa, jotka ovat erittäin tärkeitä neidolle. Tällä hetkellä tyttö asuu vanhempiensa kanssa ja opiskelee lukiossa.

Ratsastanut Camille on yksitoista vuotta ja tällä on ollut kaksi hoitohevosta.Islanninhevoset ja vuonohevoset ovat saaneet paikan tytön sydämmestä, jonka mukaan hoitohevoseksi valiintui Trane. Maastoilu on aina ollut tytön lempipuuhaa, joten maastolenkkejä tullaan vetämään. Kouluratsastus ja esteetkin tytöltä onnistuvat, mutta esteet ovat vielä aika hankala asia.

Ulkonäkö:
-Syntymäpäivä: 27.8.2002
-Pituus: 165 cm.
-Painoa sopusuhtaisesti pituuteen nähtynä
-Nainen
-Vaalea iho
-Tumman ruskeat silmät
-Vaaleat, napaan asti yltävät luonnon kiharat(laineet), EI otsatukkaa
-Normaali ruumiinrakenne
-Pukeutuu ratsastuskerroilla mustiin ratsastushousuihin ja jodhpureihin, kypärä musta, takki talvella kevyt toppatakki(harmaa), ratsastussukat(ruudulliset)
Chloe-Camille
Chloe-Camille

Viestien lukumäärä : 28
Ikä : 18
Join date : 15.11.2019
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Mia La 23 Marras 2019, 16:48

Mia Holgersen
syntynyt 15.5.2003 Oslossa
pitkät ruskeat hiukset ja siniset silmät
166cm pitkä ja hoikka

Mia on persoona, jota voisi kuvailla hyvin päättäväiseksi ja järjestelmälliseksi. Hän tekee kaikkien uusien asioiden suhteen pitkän listan taustatutkimuksia. Kuten myös ensimmäisen hevosen ostotilanteessa Mia teki muistivihon verran muistiinpanoja kaikesta hyödyllisestä. Mia ei pelkää kohdata uusia ihmisiä, vaan pyrkii tarpeidensa mukaisesti ottamaan kontaktia. Muuten Mia ei ole se kaikista sosiaalisin, vaan tallilla tykkää keskittyä eniten omaan hevoseen. Ratsastuksen Mia aloitti kuusivuotiaana Oslolaisella ponitallilla, mutta niin sanotun tavoitteellisen harrastuksen hän aloitti Bergenissä. Mialta löytyy kokemusta kahdesta vuokrahevosesta, joiden kanssa hän myös kilpaili harvakseltaan.

Säästäminen omaan hevoseen alkoi, kun Mia oli yhdeksänvuotias. Hänen vanhempansa eivät suostuneet ostamaan tytölle omaa ponia, joten Mia päätti vielä jonain päivänä ostaa oman hevosen omilla rahoillaan. Sellainen päättäväisyys on Mialle arkipäivää. Kahdeksanvuotiaana Mia päätti kasvattaa hiuksensa mahdollisimman pitkiksi, vaikka käytännöllisyyden takia hänen äitinsä olisi pitänyt ne lyhyempinä. Siispä päästäkseen tavoitteeseen Mia laittoi jokaisen norjan kruunun talteen ja oli ensimmäisen kerran kesätöissä kaksitoistavuotiaana.

2019 Mian vanhemmat – Harald ja Eda – ilmoittivat, että he muuttaisivat Lofooteille. Vanhemmat olivat saaneet työtarjouksen Kabelvågenin yläasteelta. Mia ei olisi halunnut jättää Bergeniä, joten Haraldilla ja Edalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin neuvotella teini-ikäisen tyttären kanssa. He pääsivät sopimukseen, että Mia saisi ostaa säästämillään rahoilla oman hevosen ja he auttaisivat sen kustannuksissa. Se tarkoittaisi myös, että Mian tulisi pärjätä lukiossa ja tehdä kesät kesätöitä.
Mia
Mia

Viestien lukumäärä : 20
Ikä : 17
Paikkakunta : Våganby
Join date : 13.10.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Bonnie To 02 Tammi 2020, 17:43

Bonnie Bergvall
syntynyt 13.1.2004
hoitoponina Hilla

Bonnie Bergvall on 15-vuotias, hymy herkässä kulkeva tyttö monikulttuurisesta taustasta. Tytön ote elämään on rennon rempseä - eihän se häntä haittaa jos arvosanat välillä tipahtelisivatkin hevostelun takia. Ainut asia, joka motivoi neitiä kouluhommissa, on se, ettei vanhempien mukaan tähän talouteen tule yhtäkään kaviokasta jos Bonnie ei pysty hoitamaan koulua kunnialla läpi.
Hevosten parissa tyttö on hieman tarkkaavaisempi ja huolellisempi, mutta hän ei pidä tärkeimpänä asiana täydellistä järjestystä. Ratsastajana hän on melko monipuolinen, sillä sekä esteet että koulu luonnistuvat.
Bonniella on tapana kiihtyä nollasta sataan nanosekunnissa, ja yleensä niin tapahtuessa hänen suustaan pääseekin tulikivenkatkuisia vasta-argumentteja. Onneksi tyttö myös rauhoittuu nopeasti ja saattaa jälkeenpäin pyydellä punastuen anteeksi sanomisiaan. Vaikka Bonnien tunteet menevätkin välillä aika nopeaa vuoristorataa, saa hänestä ihan mainion juttukaverin.

Ulkonäkö
- Kiirinyt 154 senttimetrin pituuteen
- Tummanruskeat, pörröiset ja kikkuraiset hiukset jotka tyttö on perinyt afroamerikkalaiselta äidiltään
- Vaalean kahvinvärinen iho ja tummanruskeat silmät
- Päällä yleensä Adidaksen verkkarit ja joku iso huppari; värit vaihtelevat mustan, harmaan ja räikeänoranssin sävyissä
- Ei käytä kovin paljoa merkkivaatteita, tykkää käyttää rahansa mieluummin ostamalla omalle hoitoponille jotain spesiaalia

Bonnie

Viestien lukumäärä : 3
Ikä : 17
Join date : 13.11.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 2 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa