Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Henkilökuvaukset

Sivu 1 / 4 1, 2, 3, 4  Seuraava

Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Jassu Ma 07 Huhti 2014, 23:49

Tänne uudet kävijät voivat kirjoittaa henkilökuvauksensa tietokaappia ja piirroksia ajatellen. Mallia voitte ottaa Shelyn porukkasivulta muiden hoitajien ja hevosenomistajien kaapeista! Kirjoittaaksesi kuvauksen sinun ei tarvitse olla vielä hoitaja tai hevosenomistaja, vaan tänne voivat esitellä itsensä ihan kaikki tallin kävijät tuntiratsastajista tai satunnaisista vierailijoista lähtien.


Kirjoitathan kuvauksen yksikön kolmannessa persoonassa, eli hän-muodossa:
EI NÄIN...:
Minä olen huumorintajuinen ja reipas tallityttö. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily ja kitaran soitto.
...VAAN NÄIN:
Maija on huumorintajuinen ja reipas tallityttö. Maijan harrastuksiin kuuluu lenkkeily ja kitaran soitto.


Ulkonäkökuvauksessa olisi hyvä olla:
» Syntymäaika (porukkasivulla oleva ikä vaihtuu laskurilla henkilön syntymäpäivän mukaan) ja -maa
» Silmien ja ihon väri
» Hiusten väri ja malli
» Ruumiinrakenne ja mahd. myös kasvojen muoto
» Henkilön pituus piirroksia ajatellen
» Pukeutumismieltymykset (ei pakollinen)
» Ylin koulutus / tutkinto (ei pakollinen)
» Elämä Shelyesin ulkopuolella esim. opiskelupaikka, työpaikka,... (ei pakollinen)

Mukaan saa liittää myös havainnollistavia mallikuvia, jos haluaa!

Jos teet muokkauksia kuvaukseesi, kerro siitä erillisellä viestillä tyyliin "Hox @Jassu ! Muokkasin kuvaustani. Käytkö vaihtamassa uuden kuvauksen porukkasivulle, kun ehdit." Eli rautalangasta väännettynä:
- Älä tee kokonaan uutta viestiä uudelle kuvaukselle, vaan käy muokkaamassa edellistä kuvaustasi. Tämä sen vuoksi, että jos tekisit uuden viestin uudelle kuvaukselle, joutuisin käydä joka kerta päivittämässä myös linkin porukkasivun kaappiin.
- Kirjoita lyhyt ilmoitusviesti tähän topiciin, jossa kerrot muokanneesi kuvaustasi. Jassu poistaa tämän ilmoitusviestin, kun hän saa sen tietoonsa, ja käy päivittämässä kuvauksen porukkasivulle.

------------------------

Jassun ulkonäkökuvaus:
- 170 cm pitkä
- normaalivartaloinen, pitkät jalat verrattuna muuhun kroppaan
- rintojen alle yltävät kerrostetut hiukset, alta tummemmanruskeat, päältä vaaleamman ruskeat
- sinivihreänharmaat silmät
- meikkaa aina vähintään kulmakarvat
- tallilla ei kiinnitä vaatetukseensa huomiota


Viimeinen muokkaaja, Jassu pvm Ti 14 Heinä 2020, 23:38, muokattu 9 kertaa
Jassu
Jassu
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 488
Join date : 01.03.2014
Karma : 17

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Kairan Ti 03 Kesä 2014, 00:08

Uusimpas tämän. :)Piirsin jopa uuden esittelykuvan, vähän realistisemmalla tyylillä. En tiedä, aiotko jatkaa tuolla samalla työntekijöiden laatikkotyylillä hoitajat ja y-omistajatkin, mutta tein (tai yritin ainakin tehdä) varmuuden vuoksi samanlaisen härpäkkeen, kas näin.
Henkilökuvaukset OcJ4uok
Henkilökuvaukset 2J6FJEQ
Kairan
24-vuotias
Kaia Randrup kilpaili teinivuosinaan esteitä ja kenttää aluetasolla, mutta 17-vuotiaana sattuneen ratsastusonnettomuuden takia hän hylkäsi kokonaan hevoset. Kevään 2012 Belgian matkalla syttyi naisessa pikku liekki uudestaan, ja niin hän ystäviensä usuttamana päätyi koeratsastamaan erästä myynnissä ollutta pientä täysiveritammaa...

Kaia asuu Gardsosenin länsirannalla, ja jakaa kämpän Silje-serkkunsa kanssa. Hän on töissä Svolværin keskustan Coop Megassa, ja työvuorot sanelevat hänen päiväjärjestyksensä. Kaiaa näkee tallilla arkena joko aikaisin aamulla tai iltaisin, ja viikonloppuna puolenpäivän maissa. Hän on helpoimmin tunnistettavissa sinivihersävytteisistä vaatteistaan ja oslolaisesta puhetavastaan.

Kaia on kohteliaan pidättyväinen uusien ihmisten seurassa, mutta tutussa ympäristössä tulee naisen hassutteleva, impulsiivisempi puoli esiin. Hän auttaa mielellään niin helpoissa kuin vaikeissakin hommissa, ja uskaltaa itsekin pyytää apua sitä tarvitessaan.

---
Ja jos ulkonäköä pitää jotenkin kuvailla, niin Kaia on 165 cm pitkä ja sopusuhtainen. Tuntomerkkejä ovat silmäpussit ja -meikki (siipirajaus!), pisamat ja pitkät korvat. Kaia näyttää aina vähän anteeksipyytelevältä.
Kairan
Kairan

Viestien lukumäärä : 13
Ikä : 105
Join date : 17.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Elsa Ti 03 Kesä 2014, 17:41

Elsa
17-vuotias

Elsa Hongisto on Svolværin oma kasvatti ja tuolla koko pienen ikänsä asunut suomalaisista sukujuuristaan huolimatta. Tyttö vannoo uuden oppimisen nimeen ja hehkuu elämää. Nörtin maineen saamisesta huolimatta hän ei istu päiviään sisällä pienessä yksiössään vaan nauttii elämästään kuten parhaakseen katsoo ja tekee asioita joista pitää; yksi näistä asioista nyt vaan sattuu olemaan pänttääminen, toinen ulkona liikkuminen joko jalan tai ratsain. 165 cm:n mittaisesta varrestaan ja 17 vuoden iästään huolimatta Elsa tuntee toisinaan olevansa nuorempi kuin muistaakaan ja löytää itsensä hiukset ja meikit laittamattomana hyppimästä vesisateessa tai juttelemasta mukavia tuntemattomille naapuruston asukkaille aivan kuin olisivat parempiakin tuttuja. Sanaa häpeä tyttö tuskin tuntee.

Elsa lukeutuu vannoutuneiden puskaratsastajien joukkoon ja tallilta hänet voi bongata useampanakin päivänä viikossa. Tyttö on ehdoton lisä hoitajien oleskelutilan vakiokasvoihin.    

Elsan tuntomerkit:
Elsa on 165 cm:n mittainen ilmestys blondeine hiuksineen ja vihreine silmineen. Luontaisesti suorat hiukset yltävät rinnoille ja ovat harvojen kampaamokäyntien seurauksena latvasta tuuhentuneet. Elämäntehtäväkseen tyttö on ottanut kasvattaa otsatukkansa pois ja viimein seitsemäntoista vuoden iässä selvää rajaa otsatukalle ei voi enää nähdä.
Rakenteeltaan Elsa on sopusuhtainen ja normaalipainoinen, mutta naisellisia muotoja omaava: reidet, rinnat ja pieni pömppis alleja unohtamatta löytyy. Kasvot tytöllä on muun kropan kaltaisesti kaikkea muuta kuin kulmikkaat, enemmänkin hennolla kerroksella rasvaa pehmennetyt.

Vapaa-ajallaan Elsaa näkee yleisimmin farkut (mustat, valkeat tai siniset) jalassa ja päällään löysä valkoinen, musta tai värikäs (kuvioitu, kirkas pinkki, kirkas sininen jne.) toppi/t-paita ja perus valkea/musta neule.
Tallilla tyyliin kuuluu siistit ratsastushousut, väritykseltään hyvin tumman siniset, sekä vuodenajasta riippuen saappaat tai topparatsastuskengät ja yläosanaan ihan tavallinen yksivärinen pitkähihainen (toisinaan raidallinen)/huppari/fleece/ratsastustoppatakki. Kun Elsa ei ratsastamaan ole lähdössä, kenkävalinta osuu useimmiten pinkkeihin converseihin.


Viimeinen muokkaaja, Elsa pvm Ke 04 Kesä 2014, 01:03, muokattu 1 kertaa

Elsa

Viestien lukumäärä : 16
Join date : 01.06.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Valma - Hallava Ti 03 Kesä 2014, 18:04

Nettan on parilla sanalla sanoen ihan tavallinen ja vähän ujo 15-vuotias punapää ja hujoppi, joka ei omaa suurempia liikunnallisia tai taiteellisia lahjoja, vaan viihtyy tallilla hevosten ja kivojen kavereiden seurassa. Nettan pyrkii välttelemään noloja tai jännittäviä tilanteita, eikä ole kovinkaan yolo-henkinen. Empaattisena ja (turhankin) järkevänä tyttönä Nettan saa usein niskoilleen tylsän isosiskon maineen. Tyttö rakastaa mummoilua: neulomista, pullien leipomista, lukulasien käyttämistä, hiusten laittamista kiinni virkkuukoukuilla... Nettan on myös toivottoman haaveellinen romantikko, jolla on silloin tällöin pieniä ongelmia itsetuntonsa kanssa.
Hevosten kanssa Nettan on melko arka, vaikka onkin ratsastanut kuusivuotiaasta. Moni asia on ratsastuksessa Nettanille liian jännittävää, muun muassa esteet ja laukkaaminen isoilla hevosilla. Nettan tykkää ratsastaa poneilla ja rauhallisessa tempossa, eikä hän ole kovin kunnianhimoinen.

Toi oli siis sinne henkilökuvaussivulle. Tässä ulkonäköä kuvien varalta:
- pituus noin 175 senttiä, Nettan on melkein täysin lauta
- porkkananoranssit hiukset ylettyvät lapaluiden alareunaan, ja ne ovat hiukan laineikkaat
- harmaat silmät, luomi vasemman silmän alla
- pisamia nenällä
- lempivärejä vaatteissa ruskea, tummansininen ja tummanvihreä

Valma - Hallava

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 25.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Saara Ti 03 Kesä 2014, 18:16

Saara Harjujen, tutummin Saara, on 13 vuotias tyttö, jolla on keskipitkät, punamustat hiukset. Pituutta tytöltä löytyy 156cm ja painoa sopivasti. Saara harrastaa ratsastuksen lisäksi tanssia ja voimistelua, joten tyttö on melkoisen notkea tapaus. Skeittaus kuuluu myös toimenkuvaan: kaikkialle tyttö rullailee.

Saara vihaa huomion keskipisteenä olemista ja yrittää olla mahdollisimman normaalisti. Koulussa keskiarvona on 8.6 ja suosikki aine on liikunta. Saaralla on siniset silmät, joita ei ole pilattu liialla meikkaamisella. Tytön lempivärejä ovat lila, vaaleanpunainen ja kaikki raikkaat, kesäiset värit. Saara on syntynyt Suomessa, mutta muuttanut Norjaan vanhempien työpaikan takia. Tutusta ympäristöstä pois lähteminen kolautti hieman neidin itsetuntoa ja arkuus sekä ujous vahvistuivat. Uusien ihmisten kanssa on todella vaikea keskustella, mutta tutustumisen jälkeen paljastuu tytöstä se villimpikin puoli.

Kesäisin neidin yllä näkee bandeaun/topin, shortsit ja conssit. Ilman viiletessä päälle vaihtuu collarit, tupsupipo ja takki, mutta converset pysyvät ympäri vuoden. Ratsailla Saaran päällä näkyy ruskeat housut, musta kypärä ja joku viileä takki/huppari. Hiukset ovat yleensä auki, letillä tai nutturalla.

P.S. Tarkemman ulkonäkö kuvauksen saa avatarista
Saara
Saara

Viestien lukumäärä : 25
Ikä : 20
Join date : 17.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Inkeri Ti 03 Kesä 2014, 19:37

Inkeri Johansen

Inkeri on kuudelletoista kääntyvä hyperpuhelias, puoliksi norjalainen ponityttö. 140-senttiseksi jäänyt blondi ystävystyykin helposti lähes kenen tahansa kanssa pirteän ja sosiaalisen luonteensa vuoksi. Rento ja huoleton tyttö ei pelkää vauhtia ja vaarallisia tilanteita ollenkaan, mikä taitaa intohimoiselta esteratsastajalta olla vain hyvä puoli. Ilopilleriä ei kovin usein happamalla naamalla nää, mutta suuttuessaan kunnolla Inksu ei ärräpäitä säästele.

Ja sit kans pientä ulkonäköapdeittiä:
> 140cm pitkä, urheilullinen ja hoikka vartalo
> Lähes napaan asti ulottuvat paksut, luonnostaan vaaleat hiukset, jotka yleensä auki, sotkuisella letillä, ponnarilla tai nutturalla
> Suuret, kirkkaansiniset silmät
> Iho suht vaalea eikä rusketu, korkeintaan palaa
> Tyyli vaihtelee tosihipsterimutoikeestaanaikamassateinikuvioisista vaatteista, galaksilegginsseistä, kirjoneulepaidoista, hameista ja kukkaseppeleistä revittyihin farkkuihin ja ruutupaitoihin eeteecee. Kesäisin suuressa suosiossa ovat myös tank topit, kylmemmillä ilmoilla juuri ja juuri päässä pysyvät tupsupipot sekä maastonvihreä parkatakki. Jalassa Conssit - aina.
> Ratsastaessa Inksulla on päällään tummansiniset farkkuratsastushousut ja mustat saappaat (tai ne ah-niin-kivat Converset), sekä milloin mikäkin paita/takki :--D


Viimeinen muokkaaja, Inkeri pvm Ke 04 Kesä 2014, 13:13, muokattu 3 kertaa
Inkeri
Inkeri

Viestien lukumäärä : 23
Ikä : 22
Join date : 18.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sølvi Ti 03 Kesä 2014, 20:03

Sølvi Anita Lillebø Karlsen

Sølvi Lillebø Karlsenin huomaat varmasti: oranssinpunainen takkupehko ja värikäs, monikuosinen vaatetus näkyvät kauas ja vähintään yhtä kauas kuuluu tytön jatkuva puhetulva. Sølvi tietää myös milloin olla hiljaa, mutta tuntemattomalle saattaa muodostua ärsyttävänkin ylipirteä mielikuva.

Sølvi on viettänyt puolet elämästään issikoiden parissa, joten maastoilu ja askellajit ovat hänen vahvoja puoliaan, mutta lainahevosilla hän on löytänyt itsestään myös este- ja kouluratsastajan.


Viimeinen muokkaaja, Sølvi pvm Pe 20 Marras 2020, 00:59, muokattu 1 kertaa

_________________
Feítl frá Lofoten  2014-2018

rästilista | tarkennusta henkilöistä | pinterest
Sølvi
Sølvi

Viestien lukumäärä : 34
Ikä : 21
Join date : 02.06.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Beata Ti 03 Kesä 2014, 20:25

laitetaanpa beetullekin vielä uusi.

Beata Eldbjørg Torvik
15v
hevonen Heta

Ulkonäkö mustat, napaan asti ylettyvät, suorat, kerrostetut hiukset. Lyhyt, revitty sivuotsatukka. Pituutta 165 cm, melko hoikka. Vihreät silmät ja todella vaalea iho. Hiukset lähes aina yhdellä letillä, jolloin ylettyvät hieman rinnan alapuolelle.
Kesällä Beatan päältä löytyy lähes poikkeuksetta sortsit ja värikäs toppi tai viileämmällä säällä farkkuratsastushousut tai harmaat collegehousut ja värikäs toppi ja huppari tai ohut pitkähihainen. Jalasta löytyy jodhpurit, tummanvioletit Converset tai turkoosit Crocsit.
Välikausilla tytön yllä pysyy farkkuratsastushousut tai kollarit ja pitkähihaisten tai huppareiden päältä löytyy turkoosi sadetakki tai musta toppaliivi. Jalassa pysyy Converset tai jodhpurit, joskus myös vaaleansiniset Hai-kumisaappaat. Myöhemmin päähän eksyy tummansininen tupsupipo ja käsiin tumput. Kaulassa roikkuu usein harmaa villatuubihuivi.
Talvella Beatan päältä löytyy useimmiten musta toppatakki tai musta toppaliivi jonkun paksun hupparin kanssa. Pikkupakkasilla jalassa pysyy uskolliset farkkuratsastushousut, mutta paukkupakkasella ne vaihtuvat mustiin topparatsastushousuihin. Jalassa on talvellakin jodhpurit tai talviconssit. Pipo, lapaset ja tuubihuivi kuuluvat vakiovarustukseen.
Ratsastaessa vuodenaikaan sopivat vaatteet, yleensä farkkuratsastushousut ja huppari. Kypärä ruskea-hopea GPA Speed Air Evolution ja turvaliivi musta Tipperary Eventer. Saappaat ruskeat, takana vetoketju ja edessä nilkan kohdalla nyörit. Ratsastaa maastossa yleensä pelkillä jodhpureilla, ja talvella saattaa ratsastaa esimerkiksi talviconsseilla, ilman satulaa yleensä myös ilman kenkiä.

Porukkasivun kuvaus
Beata on norjalaissyntyinen, Suomessa lapsuutensa viettänyt ja lokakuussa 2012 takaisin Norjaan muuttanut vuonistamma Hetan omistaja. Beata tutustuu helposti uusiin ihmisiin, omistaa hämärän huumorintajun, heittää jatkuvasti huonoa läppää ja lipsauttelee usein vahingossa kirosanoja. Hankkii helposti myös uusia hyviä kavereita.

Beata on enimmäkseen este- ja maastoihmisiä, vaikka koulukin onnistuu suhteellisen helposti. Beetu on Hetan kanssa usein myös hieman uhkarohkea, kaksikolla on usein melko vaarallisen oloisia tempauksia, jotka onneksi useimmiten päättyvät ihan hyvin. Beata tykkää herkistä hevosista eikä pidä jäykistä, tahmeista tai kovasuisista ratsuista ja on ratsastanut polvenkorkuisesta saakka.

Beata asuu rivitaloasunnossa neljästään isänsä ja kahden koiransa kanssa. Talo sijaitsee todella lähellä Kabelvågin yläastetta ja Beata käykin kyseistä koulua ilmaisutaidon luokalla. Mustatukkainen tyttö on melko kermaperse ja kulkeekin tallille useimmiten isänsä kyydillä. Koiratkin päätyvät joskus tallille mukaan.


Viimeinen muokkaaja, Beata pvm Ke 04 Kesä 2014, 09:17, muokattu 1 kertaa

_________________
Danseren Skjønnhet Tor - 24.10.2012 - 14.12.2017
Notkelman Usva - 14.12.2017 lähtien
Beata
Beata

Viestien lukumäärä : 87
Ikä : 22
Paikkakunta : Osan
Join date : 17.05.2014
Karma : 3

http://11016.arkku.net/usva.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Inga-Stina Ti 03 Kesä 2014, 21:30

» Inga-Stina / Inga
» 13 vuotta
» Hoitoponina Dimona

Villikkönä tunnettu Inga-Stina on pituutensa puolesta ikuinen poniratsastaja, sillä pituutta on kertynyt huimat 140 cm ja risat. Ei säästele kirosanoja jos siltä tuntuu. KIELIOPPINATSI! Harrastaa ratsastuksen ja heppailun lomassa myös jääkiekkoa. Inga on erittäin kilpailuhenkinen muttei jaksa ikinä kisata muiden kanssa ryhmässä. Yleisesti ottaen hän on kuitenkin iloinen ja avulias heppu, joka sekoaa helposti.

ULKONÄKÖ Inga omistaa luonnonkiharat, noin alaselkään yltävät pikimustat hiukset pinkeillä latvoilla (suoristaa sillointällöin), jotka ovat yleensä nutturalla tai korkealla poninhännällä taikka sitten vain auki. Otsatukka on yhtä pitkä kuin muutkin hiukset ja jakauksen paikka vaihtelee. Kesäisin Ingan poskia koristavat pienet, vaaleat pisamat. Ei korvakoruja/silmälaseja. Meikkaa hyvin kevyesti tai ei ollenkaan (siipirajaus).

VAATETUKSESTA Ingan voi bongata useimmiten Kingslandin vaatteista. Tyttö on parantumaton varusteratsastaja, joten vaatekaapista ei paljon muuta löydykkään, kypärää, saappaita ja paria saapassukkia lukuunottamatta.
Kypärävalinta on perinteinen CO Hampton, joka lämmittää talvella mukavasti. Saappaina mustat nahkaratsastussaappaat. Kesäisin päällä useimmiten revityt farkkusortsit ja lempibändin (Rammstein, Metallica, Iron Maiden, Motörhead, Led Zeppelin, Turmion Kätilöt) t-paita/huppari säästä riippuen sekä mustat vanssit tai jonkun väriset Conssit.


Viimeinen muokkaaja, Inga-Stina pvm La 23 Tammi 2016, 21:54, muokattu 8 kertaa

_________________
JUST LIKE EM' » 01.05.2013 - 26.01.2014
DIMONA NOVA » 03.06.2014
Inga-Stina
Inga-Stina

Viestien lukumäärä : 121
Ikä : 20
Join date : 17.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Julia Ti 03 Kesä 2014, 21:57

Julia on suomalaissyntyinen 16-vuotias tyttö, joka joutui muuttamaan Norjaan äitinsä löydettyä uuden miesystävänsä sieltä. Eikä Norjaan muuttaminen ollut edes se pahin asia, vaikka ystävät jäivätkin jälkeen. Niiden kanssa pystyi kuitenkin pitämään yhteyttä kun olihan nykyään keksitty vaikka mitä laitteita tableteista kännyköihin. Uusi mies ei hyväksynyt nimittäin Julian kallista harrastusta ja kielsi tämän tältä. Olihan se kova paikka sellaiselle ketä oli aiemmin valmentautunut ja kisannut esteillä Suomessa. Vuoden kuluttua Julia sai vihdoin luvan alkaa edes hoitamaan hevosta.

Julia voi vaikuttaa alkuun ehkä hieman jopa ujolta, mutta jos kavereiden mielestä hän tekee loppujen lopuksi kaikkein hulluimmat asiat, niin ehkä hän ei kovin ujo olekaan? Hevosten kanssa tyttö ei pelkää mitään ja osaa käsitellä niitä tilanteessa kuin tilanteessa. Onhan takana kohta 14 vuoden kokemus tästäkin lajista.* * *

Ulkonäköä:

Julian tunnistat alaselkään ylettyvistä pitkistä ja hyvin paksuista punertavan ruskeista tummista hiuksista, jotka ovat luonnostaan hieman kiharat. Hiuksia hän pitää yleensä korkealla poninhännällä, löysällä nutturalla tai sivuletillä. Julialla on myös hyvin kirkkaan siniset silmät, joita hän korostaa mustalla rajauskynällä.
Mallia kasvojen muodoista, kulmista ja silmien väristä:
http://us.cdn001.fansshare.com/photos/indianaevans/indiana-evans-dcc-sz-animate-1115127922.jpg


Pituutta löytyy 166cm ja rakenteeltaan  Julia on normaalipainoinen. Niitä naisellisia muotoja kyllä löytyy (lantio, rinnat..).

Vaatetus
Kesä:
Sään mukaan värikäs toppi(monesti tuubi), lila liivi ja alla valkea paita, sininen takki tai pitkähihainen paita/huppari. Jalassa vaaleanharmaat collarit/vaaleansiniset tai valkoiset farkut/siniset farkkuratsastushousut. Jalassa aina ratsastaessa mustat ratsastussaappaat, muuten laivastonsiniset tennarit tai ratsastuskengät.
Kevät/syksy:
Sään mukaan samoja kuin kesällä, mutta takki väriltään beige/valkoinen.
Talvi:
Sään mukaan sininen tai vaaleanpunainen huppari, punainen takki ja valkoinen kaulaliina (melkein aina pitää kaulaliinaa ja samaan sävyyn lapaset).

Pitää maanläheisistä väreistä: Vihreä, beige, harmaa, ruskea ja myös sininen menee yhtenä lempiväreistä.

Julia

Viestien lukumäärä : 15
Ikä : 23
Join date : 17.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Anni Ti 03 Kesä 2014, 22:54

Anni on 14-vuotias nuori täysin norjalainen tallityttö. Tyttö on vain 141cm pitkä ja omistaa siniset silmät, pitkät ripset ja vaaleat vähän lainehtivat lantioon asti ylettyvät hiukset. Tyttö ystävystyy helposti ja nopeasti uusien ihmisten kanssa, koska hän on iloinen ja puhelias nuori. Pellolla laukkaaminen ja esteiden hyppääminen on tytöstä kaikkein parasta hevosten kanssa. Kouluratsastus ei kuulu tytön lempi lajeihin. Suuttuessaan tyttö on hiljainen ja pitää sen omana tietonaan, eikä ilmaise sitä kamalasti.

Tässä vielä vähän ulkonäköä kuvia varten
> Pitkät vähän lainehtivat lantioon asti olevat vaaleat hiukset
> 141cm pitkä, hoikka ja vaalea iho joka ruskettuu vähän liian helposti
> Siniset silmät, joita korostaa pitkät ripset
> Tyyli on aika vaihteleva, mutta aina rento ja sään mukainen
> Ratsastaessa Anni pitää yleensä päällä normaaleja mustia ratsastushousuja tai ruutukuvioisia ruskeita ratsastushousuja, rentoa hupparia tai jotain takkia. Jalassa tytöllä on mustat saappaat. Päässä ruskea tai musta ilmastoitu kypärä ja kädessä mustat ratsastukseen tarkoitetut hanskat. Hiukset on yleensä ponnarilla.

Anni

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 01.06.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Emma Ke 04 Kesä 2014, 00:58

Emma Berg, 14

Emma on pirteä, yhdeksännelle luokalle menevä vajaa 150-senttinen ponityttö, joka on siunattu loputtomalla ruokahalulla sekä todennäköisesti jonkin sortin keskittymishäiriöllä. Blondi ei kahta kertaa tekemisiään mieti, olipa kyse sitten mistä tahansa, ja onkin melkoinen yllytyshullu. Emman tavaramerkkeinä toimii kulahtaneet, vaaleansiniset vanssit ja korvissa roikkuvat nappikuulokkeet, joissa pauhaa todennäköisesti joku tytön miljoonista suosikkiyhtyeistä. Sinisiä silmiä reunustaa räikeä silmämeikki ja eläinrakkaana ihmisenä omistaa myös pikkuruisen maatiaiskissan.

Tallilla Emma kulkee useimmiten joko bussilla tai mustalla jopolla, kävelemistä välttää osaksi pitkän välimatkan ja osaksi liian liikunnan takia. Ratsastuksen tyttö aloitti kuusivuotiaana asuessaan vielä Tønsbergissa ja tykkää lähinnä humputella pellolla ilman satulaa, vaikka taidot kilpatasolle voisivat riittääkin.

Ulkonäkökuvausta
Pituutta Emmalta löytyy suurin piirtein 147 senttimetriä ja ruumiinrakenteeltaan hän on hyvin hoikka, miltei alipainon rajalla, vaikka syökin huomattavan paljon. Vaaleat, kiharat ja rintojen alle ulottuvat hiuksensa tyttö jättää useimmiten auki tai heilauttaa sotkuiselle ponnarille. (ok tähän väliin esimerkkiä hiuksista/silmistä/kasvonpiirteistä, kulmat vaaleammat mut silti) Emmalla on kalpea iho, ja välttää ruskettumista. Pukeutumisessa suosii huppareita, bändipaitoja, farkkushortseja, t-paitoja, ruutupaitoja, suuria pipoja, vansseja, sellasia punottuja ystävyyskorun tapasia (ku-va) ja joskus myös kaulakoruja. Vaatetus pysyy lähes samana ympäri vuoden, talvisin tosin farkkushortsit vaihtuvat useimmiten revittyihin farkkuihin. Takkia ei käytä ja väittää tarkenevansa 30 asteen pakkasessa helposti ilmankin. Ratsastusvarusteisiin ei erityisemmin panosta, päässä keikkuu Haloriderin musta kypärä ja jalassa ruskearuudulliset ratsastushousut sekä mustat saappaat, vaikka useimmiten ratsasteleekin ilman satulaa shortsien ja tennareiden kanssa.
Emma
Emma

Viestien lukumäärä : 13
Ikä : 21
Join date : 29.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Jemiina Ke 04 Kesä 2014, 22:48

Minäkin heitän kuvausta tarinoita varten Smile

nimi: Jemiina
ikä: 18 vuotias
oma poni: Speak of the Devil "Tevi"

Jemiina on vuoden -96 tammikuussa syntynyt suomalainen, isänsä työn perässä Norjaan muuttanut tyttö. Hän aloittaa syksyllä Svolværin lukiossa kolmatta vuottaan, suorittaen samalla kaksoistutkintoa yhteistyössä Nordlandin taide- ja elokuvakoulun kanssa suunnaten näyttelijäksi. Luonteeltaan tyttö on hieman ujo, mutta tutustuessaan puhetta ja läppää riittää. Monilla on Jemiinasta suuria ennakkoluuloja, mutta mikäli tämän nykyisiltä kavereilta kysytään - he häpeävät luulojaan. Tyttö osaa olla todella itsepäinen, joka on hyväksi niin hevosten kuin ihmistenkin kanssa. Asettaa muut aina itsensä edelle, mutta huomaa kyllä jos tulee hyväksikäytetyksi. Jemiina on selvästi estepainotteinen poninsa mukaan, mutta vääntää koulua vaikeuksitta heA tasolle asti. Tyttö omistaa myös erittäin pehmeät kädet, joista saanut hyviä mainintoa eri opettajilta.

Ulkonäöstä
Hiukset ovat blondit mantelin värisillä raidoilla ylettyen reilusti rinnan alapuolelle, sekä sivujakauksella. Silmien väri vaihtelee turkoosin ja siniharmaan välillä riippuen valoituksesta. Tyttö omistaa enemmänkin sporttisen ja hiukan lihaksikkaan vartalon olleen 158cm pitkä. Mikäli tyttö on tulossa koulusta on hänellä siistit rajaukset yläluomissa, sekä ripsiväriä (vaihtoehtoisesti irtoripset), mutta tallille tullessaan hänellä on korkeintaan pari sipaisua ripsaria vaaleiden ripsiensä takia. Iho on lähes ruskettumaton, jotenka tyttö näyttää lakanalta ilman hieman päivittävää meikkivoidettaan.

Vaatteet
Jalasta löytää tennarit, joidenka väri oli kirkkaan vihreä monta likakerrosta sitten tai ruskeat jodphurit. Ratsastamaan lähtiessä jaloista löytää ruskeat ja nauhalliset nupukkisaappaat <33 Jalassa on yleensä collarit tai hieman paksummat ruskearuudulliset ja kokopaikkaiset ratsastushousut. Kesällä jalassa on yleensä kokopaikkaiset ja ohuemmat ratsastushousut. Yleensä tytöllä on päällä toppi + paita/huppari ja sen päällä hevoslogollinen ja vedenkestävä ruskea ratsastustakki, mutta hieman paremmilla keleillä päällä on tekoturkisreunahupullinen ratsastusliivi. Kaulassa on lähes poikkeuksetta aina (paitsi kesällä) harmaa taikka pinkki (mikäli jää koulusta) tuubihuivi. Päästä löytyy pipo (BHD/Svea), mutta ratsastamaan mentäessä päähän vedetään ruskea ilmastoitu kypärä. Käsissä on yleensä ruskeat nahkahansikkaat tai näppylähanskat väreissä söpöt(pinkki,sininen, punane..). Nämä olivatkin vain normin ja rennon (tai ei) tallipäivän vaatteet. Jemiina omistaa ison kaapillisen erilaisia merkkivaatteita niin kouluun, tallille kuin kilpailuihinkin.

_________________
Speak of The Devil 15.8.2012-->

Jemiina alias Pulle Nah :3
Jemiina
Jemiina

Viestien lukumäärä : 24
Ikä : 24
Join date : 20.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Ida To 05 Kesä 2014, 15:52


Ida Josefina Björg

Ida on lukioon suuntaava nuoren naisenalku. Norjalaistyttö omaa optimistisen ja positiivisen ajattelutavan, hänen kasvojaan koristaa melkein aina persoonallinen hymy. Perfektionisti piirre periytyi sydänkirurgi isältä, jonka vuoksi Ida muutti Oslosta Svolværiin- isänsä kotikylään. Ida arvostaa kouluratsastusta ja laji on sellainen, jossa hän pääsee tekemään kunnon pikkutarkkaa työtä, mutta esteratsastus on lähempänä Idan sydäntä. Ida on ratsastanut pienestä lapsesta saakka ja Idalla on suuret suunnitelmat lajin kannalta tulevaisuudelle. Ida on reipas ja sosiaalinen, joten kaverustuminen tähän tyttöön on helppoa. Ida pyrkii auttamaan muista ihmisiä avun tarpeen mukaan. Musta mopoauto on Idan yleinen kulkupeli ja hän mielellään toimii muille tallilaisille myös taksikuskina.

Pituus: 158 cm
Ruumiinrakenne: siro, urheilullinen
Iho: vaalea (rusketus ei onnistu: seuraava värivaihe vaaleasta on Idalla punainen)
Silmien väri: siniharmaat (Silmät suuret..)
Hiukset: pähkinänruskeat, kainalon puoleen väliin asti pitkät hiukset- pätkityt/kerrostetut

kesä/talli: yläosa: ruutukauluspaidat (punainen-sininen)
                            valkoinen t-paita
                            tummansininen huppari
                            vihreä neulepaita (yleensä ratsastaessa Idalla on vihreää päällä)
               alaosa: mustat farkut
                            mustat shortsit
                            Beiget ratsastushousut/ tai mustat...
                kengät: Beiget converset
                             mustat nahkaiset ratsastusaappaat..
                muuta: musta charles Owenin ayr 8 kypärä, mustat   ratsastushanskat.

Ida tykkää käyttää erityisesti kotimaan merkkiä, Kingslandia.KL on siis suurimmalti osin kaikki hänen vaatteensa.

_________________
♥️ Grimville Prebourbon 3.6.14
Ida
Ida

Viestien lukumäärä : 18
Join date : 18.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Aiya Su 15 Kesä 2014, 19:56

Aiya on yhdeksännelle luokalle siirtyvä 15- vuotias tyttö, jolla on ruskeat hieman yli olkapäiden ylettyvät hiukset ja vihreät silmät, jossa voi tarkasti katsottuna nähdä pientä ruskeaa vivahdetta. Hiuksiaan Aiya pitää tallilla ollessaan lähes aina kiinni, mutta kotonaan hän antaa niiden olla vapaasti. Pituutta Aiyalta löytyy suunnilleen 160cm, eikä hän siitä luultavasti enää kasva. Aiya on sopusuhtainen ja normaalipainoinen, vaikka hänellä tuntuu olevan pohjaton vatsa ja hänet tunnetaan myös loputtomalla ruokahalullaan. Aiyan päällä näkee yleensä kotioloissa hupparit, lokät tai pussihousut. Tallilla ollessaan hän käyttää kuitenkin perus ratsastuskampeita, joihin kuuluu; tummansiniset ratsastushousut, t- paita tai toppi, ratsastussukat, mustat ratsastussaappaat, musta kypärä sekä mustat tai siniset ratsastushanskat. Aiyan päällä voi nähdä myös hupparit, farkut ja mustat jodhpurit.
Ulkonäköönsä Aiya ei sitemmin kiinnitä huomiota. Kun hiukset ovat harjattu, laitettu ponihällälle ja rispissä on hieman ripsiväriä eikä nuhjuisia vaatteita ole päällä - riittää se hänelle ihan hyvin. Toisinaan kaupungille menessään hän panostaa enemmän ulkonäköönsä.

Luonteeltaan Aiya on huumorintajuinen, mukava ja rento ihminen, johon on yllättävän heppo tutustua, vaikka ei siltä tuntuisikaan. Aiya tunnetaan myös uhkarohkeasta ja menevästä luonteestaa sekä tunnetuista neronleimauksista, jotka eivät ehkä ole kaikkein viisaimmista päistä - vaikka Aiya itse olisi sitä mieltä. Aiya on myös hyvin auttavainen, eikä hän taatusti jätä apua tarvitsevaa hätään.

Aiya asuu perheensä kanssa järven rannassa, valkoisessa kaksikerroksisessa omakotitalossa. Pihaa koristavat lukuisat kukat, suurineen kukkapenkkeineen, omenapuineen ja muineen pensaineen.
Aiya ei viihdy sinänsä paljoa kotona, vaan liikuskelee kavereidensa kanssa ja kulkee pyörräillen tai bussilla/autolla tallille. Lämpiminä kesäpäivinä kelpaa kuitenkin mennä loikoilemaan riippumatolle ja lukea hevoskirjaa. Toisinaan myös laiturilta veteen hyppääminen tai muuten laiturilla istuskeleminen ei olisi pahitteeksi.

Tässä on jonkunlaista kuvausta, mutta parempa on tulossa varmaan lähiaikoina! Smile

Aiya

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 15.06.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Jasu Ma 14 Heinä 2014, 12:02

Jasu, oikealta nimeltään Jasmine on 19-vuotias naisen alku. Jasu syntyi Espanjassa ja muutti Norjaan ollessaan 8-vuotias. Hevosien kanssa Jasu on ollut niin kauan kuin muistaa, eli koko ikänsä. Ratsaille hänet on pistetty ensimmäisen kerran, kun hän on osannut kävellä.

Luonteeltaan Jasu on yleensä pirteä, mutta silti vetäytyvä. Jasun kanssa vie aikaa, ennen kuin saa tytön luottamuksen, mutta heti kun sen saa, on tytöstä vaikka parhaaksi kaveriksi kikattamaan, tai maastoon rälläämään laukkapelloille. Jasun luottamuksen kuitenkin menettää paljon helpommin, kuin on sen saanut ja tytölle jää usein pysyvät traumat luottamuksen pettämisestä. Tämän takia Jasu on myös muille luottamuksen arvoinen kaveri, joka jaksaa kuunnella ja kantaa monet kyyneleet toisen harteilta.

Hevosten kanssa Jasu on määrätietoinen ja tarkka. Jasu ei luovuta helpolla, mutta ei myöskään pakota ketään tekemään mitään, mihin ei pysty. Jasun käden työtä on ihasteltu monta kertaa niin harjauksen, kyuin harjan kampausten suhteen. Jasu on perinyt näppäryyden molemmilta vanhemmiltaan ja tykkää tehdä kaikkea käsillään.

Vaikka Jasu pukeutuukin yleensä viimeisen huudon mukaan, luonnistuu häneltä myös lannan luonti ja varusteiden pesu, eikä likaa pelätä.


Jasu omistaa punaiset, aika pitkät hiukset ja vihertävät silmät. Jasu on kasvanut noin 164cm pituiseksi ja kädet ja jalat on hieman normaalia pidemmät, joka aiheuttaa välillä ongelmia tasapainon pitämisessä, kävellessä.
Yllään Jasulla on yleensa farkkuratsastus-housut ja liila T-paita, huppari tai takki. Jos Jasu ei ratsasta, saattaa hänen päältään löytyä myös mustat tai harmaat collarit ja pinkit tennarit. Ratsastaessa Jasulla on ruskeat nahkasaappaat ja ruskea kypärä.

Jasu

Viestien lukumäärä : 5
Ikä : 26
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 26.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Cilla To 24 Heinä 2014, 01:02

Kuvaus sivuille:
Cilla on huumorintajulla ja ripauksella pippurisuutta höystetty 15 vuotias blondi. Cillan hiukset ovat tuuheat ja paksut ja ylettyvät suurin piirtein puoleen selkään saakka lisäyksenä joka suuntaan hapsottava otsatukka. Lisätuntomerkkeihin kuuluvat suuret siniset silmät sekä n. 160cm pituutta. Cilla ei pelkää haasteita ja oikeastaan hän rakastaa niitä! Uuden oppiminen ei tälle tyttöselle ole ongelma sillä hän oppii mielellään uutta. Cillassa on aluksi vähän ujouden vikaa mutta parin juttelukerran jälkeen ei ujoudesta ole enää tietoakaan. Auttaminen ja kaikenlainen tallilla puuhastelu on Cillasta maailman mukavinta hommaa. Ratsastuskokemusta Cillalla on 7 vuotiaasta saakka, tasoltaan tyttö on heB ja 100cm.

Tuossa nyt tuo kuvaus Very Happy

Tähän tulee luultavasti vielä jotain infoa vaatteista xd

Cilla

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 21.06.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sanni Pe 12 Joulu 2014, 18:28

Sanni on positiivisella asenteella varustettu ikuinen luonnonlapsi, jonka mielipuuhiin lukeutuvat muun muassa metsissä samoilu sekä rakkaushömppien katsominen ja lukeminen. Naisen luonteenpiirteisiin kuuluu myös tietynlainen saamattomuus – asioilla on usein tapana jäädä suunnitteluasteelle. Hän on asunut maalla koko elämänsä ja opiskelee tällä hetkellä yliopistossa Kabelvågissa ensimmäistä vuottaan. Sanni saattaa ensin jänistää uudessa seurassa tai tilanteessa mutta on kuitenkin hyvä keskustelija, joka auttaa mielellään. Hän arvostaa läheisiä ihmissuhteita.

Hyvin rauhallinen ja kärsivällinen luonne on omiaan hevosten parissa. Nainen kuvaa itseään lähinnä koulunnylpyttäjäksi mutta on kiinnostunut yhteistyöstä hevosen kanssa muissakin lajeissa.


Ulkonäköä ja vaatetusta
Sannilla on pituutta noin 170cm. Hän on normaalipainoinen, ruumiinrakenne suht naisellinen ja sporttinen (Nainen käy salilla ainakin silloin tällöin). Hiukset ovat vaalean kuparit, vähän luonnonkiharat lähes suoralla otsiksella, yltävät puoleen selkään ja liehuvat vapaina tai ovat milloin mitenkin solmittu. Iho on melko vaalea, silmät sinivihreät ja kulmat siistit.

Sanni ei kauheasti ressaa ulkonäöstään, mutta laittautuu kyllä mielellään parempiin tilanteisiin. Pitää värikkäistä ja kuviollisista vaatteista, rakastaa mekkoja. Tallille Sanni pukeutuu hyvin käytännöllisesti, eikä todellakaan ole mikään välineurheilija – osalla ratsastuskamppeista on lähes yhtä paljon ikää kuin naisella ratsastusvuosia.
Sanni
Sanni

Viestien lukumäärä : 44
Ikä : 25
Join date : 26.09.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Tore Su 14 Joulu 2014, 18:15

Tore Haagensen on 14-vuotias poika. Hän on harrastanut ratsastusta kahdeksanvuotiaasta. Luonteeltaan Tore on hieman ujo ja hitaasti syttyvä, eikä ehkä niinkään osaa pitää puoliaan. Hän saattaa helposti jäädä vähän alakynteen kahinoissa, mutta hevoset ja ponit ovat lähellä Toren sydäntä. Tore hoiti vanhalla tallillaan risteytystammaa, jonka kanssa ehti kokea kaikenlaista. Nuorukainen hoito risteytystamman varsojakin, jonka kautta hänellä on kokemusta myös varsojen kanssa touhuamisesta. Hän on luonteeltaan hyvin oppimishaluinen ja haluaa kehittyä eteenpäin kokoajan.

Tore on ruumiinrakenteeltaan melko solakka nuorukainen. Hän on kasvanut 161 senttiä pitkäksi ja hänellä on lyhyt, punertavan ruskea tukka. Kesällä Torella saattaa huomata myös pisamia ja hänen silmänsä ovat tumman siniset. Hevosten seurassa Tore on rauhallinen ja edistyy hitaasti. Tore muutti hiljan lofooteille perheensä kanssa päätyen hoitamaan mielestään todella mielenkiintoista tammaa, Brellaa.

Tore

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 13.12.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Inga-Stina Ke 17 Joulu 2014, 16:11

uutta pukkaa, päivittele sit ku kerkeet

Inga-Stina, 14v, hoitoponi Dimona

14-vuotias Inga-Stina on ikuinen jokapaikanhöylä, joka ei osaa pysyä paikallaan viittä sekuntia kauempaa, eikä aina ajattele ennen kuin tekee. Harrastaa heppailun lisäksi jääkiekkoa. Hänen suustaan saattaa kuulua useamminkin melko liuta kirosanoja, sillä hän ei suuttuessaan niitä säästele. Äkkipikaisuudestaan huolimatta Iiäs on kuitenkin iloinen ja huumorintajuinen tyyppi, joka on aina valmis auttamaan.

• 145cm, hoikka, mutta melko urheilullinen vartalo
• Vaalea iho
• Suuret silmät
• Alaselkään ylettyvät mustat luonnonkiharat hiukset pinkeillä latvoilla, jotka on useimmiten suoristettu. Otsatukka on yhtä pitkä kuin muutkin hiukset ja jakauksen paikka vaihtelee. Hiukset yleensä poissa tieltä korkealla poninhännällä tai löysällä nutturalla.
• Kesäisin poskilla muutamia pieniä vaaleita pisamia
• Meikkaa yleensä vain kevyesti tai ei ollenkaan (siipirajaus). Ei käytä koruja.

• Ingan voi bongata useimmiten Kingslandin vaatteista. Parantumaton varusteratsastaja, joten kaapista ei oikein muuta löydykkään.
• Kypäränä musta CO Hampton, saappaina mustat nahkasaappaat
• Kenkinä mustat Vanssit tai jonkinväriset Conssit.
• Käyttää paljon jos jonkinvärisiä kolitsihousuja. Kesäisin jalassa ovat farkku- tai Adidaksen sortsit.
• Käyttää paljon bändipaitoja tai -huppareita säästä riippuen.
• Takkina toimii joko musta nahkatakki tai farkkutakki-huppari.
• Pipoja pitää vain pakon edessä, eli hyvin kovalla pakkasella. Muuten kylmemmillä ilmoilla huppu päässä.


Viimeinen muokkaaja, Inga-Stina pvm Ke 11 Loka 2017, 23:44, muokattu 4 kertaa

_________________
JUST LIKE EM' » 01.05.2013 - 26.01.2014
DIMONA NOVA » 03.06.2014
Inga-Stina
Inga-Stina

Viestien lukumäärä : 121
Ikä : 20
Join date : 17.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Cesse Su 28 Joulu 2014, 13:38

Cecilia
15-vuotias
Toimii hoitajana Hetalle

Ulkonäkö Cecilia on siro rakenteinen, vaaleaihoinen, sinisilmäinen 165cm pitkä tyttö. Cecilia harrastaa pianon soittoa ratsastuksen lisäksi, ja Cecilialla on oikeallapuolella nenäänsä pieni vaaleanpunainen timantti nenäkoru. Ceciliaan on helppo tutustua, koska likka on hyvin puhelias ja melkein aina iloinen. Cecilialle vauhti ja vaaralliset tilanteet ovat vain hupia, mutta kyllä itsensäsuojeluvaistonkin omistaa. Cecilian näkee tallilla usein, meikit kasvoilla. Meikkivoide, puuteri, hieman tavallista runsaammin ripsiväriä, ja tummaksi värjätyt kulmat. Kesäisin meikki tosin on raikas, meikkivoide ja puuteri vaihtuukin aurinkopuuteriin, ja vaaleanpunaiseen huulikiiltoon, tietenkin ripsivärin kera, ja kulmat pysyvät ennallaan. Cecilialla on ristiselkään ylettyvät tummanruskeat aina suoristetut hiukset, myös toinen hiustyyli mitä Cecilialla varsinkin tallilla näkee on kaikki hiukset yhdellä letillä selkäpuolella, tai letti on taivutettu olanyli etupuolelle. Cecilialla on kulkupelinään bussit tai valkoinen mopoauto, jossa on musta hiilikuitu kuvioinen katto.

Kesäisin Cecilia käyttää melkein poikkeuksetta vaaleansinisiä farkkushortsejaan, jossa vaalennetut revityt paikat taskujen kohdalla etupuolella. Cecilia suosii kesällä myös erimallisia toppeja. Cecilian suosikki ja yleisin paita on kuitenkin napapaitamainen valkoinen, puolipitkä hihoilla ja rintakehässä batman merkki. Usein Cecilialla näkee vyötärölle solmitun tummansini-punaisen ruudullisen flanellipaidan joka ulkomuodoltaan muistuttaa hieman neuletta. Cecilialla on vaaleanpunainen timantti napakoru joka näkyy paljolti kesäisin Cecilian vaatetuksen perusteella. Ratsastus kenkinä toimii tavalliset mustat tai valkoiset kangaskengät tai lyhytvartiset valkoiset kangas converset. Tunneille Cecilia kuitenkin pukee farkkukuosiset kokopaikkaset ratsastus housunsa, valkoisen tai tummansinisen kaulus t-paidan, Tucci Galileon ruskeat nahkasaappaat, vaaleanruskeat nahkakäsineensä jotka on koristeltu tummansinisellä lankaisella verkkokuvioinnilla päältä, sekä Caldene Prestige musta ratsastuskypärä, missä hihnat vaaleanruskeat, kypärän takana oleva rusetti on koristeltu vaaleansinisin timantein.
Talvella Cecilialla on yllään samat ratsastusvaatteet kuin kesäisin tunneilla, mutta paidan tilalla on Kingslandin tummansininen toppatakki. Kengät joko ratsastus saappaat tai harmaat Ugg kengät.
Kevät/Syksy Cecilialla on yllään ratsastusvaatteet, paita kelin mukaan, usein tummansininen Kingslandin paksu huppari, jossa hupun narut ovat valkoiset. Kengät valkoiset converset.

Cesse

Viestien lukumäärä : 6
Ikä : 21
Join date : 19.12.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Ariel. Ke 14 Tammi 2015, 23:38

Arvostelun yläpuolella olevaa 16-vuotiasta Arielia, Kiki-tamman hoitajaa, voisi uskoa ensi näkemältä hieman ylimieliseksi ja omassa kolkossa seurassaan viihtyväksi, mutta kun näiden juorujen kohde levittää iloisen hymynsä ihailtavaksi tuosta kuoriutuukin varsin suurisydäminen ja huvittava persoona. Arielin on vaikeaa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja tavaksi on kehittynyt myös aina liikkeessä pysyminen. Nuori harvoin ymmärtää kaikkia sääntöjä ja moraalitkin ovat hieman erilaiset kuin yleensä. Ariel on todella spontaani ja räikeä persoona, mutta vaikka ei ota henkilökohtaisista kommenteista itseensä, muu ärsyttäminen tehoaa kyllä harvinaisen hyvin ja ärräpäitä neitonen heittelee sinne tänne kun ehtii. Jos joku homma ei suju, Ariel luovuttaa sen jatkossa suosiolla muille. Kaiken kaikkiaan tämä duracell-kakru menee kaverista ja viihdyttäjästä ihan hyvin, eikä seurassa varmasti jää kylmäksi, jos itse kunnioittaa toisen monipuolista auraa.
Kolmisen vuotta hevoshistoriaa takana, joten jotakin voisi tuon olettaa osaavan. Poni-ihmiseksi jääneen Arielin luulisi ainakin HeB-kouluohjelmasta selviävän, ja vaikka hyppytyyli onkin varsin omintakeinen, esteillä vain taivas on rajana. Parasta menoa Arielille tarjoavaa kuitenkin täysillä räikötys maastossa.

Ja se ulkonäkö
Ariel on tuommone 16-vuotias naikkonen, jolla on luonnostaan murretun sinisen väriset silmät ja vähemmän luonnostaan pastellivioletit hiukset. Hiukset ovat laadultaan melko vahvoja ja paksuja, ja hiusmalli on melko tyypillinen. Pois kasvatetut otsahiukset ovat yleensä vedetty taaksepäin ja kiinni ponnarilla tai rusetti-pinnillä. Kypärän alla toimii tavallisimmin rento tai ranskalainen letti. Ruumiinrakenteeltaan Ariel on hyvin siro ja tyttömäinen, vaikka jonkinlaiset kurvit löytyvätkin. Kasvot ovat melko sirot ja huulet sekä silmät korostuvat. Meikkiä Ariel käyttää vain hieman, mutta yläluomesta löytyy ainakin aina rajaukset ja ripsiväriä ehtii sipaista tallillekin. Ariel kantaa mukanaan Baby Lips-armeijaansa, josta löytyy niin värjääviä kuin värittömiäkin huulirasvoja. Pituutta löytyy vain suunnilleen 163 senttiä, jos tarkalleen sitäkään.


Pukeutuminen
Kesällä — Ariel suosii minishortseja, hameita ja viileinä päivinä ihonmyötäisiä farkkuja. Napapaidat ja alla välillä bikinit, topit ja t-paidatkin menee. Kesän värejä ovat pastellivärit ja alaosassa suositaan yleensä tummempia värejä, mutta kirkkaampiakin löytyy. Kenkinä Conversen beiget matalavartiset tennarit, tallilla kuluneempi malli samaa kenkää, ratsailla kevyemmät ratsastuskengät, joissa on valkoiset koristenauhat.
Välikausilla — Musta kevyttoppatakki ja ihonmyötäiset farkut. Paidat ovat yleensä pitkähihaisia, neuleista puuvillapaitoihin. Vaatteet seuraavat vartaloa. Jalassa toimivat joko vaaleanpunaiset kumisaappaat tai turvakengät.
Talvella — Villasukat, villatumput ja harmaa akryylihuivi ovat aina mukana. Ariel on hulluna villasukkiin ja hänellä on niitä melkein toista kymmentä paria. Takki on musta ja ulottuu hieman lantion alapuolelle, hieman kyljen keskikohdan alapuolella on joutava kiristysnaru. Talviratsastushousut ovat beigaruudulliset, ja tallilla käyttöön tulevat paksummat urheiluhousut, jotka myötäilevät jalkaa (kyllä farkkujakin näkee). Värit ovat tummempia, mutta erityisesti purppuranpunaista tulee suosittua väreissä. Kirjoneulepuseroita eivät korvaa mitkään, ja päällä näkyy talvisin harvemmin mitään muuta.
Aina — uskolliset beiget, ja oliivinvihreäpaikkaiset ratsastushousut toimivat ympäri vuoden. Jos ulkona on vain suhteellisen viileää, huppari menee hyvin, kunhan se ei piilota vartalonmuotoja liikaa (Arielin tärkeä sääntö). Kypärä on tavallinen ilmastoitu musta samettikypärä, mutta matkalla mukaan on napattu myös beige silkkipäällinen, jota voi tarvittaessa käyttää.

Ariel.

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 14.01.2015
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Sara

Viesti kirjoittaja Sara Ma 23 Helmi 2015, 15:35

♡ Sara Bakke
s. 25.6.1998, Svolvær
Tallityöntekijä, Brynhild
Asuu Våganbyssä
aloittanut tuntilaisena 2014
Stellan hoitaja 2015-2017

Sara on hyväntuulinen nuori nainen, johon on helppo tutustua. Hän kuitenkin arvostaa myös yksinoloa ja viihtyy hevosten seurassa. Sara aloitti ratsastustunnit Shelyesissä yläasteella, ja oli Stellan hoitaja lukion ajan. Sieltä matka jatkui kesäksi Suomeen. Sara haaveili lapsena seuraavansa äitinsä jalanjälkiä luokanopettajaksi, mutta sai tarpeekseen opiskeluista kirjoitusten aikaan ja hakikin hevosalan kouluun. Kesästä 2019 asti hän on tehnyt Brynhildin vuonohevostallilla tallitöitä ja liikuttanut hevosia. Loppuvuodesta 2020 hän sai nuoren vuonohevostamman Ninnin ylläpitoon projektiponiksi, josta on tarkoitus tulla ratsu. Saralla on pitkät, vaaleat laineilevat hiukset, joita hän pitää usein leteillä. Sara asuu nykyään Brynhildin lähellä rivitalossa, mutta lapsuuden hän asui äitinsä kanssa Osanissa omakotitalossa. Sara on harrastanut maalaamista, laulamista, huilunsoittoa, uimista ja luistelua hevosten lisäksi.


Viimeinen muokkaaja, Sara pvm Pe 20 Marras 2020, 08:45, muokattu 2 kertaa

_________________
Ninnipäiväkirjakuvaus – tarkennusta – rästit
Sara
Sara

Viestien lukumäärä : 45
Ikä : 22
Join date : 28.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Pini Ma 23 Helmi 2015, 17:22

Suomalainen Pini on energinen ja räväkkä 15 vuotias tyttö. Hiukset ovat kirkuvan punaiset, joista hänet tunnistaakin helposti. Vatsaan asti ulottuvat hiukset näkee usein yksipuolisella letillä tai sotkuisella nutturalla. Kulmakarvat mukailevat hiusten väriä korostaen meren sinisiä silmiä. 155cm pitkä sirorakenteinen nuori harrastaa heppailun rinnalla lenkkeilyä, kesäisin myös uimista. 

Vaatetus(suuntaa antava): Pillifarkut,shortsit, haaremihousut, topit ja hupparit, erivärisiä converseja // mustat ratsastushousut, tummansininen / vaaleanvihreä ratsastuspaita, musta kypärä, mustat nahkasaappaat

Muuta: Vaalea iho, kesällä runsas rusketus, ei otsatukkaa

Pini

Viestien lukumäärä : 5
Ikä : 21
Join date : 22.02.2015
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Elina Pe 27 Helmi 2015, 13:54

Elina on 15-vuotias Ruotsalainen, joka suuntaa ensi vuonna katseensa kohti lukiota. Elina muutti Norjaan isänsä työn perässä ja löysi kuukauden päästä itsensä seisomasta Shelyesin pihasta. Tämä reipas ja positiivinen tyttö rakastaa hevosia ja ratsastusta. Varsinkin maastoilua ja esteitä, sillä näissä lajeissa saa mennä kovaa ja siitähän Elina pitää. Elina on siis hurjapäinen ja välillä hieman uhkarohkeakin. Elina on kasvanut Ruotsissa hevostilalla, joten osaa käsitellä hevosta kuin hevostakin tarpeen vaatiessa. Elina on yleensä ystävällinen ja sosiaalinen ja hänen kanssaan on helppo ystävystyä, varsinkin kun Elinalla on tapana "tunkeutua" porukoihin rupattelemaan.

Ulkonäkö
Elina omaa tummat, lähes napaan asti ulottuvat, latvoja kohti vaalenevat, hieman kiharat hiukset (Esimerkki) ja siniset silmät. Otsatukkaa Elinalta ei löydy. Pituutta tytöltä löytyy noin 163cm ja ruumiinrakenteeltaan Elina on hoikka ja muutenkin urheilullinen.

Vaatetus
Yleinen: Mustat, korkea vyötäröiset farkut, lyhyt, musta-valkoinen paita (Esimerkki) ja valkoiset Converset. Hiukset yleensä auki tai sotkuisella letillä.
Talvella: Musta parkatakki, jotkut farkut ja Uggit.
Ratsastaessa: Sininen T-Paita tai sininen huppari ja mustat ratsastushousut.

Elina

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 26.02.2015
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 1 / 4 1, 2, 3, 4  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa