Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Halloweenvaellus 2021

Siirry alas

Halloweenvaellus 2021 Empty Halloweenvaellus 2021

Viesti kirjoittaja Catu La 09 Loka 2021, 17:29

6.11.2021
! Halloweenvaellus 2021 !


Se on täällä taas... Eikä yhtään edellisiä vuosia parempana...
Tervetuloa jälleen vuoden kammottavimpaan yövaellukseen, joka vaelletaan hevosten selässä 6.-7.11.2021 välisenä yönä. Lähtö tapahtuu Shelyesin kentältä pyhäinpäivänä klo 22. Tänä vuonna jatketaan viime vuonna suurta suosiota saanutta pukukilpailua; koristele siis niin itsesi kuin hevosesi mitä omaperäisimmällä (ja karseimmalla) tavalla! Pukukilpailuun voit osallistua mukaan joko kirjoittamalla yksityiskohtaisen selostuksen puvusta (+ hevosen puvusta/koristelusta) tai piirtämällä kuvan omasta asusta (+ hevosen puvusta/koristelusta).

Pukukilpailun voittajille tiedossa viime vuoden tapaan oma spesiaali -merkki:

Vaellukseen osallistuneille myönnetään halloweenvaellus -merkki, ja lisäksi osallistumisesta saa osasuorituksen vaeltaja-merkkiin:


Yleisenä ohjeistuksena : Varustauduthan heijastinliivillä ja laitat hevosellesi jalkaheijastimet suojien tai pintelien päälle, kumpiakin löytyy lainattavaksi taukotuvan yleisestä kaapista.

Osallistujat
vetäjä: Catu - Hilla
Hilla - Trane
Eetu - Tegur
Janni - Robin
Sonia - Raffe
Hanna-Lovisa - Feitli
Beata - Usva
Nita - Dante
Hanne - Fella
Ella-Amalie - Dimona

Adele - Venni
peränpitäjä: Sven - Lidia

kärryillä: Jassu + Safira - Aage
+ Mathilde - Sam

*maksaneet*

Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Ilmoitathan siis niin itsesi kuin hevosesi, jolla osallistut mukaan vaellukselle. Hoitajilla on etuoikeus ratsastaa hoitohevosillaan. Maksuksi käy tavalliseen tapaan tarina, piirros tai runo. Mahdollisuus myös pikamaksuvaihtoehtoon, joka julkaistaan kehystarinan yhteydessä. Halloweenvaellus -merkki myönnetään maksun suorittaneille.

Kehystarina

Pimeys oli tähän aikaan vuodesta kuin paksu verho, joka jäi raskaan painonsa vuoksi seisomaan aloilleen. Verhoa ei saanut siirrettyä sivummalle makuuhuoneen pimennysverhon tavoin. Se laskeutui ja jäi paikoilleen, peittäen tietämättömyyteen toisella puolella maapalloa olevan auringon. Kaamos oli päivä päivältä lähempänä ja tällä puolella pohjoista leveyspiiriä se oli joka vuotinen jatkumo, kesän ympärivuorokautiselle valoisuudelle. Loppusyksyn synkkyys ja kylmyys olivat painautuneet olkapäille, vetäen ryhtiä yhä huonommaksi ja selkä jatkoi vääntymistään yhä kumarampaan, yhtä nopeasti kuin mieli.

Synkkyyttä tai kylmyyttä ei kuitenkaan tänä yönä surkuteltu. Tänä yönä kaikki oli toisin; synkkyys oli kaunista ja tunkeutuva kylmyys houkuttelevaa. Halloween antoi aikuisille syyn pukeutua kuin pikkulapset ja lapsille syyn kuulua hassuttelevien aikuisten joukkoon. Aikuiset eivät miettineet deadlineja tai rästissä olevia laskuja. Ajatuksissa pyörivät ainoastaan onnistuneen asun ylpeys sekä mieli päästä jonnekin, mielikuvituksissa elävään maailmaan, jossa ei arki muistuttanut vastuusta tai vastuun ottamisesta. Lapset nyt olivat, kuten aina, lapsia ja näin ollen intoa täynnä pitkään yötä vasten valvomisesta.

Ohuet pilvet peittivät osittain taivaankantta ja kuunkierto oli vasta vaihtumassa uudesta kuusta täysikuun suuntaan, joten valoa oli yötä vasten aivan liian vähän tarjolla. Pieni merituuli toi mukanaan raikkaan vaahtopäiden tuoksun ja ilmassa leijui käsin kosketeltavaa jännitystä.

Valitsemani vaellusreitti johdatti meidät mustana lepäävän Stor Kongsvatnetin ympäri sekä sieltä tutulle Tjeldbertind -vuoren kiertävälle polulle. Vuori kohosi tuttavallisesti yhä jyrkemmäksi seinäksi, kiertäessämme sen pohjoispuolelle. Vaikka joka halloween vuori oli pysynyt aloillaan, tuntui se vuosi vuodelta kohoavan yhä korkeammalle kohti pimeää taivasta. Matka jatkui vuoren eteläiseltä puolelta löytyvälle Prestvatnetin kiertävälle reitille sekä sieltä Brynhildin takamaille.

Matkamme taittui hiuksia nostattavassa tunnelmassa, sekä sen sähköistämässä ympäristössä. Jo aikaisemmin tänään, valoisaan aikaan, minun ja Jassun tuomat kurpitsalyhyt valaisivat koko matkan ajan täysin lumetonta, mustaa maata ja pieni valonkaje oli ohjeistanut meitä jatkamaan yhä syvemmälle metsän uumeniin. Iloinen puheensorina ja ajoittain pelon vapauttaneet pienet kiljahdukset pitivät minut tietoisena kaikkien pysyneen perässä.

Hevoset kaarsivat suuren järven ja vuoren väliselle tielle, josta Shelyesin kentälle jätetyt kirkkaat valot näkyivät jo pitkälle, ennen loppusuoran laukannostoa. Valo halkoi pimeyttä, kuin jakaen meidät ja yössä piilevät kauhut erilleen. Viimeisten kevyiden, aivan lentävien, laukka-askeleiden päättyessä, pääsimme perille turvallisesti, ympäröivästä pahuudesta huolimatta. Hevosten tyytyväiset hörähdykset ja pitkille, karvaisille kauloille annetut taputukset antoivat yövaellukselle lopun, jota jokainen maastonvetäjä saattoi toivoa.

Kiitos kaikille osallistumisesta!

PIKAMAKSU -VAIHTOEHTO
1. Pelottiko sinua tai hevostasi missään vaiheessa vaellusta?
2. Mikä oli mielestäsi porukan paras halloween -asu?
3. Kuvaile fiilistäsi vaelluksen jälkeen yhdellä sanalla/kuvalla/emojilla


Viimeinen muokkaaja, Catu pvm Su 19 Joulu 2021, 20:50, muokattu 22 kertaa
Catu
Catu

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 24.08.2014
Karma : 3

Jassu and Safira tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Halloweenvaellus 2021 Empty Vs: Halloweenvaellus 2021

Viesti kirjoittaja Mathilde Su 10 Loka 2021, 12:56

✎ Halloweenvaellus 2021
lauantai 6. marraskuuta 2021

Halloweenvaellus 2021 51570940747_390090da8b_o
"Kuka haluaa leikkiä?"
Mathilde
Mathilde

Viestien lukumäärä : 72
Ikä : 10
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 07.07.2020
Karma : 2

Jassu, Beata, Petter, Catu, Hanne, Ella-Amalie, Nita and tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Halloweenvaellus 2021 Empty Vs: Halloweenvaellus 2021

Viesti kirjoittaja Ella-Amalie Su 31 Loka 2021, 20:19

"Off with their heads!"

Halloweenvaellus 2021 Hallow10

The Queen of Hearts uljaan ratsunsa (ei vois vähempää kiinnostaa t. Dimona) selässä ennen halloweenvaellusta I love you

Kiitos vaelluksesta!
Ella-Amalie
Ella-Amalie

Viestien lukumäärä : 158
Ikä : 22
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 02.12.2017
Karma : 27

Jassu, Catu, Hanne, Matias B., Nita, Madde, Safira and Hanna-Lovisa tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Halloweenvaellus 2021 Empty Vs: Halloweenvaellus 2021

Viesti kirjoittaja Hanne To 04 Marras 2021, 10:52

Jack Skellington ja Zero
asun inspiskuva

Hanne asetteli valkoista lakanaa paremmin Fellan päälle. Tamma ei ollut edes hätkähtänyt, kun Hanne oli sen pukenut. Tämän takia Hanne ei ollut halunnut uhrata omaa henkeään tulemalla Sonan kanssa. Varsinkin, kun hän itse oli maalannut kasvonsa valkoisiksi, vetänyt hiukset geelillä tiukasti taakse ja levittänyt niihinkin hiuksiin sopivaa maalia.

Päällään hänellä oli valkoraitainen musta puku, kuten Jack Skellingtonilla Painajainen ennen joulua elokuvassa. Fellalle hän oli valmistellut valkoisen lakanan, johon tuli silmänreiät. Lakana olisi vain kuvien ajan, jonka jälkeen suitsiin hän laittaisi valkoiset korvat. Turpahihnaan tulisi oranssi kurpitsavalo. Eikä tietenkään sopisi unohtaa punaista pantaa tamman kaulassa.
Hanne
Hanne

Viestien lukumäärä : 49
Ikä : 25
Join date : 05.11.2017
Karma : 2

Jassu, Catu, Ella-Amalie and Safira tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Halloweenvaellus 2021 Empty Vs: Halloweenvaellus 2021

Viesti kirjoittaja Hanna-Lovisa To 04 Marras 2021, 21:20

Katkelma (alkuperäisestä) Grimmin veljesten Lumikki-sadusta:

“ Omenansa valmiiksi saatuaan kuningatar kasvonsa maalasi sekä puki itsensä talonpoikais-vaimon vaatteihin ja läksi astumaan kääpiöjen taloon tuonne seitsemän vuoren taakse. Kuultuaan ovea kolkuttavan Lumikki päänsä pisti akkunasta ja sanoi: ‘minä en tänne tohdi laskea ketään, minua on avaamasta kieltänyt nuot seitsemän kääpiöä.’ – ‘Minulle tuo yhden-tekevää,’ vastasi vaimo, ‘kyllähän minä omenistani pääsen. Seh siinä sinulle yksi.’ – ‘Älkää, muija kulta,’ sanoi Lumikki, ‘minä en sitä uskalla ottaa.’ – ‘Pelkäätkö myrkyttämistä?’ “

Halloweenvaellus 2021 Feitli10

Lähde sadulle: https://www.childstories.org/fi/lumikki-1875.html (Lue omalla vastuulla!)

Hanna-Lovisa

Viestien lukumäärä : 18
Ikä : 24
Join date : 05.10.2021
Karma : 0

Jassu, Catu, Hanne, Ella-Amalie, Sonia, Matias B., Nita and Safira tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Halloweenvaellus 2021 Empty Vs: Halloweenvaellus 2021

Viesti kirjoittaja Eetu La 18 Joulu 2021, 22:12

Pikamaksu, kun olen auttamatta myöhässä tässä(kin)  Halloweenvaellus 2021 1f624

1. Pelottiko sinua tai hevostasi missään vaiheessa vaellusta?
No eihän nyt tällaista kahta uroota (mä olin viikinki ja Tegur mun viikinkiratsu) mikään pelottanu! Ei ainakaan, kun piti silmänsä tiukasti kiinni edeltävän ratsukon heijastinliivissä ja vilkuili naureskellen sivulle vain, kun halusi pitää yllä tätä urhon kuvaa.

2. Mikä oli mielestäsi porukan paras halloween -asu?
Mathilde oli kaikessa onnistunut aivan upeasti asussaan, mutta asu oli myös aika creepy. Tai siis, ihan tosi creepy. Muuten olisin voinu sanoa Ella, mutta se nakkasi mua sen sydänkepillä jo ennen kun ehdittiin matkaan, joten sai siitä miinuspisteitä.

3. Kuvaile fiilistäsi vaelluksen jälkeen yhdellä sanalla/kuvalla/emojilla
Halloweenvaellus 2021 1f63c
Eetu
Eetu

Viestien lukumäärä : 19
Ikä : 26
Join date : 17.09.2021
Karma : 0

Catu tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Halloweenvaellus 2021 Empty Vs: Halloweenvaellus 2021

Viesti kirjoittaja Catu Ma 31 Tammi 2022, 12:53

ONNEKSI OLKOON ELLA-AMALIE!

Olet voittanut upealla halloween -asullasi sekä ratsusi koristelulla Halloweenvaelluksen pukukilpailun vuosimallia 2021!
Voittaja valikoitui tänä vuonna hyvin omaperäisen taitavasti toteutetulla sekä ehkä kenties hieman klassisista halloween-asuista poikkeavalla The Queen of Hearts -asukokonaisuudella, jonka pienet yksityiskohdat olivat kuin kirsikka jo valmiiksi upean kakun päällä. Erityisen hauska idea oli lisätä hertta -kortteja Dimonan suitsiin!Kiitos kaikille osallistujille!
Voittajan valitseminen osoittautui jälleen erityisen haastavaksi ja tahdonkin kiittää taas ihan jokaista osallistujaa! 😍
Catu
Catu

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 24.08.2014
Karma : 3

Jassu, Ella-Amalie, Sonia and Safira tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

Halloweenvaellus 2021 Empty Vs: Halloweenvaellus 2021

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa