Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Terveisiä Shelyesin vanhoilta hevosilta!

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin

Siirry alas

Terveisiä Shelyesin vanhoilta hevosilta!  Empty Terveisiä Shelyesin vanhoilta hevosilta!

Viesti kirjoittaja Fiona (VRL-08736) lähetetty To 04 Kesä 2015, 02:22

Moikka!

Joku (ehkä?) muistaa minut - toimin aikoinaan Loren hoitajana. Kauhea ikävä kyllä iski takaisin Shelyesiin kun näitä uusia sivuja selaili ja muisteli aikoja Shleyesin porukassa!
Mutta kuitenkin, ostin aikoinaan Shelyesistä pari hevosta ja ajattelin että olisi varmaan mukava näin monen vuoden jälkeen kuulla niiden kuulumisia Smile

R.S. Cashmir on edelleenkin omistuksessani kuten myös Shelyesin vanha tuntiratsu SHS Memoriable Me. Ajatuksena oli päivittää hevosten linkit erityisesti Jassua silmällä pitäen jos vanhojen hevosten nykyiset kuulumiset tulevaisuudessa kiinnostavat : )!

Olen nyt taukoillut parikin vuotta mutta nyt tarkoituksena taas alkaa kisaamaan/ aktiivisemmin käyttämään näitä hevosia kun tuo kirjoitus vimma on taas suurentunut jännästi... ; ) Ostin aikoinaan myös Shelyesissä yksityisenä olleen Aamupäivän unen. En vain edes muista kenen hevonen se alkujaan oli, mutta jos vanha omistaja näkee tämän niin täältäpä löytyy kuulumiset nyt (kun sivut saa tauon jälkeen päiviteltyä) sekä tulevaisuudessa.

Parikin ponia on Shelyesistä mukaan aikoinaan tarttunut ja mukana ovat edelleen. Niin symppis otuksia että näistä en kyllä luovu ennenkuin on oikeasti pakko (kuolen tai kiinnostus vhevosiin lopahtaa niin alas että päätän luopua ihan kaikista).
Piti vielä kysyä että mihinkä MC Lorina on kadonnut? Bittiavaruuteen vai myyty? Olisi ollut kiva tietää ponin kuulumisia.

Hyvää kesän alkua kaikille Shelyläisille toivottaa Fiona (VRL-08736)!

Fiona (VRL-08736)
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Terveisiä Shelyesin vanhoilta hevosilta!  Empty Vs: Terveisiä Shelyesin vanhoilta hevosilta!

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty To 04 Kesä 2015, 15:17

Ai vitsi! Fiona! <3 Olipa ihana kuulla terkkuja - kiva että Shelyn vanhoja asukkejakin löytyy vielä virtuaalimaailmasta!

Lore myytiin aikoinaan Mibulalle Kimuranttiin viettämään kevyempiä eläkepäiviä, mutta ainakin VRL:on sivujen mukaan poni on laukkaillut vihreämmille laitumille lokakuussa 2013.

Terveisiä mun puolesta koko Shelyn porukalta ja ihanaa jo alkanutta kesää! Cool
Jassu
Jassu
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 451
Join date : 01.03.2014
Karma : 15

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa