Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24.10.2020 (HAP #4) Lauantain yleisvakkari

Siirry alas

24.10.2020 (HAP #4) Lauantain yleisvakkari Empty 24.10.2020 (HAP #4) Lauantain yleisvakkari

Viesti kirjoittaja Jassu La 21 Marras 2020, 23:15

HeA+ Lauantain yleisvakkari # 4
24.10.2020 - koulutunti, ravityöskentely

Muistakaa merkitä omaan rästilistaanne osasuoritus näille merkeille:


Osallistujat
Katya - Jätkä
Ella-Amalie - Figaro
Annina - Bumi
Maksutilanne ja tuntiarkistot Docsissa

Kehys
Tunnin kuvaus: Tällä tunnilla keskityttiin ravityöskentelyyn. Heti verryttelystä pyysin ratsukoita kiinnittämään huomiota kaasun ja jarrun etsiskelyyn ja hakemaan takapäätä alle itsenäisillä siirtymillä askellajin sisällä. Hioimme tunnin aikana raviin letkeyttä ympyrätyöskentelyn avulla sekä hioimme taivutusten muuttamista viisikaarisella kiemurauralla. Työstimme myös kiemurauratehtävän ohella kaviouralla lisättyä ravia. Laukkaa otimme tunnin loppupuolella lyhyitä rentoja pätkiä pääty-ympyröiden verran.

Katya - Jätkä:
Ravi ei ole teidän vahvin tai paras askellajinne ainakaan omaan silmääni, mutta työskentelitte Jätkän kanssa tänään hyvin yhteen. Hierojalla tai jumpparilla käynti voisi tehdä hyvää, sillä taisit itse olla tänään jonkin verran jumissa, mikä teki askeleisiin mukautumisesta vaikeaa ja jousto ei ihan ollut siellä, missä sen olisi pitänyt. Lisättyä ravia voisi työstää itsenäisesti, vaikka kouluradat eivät ehkä olekaan pääasiallinen tavoitteenne.

Ella-Amalie - Figaro:
Figaro on kyllä kuin uudestisyntynyt tai herännyt henkiin mahahaavan selättämisen jälkeen, sillä eihän teidän menostanne ennen ja jälkeen klinikkakäynnin voi puhua samana päivänäkään. On upeaa nähdä, kuinka oma ratsastuksesi pääsee oikeuksiinsa sopivan kokoisen ja osaavan ratsun kanssa, vaikka olihan Blondikin taitava pikkuponi. Istunnassasi on vielä himpun verran hiottavaa, sillä Figaro tuntui välillä saavan jostain jarruttavia apuja, jotka eivät olleet ihan tarkoituksenmukaisia. Herkkään poniin totuttelu vie varmasti aikaa, mutta ainakin nyt yhteistyönne vaikuttaa lupaavalta.

Annina - Bumi:
Harjoitusravipainotteinen koulutunti taisi tehdä sinulle terää! Vaikka Bumilla ei olekaan kovin suuret askeleet, sait laittaa vatsalihakset töihin, kun haimme harjoitusravin joustoa sinne, minne se kuului. Olette ratsukkona vielä suhteellisen tuore ”pari”, mikä välillä näkyy työskentelyssä, kun apujen kanssa oli paikoin hakemista. Sait tammaa ratsastettua hyvin rennommaksi lopputuntia kohden, kun sait istuntaasi tiivistettyä ja kättä hiljaisemmaksi. Valmentautuminen ei varmasti tekisi pahaa ennen ratsastuskoulumestaruuksia, sillä Bumissa on ehdottomasti potentiaalia kouluratsastuksenkin saralla.


Maksuvaihtoehdot
a) Tarina
b) Piirros
c) Runo (vähintään 4 säettä)
d) Pikamaksu: vastaa alla oleviin kysymyksiin
24.10. / 1: Tänään työskenneltiin pääasiassa ravissa. Mitkä ovat teidän (ratsukkona) ravityöskentelynne heikkoudet ja vahvuudet?
24.10. / 2: Teitkö tunnin jälkeen lihashuoltoa? Jos, niin millaista?


Maksut tähän topiciin, kiitos! I love you
ja soriiiiiiiiiiiiiii taas myöhäinen kehys heh tää alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus
Jassu
Jassu
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 488
Join date : 01.03.2014
Karma : 17

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa