Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna

Siirry alas

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Empty [KIINNI] Tallipaikkoja avoinna

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Su 09 Elo 2020, 22:25

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Yksarihaku

Vapaana on 2-3 karsinapaikkaa aktiivista elämää viettävälle yksityishevosille.

Hakemusvaatimukset - Lue !

# Yksityishevosella on oltava jo ennakkoon valmiina omat sivut / IG-postaus / IG-hashtag / ... (linkitetään hakemukseen) sekä ainakin yksi piirretty kuva, mistä voidaan leikata koristekuva sivuille (katso esimerkkejä muilta Shelyn hevosilta). Jassu piirtää kuvia vain tallissa jo asuville hevosille, eli kuvattomana ei voi ikävä kyllä hakea.

# Yksityisen omistajan on oltava jotakuinkin perillä foorumin käytöstä ja yleisistä käyttäytymissäännöistä virtuaalimaailmassa - hevosen kuvat ja tekstit on oltava luvalliset jne.

# Yksityisen omistajan on oltava suhteellisen aktiivinen - emme tahdo talliin tyhjänpanttina seisoskelevia tarhamöllöjä.
Yksityisen omistajalla on toki talliin päästyään valtuudet tehdä foorumille hoitajahaku ja hakea hevoselleen hoitajaa, jos tuntuu, ettei oma aika ja inspiraatio riitä hoitomerkintöjen tekemiseen tarpeeksi usein. Halutessaan omistaja voi tuoda hevosen myös "puoliyksäriksi", jolloin hevonen ei ole Shelyesin omistuksessa, mutta sitä voidaan käyttää ratsastuskoulun tunneilla.

# Kaikenrotuisia ja -kokoisia hevosia saa ehdottaa. Hevosen tulee olla pääasiassa ratsukäytössä ja  iältään aikuinen (varsoja emme ota talliin). Hevosen tulee olla luonteeltaan ratsastuskouluympäristöön sopiva sekä soveltuva laumassa tarhaukseen, yksittäintarhausmahdollisuutta tallissamme ei ole.


Hakemusta tehdessäsi...
...esittelethän lyhyesti hevosen omistajahahmon ja hevosen
...muistathan lukea hakemuksesi läpi ennen lähettämistä
...muista linkittää hevosen osoite tai muu paikka, jossa hevosen tiedot ovat
...jos jotain korjattavaa tulee, muokkaa edellistä viestiä - älä lähetä montaa viestiä peräkkäin (suosittelemme tämän vuoksi rekisteröitymään foorumille ennen hakemuksen lähettämistä, vieraskäyttäjät eivät voi muokata viestejään).

Hakemukset ainoastaan tähän tai Keskustan topiciin, sähköpostitse tai yksityisviestitse lähetettyjä hakemuksia ei huomioida.
Haku on avoinna sunnuntaihin 23.8. klo 15 asti.

Areena on teidän!


Viimeinen muokkaaja, Jassu pvm Su 23 Elo 2020, 16:42, muokattu 3 kertaa
Jassu
Jassu
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 464
Join date : 01.03.2014
Karma : 16

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Empty Tallipaikkahakemus

Viesti kirjoittaja Karoliina lähetetty Ma 10 Elo 2020, 19:50

Hei.
Little Giant tutummin Kapu etsii tallipaikkaa. Kapu on Suomalainen puoliveri ruuna, jonka kanssa olisi tarkoitus alkaa harrastamaan ja kilpailemaan kenttäratsastuksen parissa. Ruunikko on 8vuotias 170cm korkea komistus.

Luonteeltaan herra on oiva ensihevonen. Hoitaessa Kapu torkkuu ja nauttii todella paljon huomiosta. Taluttaessa Kapu kiipeää perässä vaikka puuhun ja sen kanssa voikin harrastaa mitä vaan.
Ratsastaessa ruuna kulkee omalla mootorilla ja hyppää varmasti kaiken yli, tietenkin jossain voi välillä olla vihreitä pieniä miehiä. Kapu harvoin ryöstää,pukittelee tai hypi pystyyn ei juuri lainkaan. Pahoja tallitapoja ruunalla ei ole ja sen pystyy tarhaamaan laumassa. Olisi oikein mukava saada Kapu talliin.

Omistajasta varmaan ei tarvii mitää laittaa


Viimeinen muokkaaja, Karoliina pvm To 13 Elo 2020, 12:53, muokattu 1 kertaa

Karoliina

Viestien lukumäärä : 25
Ikä : 19
Join date : 05.07.2020
Karma : 0

Lilja tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Empty Vs: [KIINNI] Tallipaikkoja avoinna

Viesti kirjoittaja Inga-Stina lähetetty Ti 11 Elo 2020, 19:59

London Love, tutummin Lola, on varsinainen prinsessaponi. Tamman suloinen ulkonäkö voi hämätä - poni on oikeasti itsepäinen kuin aasi, ja se aiheuttaakin omistajalleen päänvaivaa aina silloin tällöin satunnaisilla solmujen avaamisilla ja karkuretkillä. Lola kuitenkin nauttii puunaamisesta (huomion keskipisteenä olemisesta) ja on silloin erittäin rauhallinen. Ainakin niin kauan, kun huomiota on saatavilla.

Lolan omistaa 19-vuotias Luna Dahl, jota voisi parilla sanalla kuvailla erittäin äänekkääksi ja sosiaaliseksi persoonaksi. Varakkaiden vanhempien painostuksesta huolimatta Lunasta ei tullut siskojensa kaltaista, tavoitteellista kilparatsastajaa, vaan ''perus puskaponeilija''. Valmistuttuaan tarjoilijaksi vuonna 2019 Luna otti ja lähti, ja päätyi muuttamaan takaisin kotiseudulleen Svolværiin.

Muuton jälkeen Luna etsi pitkään itselleen sopivaa ratsua, Lolan omistajaksi hän päätyi vasta hiljattain. Shelyes olisi mainio harrastusympäristö ratsukolle - ja mikäpä olisikaan parempi paikka huomionkipeälle tammalle, kuin ratsastuskoulu?

_________________
JUST LIKE EM' » 01.05.2013 - 26.01.2014
DIMONA NOVA » 03.06.2014
Inga-Stina
Inga-Stina

Viestien lukumäärä : 121
Ikä : 20
Join date : 17.05.2014
Karma : 0

Petter, Lilja and Aurora tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Empty Vs: [KIINNI] Tallipaikkoja avoinna

Viesti kirjoittaja Petter lähetetty Pe 14 Elo 2020, 21:49

Kun isä sai siirron uuteen työpisteeseen oli koko perheen muutettava mukana. Jakob ei ollut varma oliko surullinen vai iloinen, sillä taakse jäi niin kiusaavat koulukaverit kuin äärettömän rakas vuokrahevonen. Mutta sitten äiti sanoi jotain ennalta-arvaamatonta ja se tulisi muuttamaan kaiken:
- Mitä jos ostettaisiin oma hevonen?


Tallipaikkaa hakisi Jakob Dahl hevoselleen Alegranza de Torremonte. Alegranza on viisivuotias kimoutuva andalusialaisori, joka tulisi saapumaan Norjaan suoraan Espanjasta. Hevonen on hyväkäytöksinen sekä kiltti oriksi ja se on tottunut elämään tallilla, jossa vierailijoita ja hulinaa on paljon. Kimoa on helppo käsitellä, kunhan muistaa että se on kuitenkin ori ja voi tehdä jotain ennalta-arvaamatonta. Alegranza tulee hyvin toimeen muiden hevosten kanssa eikä yleisesti ottaen välitä tammoista.

Alegranza on omistajansa ensimmäinen oma hevonen, joten he tulevat tarvitsemaan apua matkansa varrella. Jakobin äidillä on jonkin verran hevoskokemusta, mutta ei ole moneen vuoteen ratsastanut saatikka ratsuttanut hevosta. Näin ollen ratsukko tulee tarvitsemaan apua Alegranzan eteenpäin viemisessä. Ori on peruskoulutettu ja sitä on ratsastettu työratsastuspainotteisesti, joten se ei taida mitään korkean koulun liikkeitä. Ratsukon tavoitteena on tulevaisuudessa kilpailla kuitenkin kouluratsastuksessa. Kaksikko tulisi varmasti viihtymään hyvin Shelyesissä, sillä ratsastuskouluympäristö ei tuota kummallekaan ongelmia ja opetuksen taso on riittävä.

Jakob on 15-vuotias nuoren miehen alku, joka on ratsastanut reilun viiden vuoden ajan. Hän on alusta asti käynyt useamman kerran viikossa tunneilla ja viimeisen vuoden ajan valmentautunut ja kilpaillut vuokrahevosellaan. Taitava hevosten käsittelijä ja hyvä ratsastamaan. Poika on nopea oppimaan ja onkin pian valmis suorittamaan Helppo A:n ratoja. Hänen suurin haaveensa olisi päästä olympialaisiin itse kouluttamalla hevosellaan. Luonteeltaan poika on reipas ja ehkä hieman äänekäs puhuen herkästi toisten ihmisten päälle. Kiusatuksi tullessaan on kuitenkin vetäytynyt kuoreensa ja on hyvin varautunut uusiin ihmisiin - näyttää tämän joko hiljaisuutena tai ilkeytenä. Varakkaasta perheestä lähtöisin oleva Jakob on tottunut saaman kaiken mikä edistäisi tämän haaveita ja menestystään.

_________________
~ Tahtonsa on laki ja kynänsä miekka ~
Loka - Arne - Lidia ♡
Kengittäjä ja yleinen hääräilijä
Petter
Petter

Viestien lukumäärä : 37
Ikä : 25
Join date : 15.06.2014
Karma : 1

Lilja tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Empty Vs: [KIINNI] Tallipaikkoja avoinna

Viesti kirjoittaja Aurora lähetetty Pe 21 Elo 2020, 16:46

» Aurora Foss on 23-vuotias nuori nainen. Ystävällisellä naisella on aina hymy herkässä. Hän on kotoisin Moldesta, mutta lähti Osloon opiskelemaan kuvataiteen opettajaksi. Elämä isossa kaupungissa ei oikein sopinut hänelle, ja hän viettikin kesälomat mahdollisuuksien mukaan kotiseudullaan tai Pohjois-Norjassa vaelluksilla. Kun Aurora valmistui keväällä ja huomasi vapaan määräaikaisuuden Svolværissa, oli hakupäätös selvä. Aurora sai paikan ja muutti pohjoiseen, ja toinenkin unelma toteutui - hän hankki oman hevosen. Aurora on hevostellut ikänsä, ja viihtynyt opiskeluvuosina eniten issikka- ja vuonisvaelluksilla, mutta lapsena hän kävi myös säännöllisesti ratsastustunneilla. Hän painottaa hevoslähtöisyyttä.

» Sumun Ronja on 7-vuotias vuonohevosen ja islanninhevosen risteytys. Luonteeltaan tamma on iloinen ja pirteä, ikäisekseen aika varma ratsain ja hoitotilanteissa. Kirjava tamma tulee hyvin toimeen muiden hevosten kanssa. Se on hyvätapainen ja hyvin koulutettu, ja sen kanssa sujuu niin koulu- kuin esteratsastus. Ronja on oikea metsäponi ja viihtyy maastossa ja tykkää maistella puiden oksia. Ronja on oma kasvattini, joten aion piirtää sille varsakuvan ja käyttää sen varsanäyttelyissä – sen jälkeen päivitän oikean iän sen sivuille!

» Olen ihaillut Shelyesiä siitä asti, kun aloitin virtuaalihevosharrastukseni vuonna 2013, ja niihin aikoihin tallin kuvioissa pyörinkin ensimmäisen kerran. Olin hoitajana 2015–2017, kunnes talli jäi hiljaiselolle. Hiljattain löysin hoitajahaun, mutta inspiroivia hevosia ei ollut enää jäljellä. Nyt törmäsin sattumalta tallipaikkahakuun, ja eihän tämmöistä tilaisuutta voi jättää välistä! Olen suunnitellut Ronjan kaltaista virtuaalihevosta joitain kuukausia, ja tähän hetkeen sellainen sopi viimein tehdä. Ronja voisi asua niin tallissa kuin pihatossakin.

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Auroraronja
Aurora
Aurora

Viestien lukumäärä : 73
Ikä : 23
Join date : 20.08.2020
Karma : 1

Joona and Lilja tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Empty Vs: [KIINNI] Tallipaikkoja avoinna

Viesti kirjoittaja Nita lähetetty Pe 21 Elo 2020, 21:10

Nita | Dante

Nita

Nita on 27-vuotias nuori nainen, joka on elänyt monet opiskelijatapahtumat ja sittemmin ottanut suuren harppauksen kohti aikuisuutta. Nainen on ennen kaikkea vastuuntuntoinen ja harkitseva, eikä hän tee tärkeitä päätöksiä nopeassa ajassa. Nitan perusarvoja ovat ystävällisyys ja avuliaisuus, ja nainen onkin tarjoamassa herkästi apuaan kaikenlaisissa talliaskareissa – joskus myös siihen pisteeseen, että omat hommat venyvät.

Nita on se, joka tervehtii vieraitakin naamoja hymyillen. Naisessa on todella paljon asiakaspalvelijan vikaa, vaikka ainoa kokemus siltä alalta rajoittuukin yläasteen TET-jaksoon vaatekaupassa. Nita ei ole kaikista äänekkäin, mutta nauttii suuresti saadessaan viettää aikaa isommissa porukoissa. Naista voisi kuvailla ehkä jonkinlaiseksi taustahäärääjäksi joka mielellään järjestää erilaisia tapahtumia, mutta ei kuitenkaan halua olla niiden päätähtenä, vaan pääasia on, että jokainen viihtyy.

Nita puhuu sujuvasti suomea sekä englantia ja osaa hieman myös ranskan alkeita. Vapaa-aikansa nainen viettää hyvin pitkälti tallilla, ja työt hän hoitaa mallikkaasti omalla rennolla mutta asiantuntevalla ja täsmällisellä otteellaan.

Nitan hevosharrastuksen pääkohdat sijoittuvat pitkälti lapsuuteen, kun Nita vietti aikaa hoitohevosensa kanssa. Hoitohevosen kuoltua Nitan ollessa 13-vuotias myös hevosharrastus loppui, eikä nainen noussut hevosen selkään muualla kuin ajatuksissaan. Vuonna 2018 Nita päätyi kuitenkin pitkästä aikaa verestämään muistojaan kesäleirille, jossa hän tapasi tulevan hevosensa, Danten. Dante oli vasta kolmevuotias, ja Nitalla oli iso rooli valmentajien ja kouluttajien kanssa olla mukana tamman ratsastuskoulutuksessa. Nita toivoo, että Dantesta tulisi vielä osaava kilpahevonen koulu- ja esteratsastukseen, miksei myös kenttäratsastukseen, mutta tällä hetkellä hän tyytyy opettelemaan itsekin paremmaksi ratsastajaksi ja antamaan Dantelle aikaa kehittyä ratsuna.


Dante

Dante puolestaan on todella seurallinen ja sympaattinen nuori tamma, joka tulee kaikkien – niin hevosten kuin ihmistenkin – kanssa toimeen. Tamma on helppohoitoinen, ja vaikka se onkin kooltaan suuri, on se sekä käsiteltäessä että ratsastaessa todella kiltti. Dante on vielä melko aloittelijan tasolla ratsuna, mutta se kehittyy koko ajan ja on puolestaan todella hyvä opettaja ratsastajille. Dante ei ole oppinut vielä reagoimaan vääränlaisiin apuihin, joten selässä olevan täytyy todella osata ratsastaa oikein, jotta tamma liikkuu halutulla tavalla. Tamma voisi olla kevyessä tuntikäytössä, mielellään sellaisten ihmisten ratsuna, joiden istunta ja avut ovat hyvässä tasapainossa, jolloin myös Dantella on tilaa kehittyä oikeaan suuntaan vieraan ratsastajan alla. Muuten kuitenkin Nitan ratsastuskäytössä sekä hänen luvallaan ja valvonnallaan myös aloittelijoiden ratsuna maastossa ja valmennuksissa. Dantelle voidaan myös ottaa hoitaj(i)a, mutta katsotaan ensin, miten arki lähtee rullaamaan uudessa tallissa.


Miksi Danten ja Nitan pitäisi saada paikka Shelyesistä?

Jos Nita saa hakemansa paikan Shelyesistä, on edessä suuri muutos. Työpaikan puolesta asia on selkeä, ja Nita pystyy tekemään journalistin töitä myös etänä maan rajan yli. Tiedossa olisi kuitenkin muutto, ja Nita onkin katsonut vapaita vuokra-asuntoja tallin läheltä. Haaveena naisella olisi ostaa oma, pieni omakotitalo, mutta sitä varten on vielä kerättävä säästöjä. Nitalla on onneksi ajokortti ja lupa ajaa myös hevoskuljetusautoja, joten muuttomatkat sekä mahdolliset kisamatkat sujuvat jatkossa vaivatta. Kaikki nämä muutokset Nita ottaa kuitenkin hyvillä mielin vastaan. Tietysti hieman jännittäen, mutta vuosia kestänyt välinpitämätön parisuhde sekä kallis yksin asuminen ja hevosen ylläpito pääkaupunkiseuduilla ovat jo itsessään hyviä syitä karistaa suuren kaupungin pölyt jaloista.

Tallipaikalta Nita toivoo erityisesti hyvää ilmapiiriä, osaavaa henkilökuntaa auttamaan ratsukkoa kehittymään eteenpäin sekä sitä, että hän pääsee itse löytämään oman paikkansa ja polun elämälleen. Itse toivon puolestani aktiivista tarinaympäristöä, jossa pääsee säännöllisesti kirjoittelemaan ja piirtelemään erilaisiin tapahtumiin liittyviä tuotoksia 😊

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Header_1
Nita
Nita

Viestien lukumäärä : 103
Ikä : 27
Join date : 21.08.2020
Karma : 1

https://tiritomba.net/y/nita

Petter, Lilja and Mathilde tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Empty Vs: [KIINNI] Tallipaikkoja avoinna

Viesti kirjoittaja Rei lähetetty Su 23 Elo 2020, 06:00

Rei Nilsen

Rei on 23-vuotias, jo paljon maailmaa nähnyt nuori nainen. Rei on itse kotoisin Norjasta, vaikka onkin syntynyt Japanissa, ja hänen perheensä tulee hieman eri puolilta maailmaa. Positiivisen asenteen omaava, iloinen ja jollain konstilla ikuisesti pirteä nainen on aina tarjoamassa auttavaa kättä sitä tarvitseville. Hän on töidensä ohella oppinut hyvin oma-aloitteiseksi, joka joskus venyy siihen pisteeseen, ettei hän aina itse osaa pyytää apua muilta.

Rei on kouluvuotensa kokenut kotiseudullaan Bodøssa, mutta muuttanut 19-vuotiaana groomin hommien perässä Englantiin. Työ hevosten parissa vei naisen Englannista aina Saksan kautta Belgiaan, jossa hän työskentelee nykyään vakituisessa virassa yksityisellä kilpahevosia majoittavalla tallilla. Huolimatta työstänsä kilpailevien ratsastajien ja heidän hevostensa parissa, ei Rei itse ole kiinnostunut kovatasoisesta kilpailusta. Rakkaus hevosiin ja niiden kanssa työskentelyyn oli ainoa syy, joka veti Rein groomin hommiin. Hän saa huolehtia hevosten hyvinvoinnista ja puuhata niiden kanssa ilman kiirettä treeneihin.

Rei on erityisesti töidensä puolesta hamstrannut taidon kieliin. Nainen puhuu sujuvasti norjaa, englantia ja saksaa sekä melko hyvin hollantia. Hän osaa myös japanin ja suomen alkeita vanhempiensa opetuksen puolesta.

Hevosiin Rei on hurahtanut jo nuorena tyttönä perheen muutaessa Japanista Norjaan. Hän on harrastanut ratsastusta hieman taukoilevasti 12-vuotiaasta asti. Vaikka ratsastus ei aina ollutkaan Rein ykkösprioriteetti, on hän aina viettänyt aikaansa tallilla joko hevosia hoitaen tai tehden tallia.

Cherish

Cherish on mammalomalta palaava angloarabialainen, 8-vuotias tamma, joka on pohjimmiltaan vielä kuin kiltti kevätvarsa. Cherish on kooltaan pieni ja siro, mutta siltä löytyy sitäkin enemmän voimaa ja vauhtia. Luonteeltaan tamma on herttainen ja herkkä hevonen, joka ottaa epäonnistumisista nopeasti itseensä. Kokeneen ratsastajan avulla siitä kuoriutuu kuitenkin yritteliäs ja uuttera hevonen, jolla ei taatusti lopu motivaatio kesken kaiken.

Cherish on jo pitkälle koulutettu ja kilpailuissakin startannut hevonen, mutta tiineys ja varsan kasvatus laittoi kaiken paussille. Nyt tamma on kuitenkin valmis jatkamaan, mutta tarvitsee Rein opastuksen uudelleen kilpahevosen kenkiin.

Miksi Shelyes?

Elokuussa 2020 Rei otti työnantajaltaan palkantonta vapaata palatakseen takaisin kotiseudulleen Norjaan ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Hän ei kuitenkaan palaisi yksin, vaan hevosen kanssa. Rei sai työnantajansa omistaman hevosen puoliomistukseen, tehtävänään treenata tamma takaisin kilpailukuntoon omilla ehdoillaan, ilman aikarajoitusta.

Nyt Rei olisi siis palaamassa Norjaan, mutta tarvitsisi Cherishille kipeästi tallipaikan. Shelyes on juuri sellainen talli, joka tarjoaisi Reille sosiaalisen ympäristön ja uusia ihmisiä ympärilleen, ja Cherishille hieman makua maailmasta sekä hyvät olot harjoitteluun. Molemmat saisivat kaipaamaansa (ja tarvitsemaansa) vaihtelua Norjan kauniilta Lofooteilta.

Rei

Viestien lukumäärä : 1
Ikä : 23
Join date : 23.08.2020
Karma : 0

Lilja tykkää tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Empty Vs: [KIINNI] Tallipaikkoja avoinna

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Su 23 Elo 2020, 17:03

Tallipaikkahaku elokuu 2020
Yksärihaun tulokset

Valinta oli tällä kertaa ihan mielettömän vaikea, olisin kovin mielelläni ottanut vaikka kaikki hakijat talliin! Alkuperäisessä max. 3 uuden yksärin suunnitelmassa oli kuitenkin pitäydyttävä.

Tällä kertaa päätin antaa etusijan sellaisille hakijoille, joilla ei jo ennestään ollut Shelyesissä vielä roolia, jotta mahdollisimman moni uusi innokas pääsisi liittymään tallin nykyiseen porukkaan. Yksi näkökulma oli myös hevosen sopivuus pienelle pohjoiselle puskatallillemme ja Lofoottien kylmän koleisiin olosuhteisiin.

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Tervetuloa talliin Luna Dahl ja Lola, Aurora Foss ja Ronja sekä Anitta Pajusalo ja Dante! I love you

Kirjoitattehan itsellenne kaappia varten henkilökuvauksen ja teette hevosellenne päiväkirjan seuraavan kahden viikon aikana (viim. 6.9.), muuten tallipaikka annetaan eteenpäin.

Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Kiitos kaikille paikkaa hakeneille! Älkää lannistuko, vaikkei paikka auennutkaan tällä kertaa. Seuraava yksärihaku järjestetään vielä tämän syksyn aikana, kun saadaan pidettyä tilannekatsaus ja kartoitettua nykyisten yksityisenomistajien kiinnostus jatkaa tallissa.
Jassu
Jassu
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 464
Join date : 01.03.2014
Karma : 16

http://hiirenkolo.net/shelyes

Beata, Petter, Joona, Lilja, Aurora and Nita tykkäävät tästä

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Tallipaikkoja avoinna Empty Vs: [KIINNI] Tallipaikkoja avoinna

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa