Feitlin puuhat

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Feitlin puuhat

Viesti kirjoittaja Viivi lähetetty La 01 Maalis 2014, 23:19

Feítl frá Lofoten
"Feitli"

islanninhevostamma
hoitajana Sølvi
omille sivuille
avatar
Viivi
Jumala

Viestien lukumäärä : 44
Ikä : 21
Join date : 01.03.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://hiirenkolo.net/brynhild

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Feitlin puuhat

Viesti kirjoittaja Sølvi lähetetty To 05 Kesä 2014, 20:34

Oot mun brand new ihanuus...

Mä olin käynyt moikkaamassa Feitliä jo kahdesti saatuani hoitajahaun tulokset tietooni, mutta tänään olisi ensimmäinen "oikea" hoitokerta. Lämmin, aurinkoinen sää oli hengaillut Lofooteilla asti jo monta päivää, mutta mulle tää päälle parikymmentä oli ihan liian kuuma.

Letkeän reggaen soidessa nappikuulokkeissa dropattu lonkkarini ohjautui tien reunassa kuin itsekseen mäkeä alas. Alamäet olivat parhaita, joskin risteykset olivat vähän epämukavia - driftaaminen ei todellakaan ollut mun lempipuuhaa, kun harrastin siinä kaatumista ja mansikat siinä yhteydessä eivät olleet niin kauhean kivoja. Itsepäinen etuhiustakku oli taas lähtenyt kävelemään ponnarilta ja yritin sitä epätoivoisesti tunkea valkoisen bandanan alle samalla, kun driftailin kevyesti valmiiksi ennen risteystä. Eihän sieltä tietenkään ketään tullut, ei koskaan. Risteyksen jälkeen mä potkin vielä vähän lisävauhtia, koska kohta tulisi ylämäki ja halusin ottaa kunnon vauhdit sitä varten.

Shelyyn päästyäni mä moikkasin tiistaina tapaamaani Beataa ja eilen näkemääni Ingaa, kun pääsin pihattotallille asti. Oleskeluhuoneessa ei ollut ollut ketään, joten mä vain tuuppasin lonkkarin nojaamaan kaappiini ja hipsin aurinkoisen pihamaan halki pihattotallille. Beata oli jättänyt poninsa tallin eteen seisomaan, ja mä pääsin kysymään tytöltä hämmennystä aiheuttaneesta lauseesta.
"Sä sanoit että oot opettanu sitä ponia 15 vuotta?"
"Niinno siis, mun äitillä oli Fauskessa vuonissiittola jajaja Heta synty samana päivänä ku mä, et se on ollu mun siitä asti."
"Oh", mä sain tokaistuksi ja jäädyin - mikä ihme tää tyttö oli, kun oli saanut mut hämilleen jo kahdesti ja mä olin tavannut sen vasta kahdesti?
"Mut, well, mä meen tästä hoitamaan mun hoitoponia", mä sain sanottua hetken awkward silencen jälkeen ja hipsin sisälle tallin viileyteen. Moikkasin Ingaa, joka istui satulahuoneessa puunaamassa Dimonan varusteita.
"En muuten hoksannut eilen sanoa, mut mä tykkään sun tukasta kans hirveesti", naurahdin vielä ja nappasin Feitlin harjapakin, jonka roudasin harjauspuomille tallinseinustalle.

Feitli rapsutteli kellertävää vuonista melko lähellä porttia. Avasin alalangan ja pujahdin tarhaan ylälangan ali. Feitli antoi kiltisti kiinni, eikä Flammekaan yrittänyt tunkeutua meidän mukana ulos. Feitli spottasi ruohotupon parin metrin päässä ja mä jouduin käyttämään kaiken habani, että tamma pysyisi paikoillaan portin sulkemisen ajan.

Harjauksen aikana Feitli nyppi solmun auki viidesti, kaatoi harjalaatikon kolmesti ja nyppi mun hiuksia koko ajan. Tästä tulisi vielä viihdyttävä taival.

den første

_________________
Feítl frá Lofoten ~ 03.06.2014 - ?

Sølvi

Viestien lukumäärä : 6
Ikä : 18
Join date : 02.06.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa