(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Lähetä uusi viesti   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia.

Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Ma 01 Joulu 2014, 23:17

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Joulukuunhh

Pitkään jatkuneen hiljaiselon jälkeen on aika päivitellä hoitajalistoja ja pyyhkiä pölyt tallin asukeiden turkeista! Hoitajahaussa ovat tällä kertaa ne hevoset, joiden hoitajista ei ole hetkeen kuulunut mitään, eivätkä nämä vastanneet tilannekatsaukseen foorumin infopiste-osiossa.

Hox vanhat hoitajat, jos haluatte kaikesta huolimatta jatkaa hoitohevostenne kanssa, se on mahdollista ilmoittamalla tähän topiciin. Jos vuodenvaihteeseen mennessä ilmoitusta ei tule, annetaan joulukuun hoitajahauissa valituille hoitajille täydet oikeudet yksin hoitamiseen.


Ohjeet ovat vanhat tutut:

1. Esittele virtuaali-sinäsi. Muista käyttää samaa nimimerkkiä, kuin millä haluaisit hoitajalistoille. Onko sinulla aiempaa kokemusta virtuaalihevosista tai piirrospuolesta, kerro luonteestasi hieman ja tykkäätkö esimerkiksi kirjoitella tai piirtää paljon?

2. Kerro, kenelle haluat hakea. Miksi juuri sinut pitäisi valita kyseisen ponin hoitajaksi?

3. Jos haluat, voit linkittää mukaan piirroksiasi tai tarinoitasi, jotta saisimme hieman näyttöä, minkälainen on sinun tapasi hoitaa.

4. Asennetta! Kirjoita sillä tavalla, kuin sinä olet. Täällä Shelyesissä arvostamme persoonallisuutta ja huumoria, virtuaalihevostelun ei tarvitse aina olla niin vakavaa (:Hoitajaa hakevat:
ylläpito pahoittelee ihastuttavaa taulukkoa joka ei suostunut tottelemaan.
Yliviivattu teksti tarkoittaa, että hevonen ei ole enää vapaana, vaan se on jo löytänyt hoitajan.


(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Kikipalkintot
Chapelle CI, "Kiki"
Ratsuponitamma, sk. 147cm
heA+ / re 130cm
Nykyinen hoitaja: Julia

Estepainotteinen kisatamma, joka tarvitsee itsellensä tavoitteellisen hoitajan, jonka taso vastaa ainakin suunnilleen ponin kapasiteettia.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Feitlisyksyt
Feítl frá Lofoten, "Feitli"
Islanninhevostamma, sk. 142cm
heB / re 60cm
Nykyinen hoitaja: Sølvi (haetaan kakkoshoitajaa)

Vekkuli ja puskaponimainen pikkutamma on oivaa seuraa rennoille maastolenkeille. Vaivaton hoitaa, sopii kaikentasoisille ratsastajille.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Aaget
A.M. Mässaja, "Aage"
Risteytysponiruuna, sk. 145cm
heB / re 60cm / ajo
Ei nykyistä hoitajaa

Ponimainen ja ilkikurinen ruuna, jonka hoitajalta vaaditaan pitkää pinnaa. Enemmän puska- kuin kisaponityyppiä, taitaa myös kärryjen edessä kulkemisen.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Arnet
Brynhild Thorald, "Arne"
Vuonohevosori, sk. 145cm
heB / re 80cm
Nykyinen hoitaja: Petter (haetaan kakkoshoitajaa)

Yhden ihmisen hevonen, jolla on kapasiteettia ties mihin oikean kouluttajan käsissä. Tarvitsee johdonmukaisen ja kokeneen hoitajan.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Brellalaukkat
Brella frá Vatn, "Brella"
Islanninhevostamma, sk. 138cm
heB / re 90cm
ei nykyistä hoitajaa

Ihastuttava ja vihastuttava mielipiteitä jakava issikka, jonka tulinen sielu on vaikea mutta vaivan arvoinen kesyttää. Vaatii pitkäjänteisen ja -pinnaisen hoitajan.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Rafferakennet
Rafaleer, "Raffe"
Eestinhevosruuna, sk. 154cm
heB / re 60cm
Nykyinen hoitaja: Elsa

Herttainen ja lupsakka ruuna, josta kaikki pitävät. Miellyttämisenhaluinen luonne, sopii kaikentasoisille käsittelijöille.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Roniriekkuut
Grimville Prebourbon, "Roni"
Tilastohevosori, sk. 151cm
heA / re 90cm
Nykyinen hoitaja: Ida

Näyttävä ja komea ruuna, joka yltää mahtaviin suorituksiin riittävän osaavissa käsissä. Ei suositella aloittelijoille, vaan vaatii kokeneemman hoitajan.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Hildalucasjoinupt
Newell Lucas, "Lucas"
Newfoundlandinponiori, sk. 140cm
heB / re 80cm
Nykyinen hoitaja: Saara

Reipas ja fiksu poniori, jota voivat käsitellä myös aloittelijat. Tasaisen varma ja osaava ratsastaa, vaikka tuppaa lusmuilemaan aloittelijoiden käsissä.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Jokuavatar
SHS Eldgrim, "Emil"
Vuonohevosori, sk. 143cm
heB / re 80cm
Nykyinen hoitaja: Lisette

Miellyttämisenhaluinen ja reipas ori, joka on herkkä ja kevyt ratsastaa. Ei suositella aloitteleville hoitajille, sillä voi toisinaan olla hyvinkin itsepäinen.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Lokat
Just Like Em', "Loka"
Risteytysponiruuna, sk. 137cm
heB / re 80cm
Nykyinen hoitaja: Emma

Sydämellinen ja rauhallinen ruuna, jonka ikä alkaa pikkuhiljaa näkyä sen olemuksesta. Kaipaa rauhallista ja kevytkätistä hoitajaa, joka ei turhia hötkyile.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Vinjaemilt
Kornblomst e Vinja, "Vinja"
Vuonohevostamma, sk. 141cm
heC / re 60cm
Ei nykyistä hoitajaa

Mukava ja tasainen tamma, ideaalinen ratsastuskouluponi, joka sopii kaikkien käsiteltäväksi. Koulutustasoltaan hieman osaamaton, sopii paremmin puskaratsastajille.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Netteomenat
Eminette v. Doonhof, "Nette"
Shetlanninponitamma, sk. 93cm
heC / re 60cm
Ei nykyistä hoitajaa

Hellyyttävä pikkutamma, joka alkaa jo kevennellä tuntityötaakkaansa ikänsä vuoksi. Kaipaa rauhallista virkistysseuraa eläkepäivien ratoksi.
(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Eepeenro2_zps11f9478e
Danseren Skjønnhet Tor, "Heta"
Vuonohevostamma, sk. 138cm
heA / re 100cm
Nykyinen hoitaja: Jasu

Energinen harmaahallakko, jonka osaaminen tulee esiin vain osaavalla ratsastajalla. Rakastaa maastoilua ja saattaa aika ajoin olla hieman temperamenttinen.* * * * *

Areena on teidän!


Viimeinen muokkaaja, Jassu pvm La 27 Joulu 2014, 23:47, muokattu 17 kertaa
Jassu
Jassu
Admin

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 01.03.2014
Karma : 4

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Sanni lähetetty Ti 02 Joulu 2014, 00:01

Isketään nyt heti, en suinkaan oo tässä kärkkynyt Very Happy


Sanni on 19-vuotias luonnonlapsi, joka on asunut maalla koko elämänsä. Hän ei ole varsinainen ilopilleri, mutta ihan positiivinen tyyppi kuitenkin. Tällä hetkellä hän opiskelee yliopistossa Kabelvågissa ensimmäistä vuottaan. Luonteeltaan naisenalku ei ole mikään seurapiirihai, mutta hän nauttii silti henkevistä keskusteluista läheisten ihmisten kanssa. Sanni liikkuu mielellään luonnossa, leipoo, lukee romaaneja tai katsoo elokuvia. Hän onkin toivoton haaveilija ja romantikko. Yleensä Sanni on käytökseltään fiksu ja vastuullinen aikuinen – silloin tällöin hänkin kyllä jättää aivot narikkaan.

Hevosten kanssa nainen on ollut tekemisissä lapsesta saakka. Rauhallinen ja kärsivällinen luonne on etu varsinkin herkkien hevosten kohdalla. Ratsastajana Sanni on melko kunnianhimoinen sekä taitava, vaikka hän ei kisaamisesta niin välitäkään – tavoitteena on ennemminkin täydellinen yhteistyö hevosen kanssa.


Hoitohevosekseni haluaisin hurmaavan Raffen - molemmat kun ollaan vähän tämmöisiä nössyköitä. Lisäksi ihastuin herran yritteliäisyyteen. Se myös muistuttaa paljon luonteeltaan ja ulkonäöltään yhtä palominoa, josta pidän ihan hirmuisesti. Raffe olisi kooltaan ihanteellinen, koska monet muut ponit ovat turhan pieniä 170-senttiselle, jolla on kilometrijalat. Vaikka ruuna ei olekaan hirmu osaava, sen kanssa olisi hyvä harjoitella uusiakin juttuja, kun ponilla tuntuu motivaatiota riittävän.


Sama Sannihan se täällä kuin noin viisi vuotta sitten... Sen jälkeen en ole kunnolla ollut mukana missään virtuaalitouhuissa, mutta nyt kiinnostaisi ja kovasti! (Oon itteasiassa jo alkanu etukäteen kirjottaa, eheh.) En ajatellut hetkeäkään mitään muuta paikkaa, sillä rakastan tätä Shelyesin kotoista tunnelmaa, hyvää ilmapiiriä sekä sitä, ettei aina olla niin tosikkoja ja naama nurinpäin.

Tykkään sekä kirjoittaa että piirtää. Kirjoittaminen tosin voi vähän takkuilla alkuunsa, kun ei oo moneen vuoteen tullut kirjoitettua muuta kuin lukion esseitä... Toivotaan, että tästä kuivahkosta asiatyylistä päästään Very Happy En lupaa mitään ylitsevuotavaa aktiivisuutta – ennemminkin hyvällä mielellä tehtyjä hoitoja, joihin on käytetty aikaa. En halua ottaa ylimääräistä ressiä, vaan toivon, että Shelyes voisi olla se irtiotto arjesta.

Näyttöä tosiaan löytyy täältä... Very Happy
Sanni
Sanni

Viestien lukumäärä : 44
Ikä : 24
Join date : 26.09.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Inkeri lähetetty Ke 03 Joulu 2014, 21:22

(Neten voi myös lykätä tonne hakuihin, mä päätin fainöli lopettaa täällä koska alle kymmenen tarinaa kahessa ja puolessa vuodessa on varmaan laiskuuden maailmanenkka Apinavirne )Senkin lahna </3 :'''( okei sitten - Jage
Inkeri
Inkeri

Viestien lukumäärä : 23
Ikä : 21
Join date : 18.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Lisa lähetetty Pe 05 Joulu 2014, 07:51

Moips!

Tääl kirjoittelee 16 vuotias maalaistyttö Lisa Fagerström. Lisa on todella vilkas ja posittivinen persoona. Suuren (tai no vähän pienemmänkin) ihmismassan keskellä hän on kuin kotonaan. Siksi hän ei pidäkkään yksin ratsastamisesta ja hänellä onkin yleensä paljon kavereita. Lisa asustelee pienellä maatilalla monien sisarustensa kanssa ja no, niin kuin kaikki tietävät, sisarukset tuppaa olemaan toodella ärsyttäviä, mut silti ihania. Lisalla on ollut monia hevosia ja hän on valmentautunut enemmikseen esteille, mut kyllä Lisalta koulukiemuroidenkin vääntäminen onnistuu. Nyt olisi tarkoituksena aloittaa harrastamaan ratsastusta monipuolisemmin, kuin vain esteillä. Hän on ratsastanut periaatteessa koko elämänsä ajan, mutta tunneilla ja valmennuksissa hän on käynyt pian 6 vuotta. Nyt kuitenkin rahatilanteen vuoksi hevoset on jouduttu myymään ja siksi hän ajattelikin tätä hoitohevos asiaa. Lisa kuvaa itseään sanoilla: Paras (itsekehu haisee :p), puhelias, valloittava. Lisa tupsahtaa tallille yleensä tummissa farkkuratsastushousuissa ja violetissa hupparissa. Välillä farkutkin ovat eksyneet jalkaan. Jalassaan hänellä on yleensä ratsastussaappaat tai -kengät. Välillä tuki jalkoihin on voinut jäädä mintunvihreät conversen tennarit. (eihän se että hevoset myydän tarkoita sitä että ei saisi ostaa merkkivaatteita, eihän? Very Happy) Ai niin juu, Lisalla on mustat, korkkiruuvikiharat (vain latvoista), pitkät hiukset (joita hän kyllä yleensä pitää ponnarilla) ja suuret sinivioletit silmät. Pään muoto on sydämen ja ovaalin rajamailla. Vaikka Lisa onkin ikuinen papupata, löytyy ratsastaessa keskittynyt ja apujen suhteen herkkä puoli.

Oon täs jo monta viikkoa lueskellu näitä Sheylesin sivuja ja lukenu foorumist teijän pulinoita ja voin sanoo et oon tainnu löytää ne mun "sielunveljet" vai miten se nyt sanotaankaa. Tänne ois kiva jatkossaki kirjotella omii mietintämyssyn sisäsii juttui. Hevoset on tosi kauniita ja sivut myös selkeät.

Mä en osaa valita. Aage, Kiki vai Brella. Aagen kanssa voisimme viettää rentoa elämää, käydä uimassa, vedellä laukkaspurtteja pellolla, kokeilla erilaisia ratsastuslajeja.. Kikin kanssa voisi taas valmentautua ja kisata. Brella taas on haastava. Ja mä tykkään haasteista! Eli siis. Voisittekste mun esittelyn perusteella valkata mille ponille mä sopisin parhaiten? ;p Mä en vaa osaa päättää!

No nyt se kauhukysymys tuli, miks just mä? No, tä on niiin vaikee, mut kai mä sit tähänkin vastaan. Must tuntuu et sopisin porukkaan. Haluisin tutustuu tällaseenki maailmaan. Uskon et mulla ja Aagel tai Kikil tai Brellal menis hyvin ja voin luvata et niiden ei tartteis olla edes sitä parii minuuttii yksin (; En jäis nurkkaluudaks vaan auttelisin tallitöissä ja oisin aktiivinen aina, kun vaan opiskelulta ja tunneilta koneelle ehdin/pääsien (eli 2-4 kertaa viikossa). Mut hyvää Joulua!

-Lisa


Viimeinen muokkaaja, Lisa pvm La 06 Joulu 2014, 21:14, muokattu 1 kertaa

Lisa

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 05.12.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Pe 05 Joulu 2014, 15:30

Shettistamma Nette lisätty hoitavaa hakevien joukkoon!
Jassu
Jassu
Admin

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 01.03.2014
Karma : 4

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Beata lähetetty Pe 05 Joulu 2014, 19:23

hei hetalle voi kans hommaa uuden hoitajan ku oon tämmönen perse enkä jagz


Heta lisätty hakuihin!
- Jassu

_________________
Danseren Skjønnhet Tor - 24.10.2012 - 14.12.2017
Notkelman Usva - 14.12.2017 lähtien
Beata
Beata

Viestien lukumäärä : 59
Ikä : 21
Join date : 17.05.2014
Karma : 2

http://tallipine.webs.com/usva/usva.html

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Su 07 Joulu 2014, 17:45

Sannille Raffe, Lisalle näin ainakin alustavasti Aage - jos poni ei tunnu inspaavan niin toki on mahdollista vaihtaa vielä jälkikäteenkin Smile

Muistakaahan laittaa henkilökuvauksia apteekin hyllyn topiciin!
Jassu
Jassu
Admin

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 01.03.2014
Karma : 4

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Lina lähetetty Su 07 Joulu 2014, 22:50

Moikka!
Mä oon Lina Dokken, brunette 16-vuotias perfektionisti. Oon asunut Suomessa koko elämäni, mutta me muutettiin Norjaan kaksi vuotta sitten. Hevosia on tullut harrastettu kymmenisen vuotta ja kilpaillut olen viisi vuotta. Se ei kuitenkaan enään inspiroi samalla tavalla, joten viimeisen vuoden olen lähinnä maastoillut tuttavien hevosilla. Tykkään rennosta meiningistä hevosten kanssa ja siksi puskailu onkin mun lempijuttuni.

Hoitohevonen, jonka kanssa tahtoisin aloittaa puuhailun on Vinja. Kaunis vuono sulatti mun sydämen ja tässä sitä ollaan. Vinjan kanssa maastoiltaisiin paljon ja toki säädettäisiin jotain ihan omaa kentällä. Tykkään olla hoitajana juurikin ratsastuskoulussa, sillä muiden ihmisten auttaminen ja siivoominen on mun lempiasioita. Mä voisin puunata ruokakuppeja ja satuloita vaikka koko ikäni! Eniveis, Vinja olis oiva kaveri pitkille maastolenkeille, hikisille koulutunneille, vauhdikkaille estetunneille ja tottakai, rauhallisille maastakäsittelyhetkille.

Ai miks just minä? Mä tykkään kirjoittamisesta paljon ja onhan se piirtäminenkin ihan mukavaa touhua. Mä sopisinkin ehkä omalla persoonallani tuomaan hauskuutta ja positiivisuutta (ihan kun sitä ei jo olisi Very Happy) Shelyesin arkeen (lisäksi oon jo monta vuotta kurkkinut teidän menoa).

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Lina

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 07.12.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Alwa lähetetty Ma 08 Joulu 2014, 18:01

Jee, täällä on hoitajahaut.

Alwa on 18-vuotias tyttö Norjasta. Hän on siro ja hoikka. Pituutta löytyy vaivaiset 154cm. Pituudestaan huolimatta tyttö ei kuitenkaan jää toisten jalkoihin. Voin luvata, että huomaat tämän tytön varmasti. Alwa ei ole hiljainen ja syrjään vetäytyvä tyyppi, vaan todella positiivinen ja ylipuhelias. Tilannetajua tytöllä ei paljoa ole joten hän saattaa nolata itsensä useaan otteeseen avatessaan suunsa väärään aikaan väärässä paikassa. Hän on kuitenkin todella luotettava ja avulias. Tyttöä onkin helppo käyttää hyväkseen, koska hän ei osaa sanoa ”ei”. Alwa jää vaikka yömyöhään puunaamaan varusteita jos niin pyydät.

Hevoset ovat liittyneet Alwan elämään niin kauan kun hän muistaa. Hänen vanhempansa ovat hevosihmisiä ja Alwa onkin kierrellyt isänsä mukana kilpailuissa hevosenhoitajana. Hänellä on myös ollut oma puoliveritamma, jolla tyttö on kisannut kenttä- ja esteratsastuksessa. Alwan hevonen jouduttiin kuitenkin lopettamaan vanhuuden tuomien vaivojen vuoksi, jolloin Alwa muutti Lofooteille etsimään uutta alkua.  Alwa on hevosten seurassa rauhallinen ja päättäväinen. Tyttö tulee hyvin toimeen herkkien ja kuumuvien hevosten kanssa, mutta myös rauhalliset ja hitaat hevoset ovat tytön mieleen. Alwalla on rutkasti kokemusta hevosista ja hän ei menetä malttiaan niiden kanssa helposti.

Hoitohevostoiveita on kolme kappaletta, joista en osaa valita sitä oikeaa, koska kaikki ovat mahtavia.

Roni – Aivan ihana ori, jonka kanssa aika ei todellakaan kävisi pitkäksi. Ronin kanssa meillä menisi varmasti todella hyvin. Fiksun luonteen ansiosta minunkin pitäisi käyttää homehtuneita aivonystyröitäni.  
Kiki – Ensimmäiseksi mielenkiitoni heräsi tamman ihanaan ulkonäköön. Sitten lukaisin luonteen, joka oli täydellinen, juuri sopiva minulle. Kiki on riittävän haastava ja osaava. Tamma myös muistuttaa luonteeltaan todella paljon omaa hevostani. Kikin kanssa voisi harjoitella tasokkaammin ja ehkä myös kilpailla, jos Jassu antaa luvan. Kikin kanssa kemiat kohtaisivat varmasti ja tulisimme hyvin toimeen.
Arne – Tämäkin nuori orin alku olisi mitä mahtavin. Arne on myös mukavan haastava ja nuoruus olisi mukava lisä, koska rakastan opettaa hevosille uusia temppuja. Arnen kanssa voisimme opetella uusia juttuja ja viettää mukavaa arkea.

Miksi juuri minä? Noh, olisin aktiivinen ja olisin mukava lisän tähän Shelyesin jo valmiiksi mahtavaan porukkaan.  Rakastan kirjoittamista ja tarinoita minulta tulisi niin usein, kun koululta ja hevosharrastukselta kerkeän. Myös piirtäminen on mielestäni todella kivaa ja aina välillä töherryksiäni näkisi kuvittamassa tarinoitani. Mitä tähän nyt muuta sanoisi? Toivottavasti pääsen hoitajaksi.

Hyvää joulun odotusta koko Shelyesin porukalle.

Alwa

Viestien lukumäärä : 2
Ikä : 24
Join date : 08.12.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Pinja lähetetty Ke 10 Joulu 2014, 19:55

Hoitaja duunia haaveilemassa..

1.Olen 16-vuotias nuori naisen alku vailla hoitohevosta. Olen huumorintajuinen sekä pirteä tapaus joka ei jää paitsi yhdestäkään seikkailusta.. Joskus saatat löytää tämän tytön vaikkapa soittamassa kitaraa tallin vintillä. Pikseliponeilu on jo tuttua kauraa joten hoitohevosia on ollut jo useampia. Olen ahkera kirjoittelija ja teksti on usein mukavaa luettavaa.

2. Ykkösvaihtoehtonani voisi mainita puskaponimaisen issikan Feitli. Rakastan haasteita sekä maastoilua joten Feitli olisi minulle juuri sopiva. Kakkosvaihtoehtona olisi sitten Heta. Heta on on suloinen pikku energiapakkaus johon ihastuin siltä seisomalta. Jos kumpikaan näistä hevosista ei sovi, minulle voi tökkiä myös Brellan.

Toivottavasti pääsen tänne hoitajaksi! T.Pinja

Pinja

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 01.11.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty To 11 Joulu 2014, 20:47

Linalle Vinja, Alwalle Roni ja Pinjalle Feitli! Smile

Muistakaahan kirjoitella henkilökuvaukset apteekin hyllyn topiciin!
Jassu
Jassu
Admin

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 01.03.2014
Karma : 4

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Mirka lähetetty La 13 Joulu 2014, 20:09

Toivottavasti tuo etusivu on päivitetty, sillä tämä tyttö aikoo hakea Lokan hoitajaksi!

1. Mirka on 13-vuotias tyttö, jonka elämään hevoset ovat kuuluneet jo lähes neljä vuotta. Tytöllä on erikoispaljon kokemusta äykkäpäisistä shetlanninponeista, mutta kasvoi niille kesäloman aikana luvattoman pitkäksi. Siksipä Mirka myös lopetti entisen hoitoponinsa hoidon, sillä halusi kuitenkin kehittyä ratsastajana eikä siihen ollut mahdollisuutta shettiksen kanssa. Neito löysi Shelyesin ja karsinannurkasta Lokan - vóla, täydellisen oloinen poni! Palataan nyt kuitenkin aiheeseen..
Mirkalla on olkapäille ylettyvät blondit hiukset, jotka ovat pituutensa nähden hyvin tuuheat ja paksut. Kevyet pisamat koristelevat myös neidon poskenpäitä. Luonteeltaan Mirka on iloinen ja auttaa mielellään, mutta toisinaan haluaa vain olla yksin ja saattaa huomaamattaan käyttäytyä turhan ilkeästi.
Virtuaalihevosista kokemusta on lähemmäksi kolme vuotta, piirtopuolesta myös sen verran, että oma piirrostalli on joskus ollut. Tykkään enemmän kirjoittaa, mutta myös piirtäminen silloin tällöin onnistuu.

2. Kuten kahdesti on jo mainittu, Mirka hakee Lokan hoitajaksi. Loka vaikuttaa sinänsä täydelliseltä, että ruuna pitää Mirkan poniratsastajana. Sillä pääsisi kokeilemaan myös Mirkalle uutta päitsillä ratsastusta, mutta toki se tulisi ajan kanssa opettamaan myös luottamusta. Loka on myös syötävän suloinen ja Mirkasta olisi kivaa päästä rakentamaan luottamusta tämän poniruunan kanssa.

3. http://donkerehemel.weebly.com/uploads/2/6/8/3/26831652/8094408.png - http://kkkarhuluoto.weebly.com/uploads/2/6/8/3/26831652/5009754_orig.png

Nyt vaan pidetän peukut pystyssä Smile

Mirka

Viestien lukumäärä : 2
Ikä : 18
Join date : 13.12.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Tore lähetetty La 13 Joulu 2014, 23:40

Olen Tore Haagensen, 14-vuotias poika Norjasta. Olen harrastanut varmaan ratsastusta kahdeksanvuotiaasta. Olen hieman ujo ja hitaasti syttyvä, enkä ehkä niin osaa pitää puoliani. Tämän takia saatan helposti jäädä vähän alakynteen kahinoissa, mutta hevoset ja ponit ovat kuitenkin sydämmessäni. Olen 161 senttiä pitkä, ruumiin rakenteeltani melko solakka nuorukainen. olen hirveän oppimishaluinen ja haluan kehittyä eteenpäin kokoajan. Hoidin vanhalla tallilla risteytystammaa, jonka kanssa koin paljon erilaisia hetkiä. Hoidin tammaa kuin omaani yhdessä omistajan kanssa, oppien samalla myös varsojen kanssa olemisesta ollessani myös hoitohevoseni varsojen kanssa tekemisissä.

Hevosten kanssa ollessani työskentelen yleensä hitaasti ja rauhallisesti. Ehkä välillä liiankin hitaasti, mutta se on osa perusluonnettani. Muutin juuri tälle seudulle ja havaitsin tallillanne yhden tamman, joka erityisesti kiinnosti minua. Brella herätti mielenkiintoni tulisella luonteellaan, enkä voinut vastustaa kiusausta kuin kysyä, voisinko päästä hoitamaan tammaa.

Kirjoittaja on ollut hoitamassa myös Kuohun tallilla aikoinaan toisen nimimerkin takana. Piirretyllä tallilla en ole ennen hoitanut, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Smile

Tore

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 13.12.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Su 14 Joulu 2014, 16:49

Mirkalle Loka ja Torelle Brella, muistakaahan kirjoitella henkilökuvaukset apteekin hyllyn topiciin! Smile
Jassu
Jassu
Admin

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 01.03.2014
Karma : 4

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 19 Joulu 2014, 21:13

Hellurei ja hellät tunteet! Täällä kirjoittelee Ronja, 15-vuotias Suomesta kotoisin oleva pitkänmatkan hevosharrastaja. Luonteeltaan tempperamenttinen ja aurinkoinen nuori nainen omaa intohimonaan esteratsastuksen. Ratana on tultu jo hypättyä 110cm, maastoradallakin käyty hypättyä ja koulukenttiä kiertämässä, pääasiassa HeA tasolla. Ei nyt Ronjasta, itsestäni sen enempää, että ulkonäköön kuuluu pitkät punaisenoranssit hiukset, maitosuklaanruskeat silmät ja lauma pisamia kummallakin poskella. Ja ainiin! Kyllähän mä nyt olen jonkun verran pitkä, nimittäin noin 159cm.

Olen päättänyt hakea valloittavalle voikolle, Kikille. Tamma hurmasi minut päästä varpaisiin ihanalla luonteellaan, ja tietysti upealla ulkonäöllään. Ja koska pidän kilpailemisesta ja kovasta treenaamisesta, varsinkin esteratsastuksen parissa, olisi Kiki minulle suorastaan täydellinen treenikaveri. Toki aikaa pitää jättää myös rentouttaville hoitohetkille, ja varsinkin kesäisin oltaisiin paljon uittoretkillä taikka kuluttamassa metsäpolkuja. Pyörisin varmasti muutenkin tallilla, vain auttelemassa tuntilaisia, seuraamassa tallin arjen kulkua.

Aiempaa kokemusta virtuaalitalleista ja virtuaalihevosten hoitamisesta löytyy kyllä. Rakastan varsinkin tarinoiden kirjoittamista, mutta voisihan sitä jokusen piirroskuvankin joskus pyöräyttää. Näyttöä ei valitettavasti löydy, vaikka hoitanut ennenkin olen, mutta toivottavasti se riittää että lupaan hoitaa tunnollisesti huolella, pitkiä tarinoita, jos minulle suodaan onni olla Kikin hoitajana.

Odotan jo innolla tulevia kilpailuja ja hurmaavia kesähetkiä joita voisin Kikin kanssa viettää! Kiitoksia edes tästä upeasta mahdollisuudesta, toivottavasti tulisin valituksi. Sylittäin onnea myös muillekkin hakijoille!

Talvisin terkuin, Ronja

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Pe 19 Joulu 2014, 22:09

Kiki Ronjalle! Smile Muistathan myös kirjoittaa henkilökuvauksen apteeki hyllyn topiciin.
Jassu
Jassu
Admin

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 01.03.2014
Karma : 4

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Cesse lähetetty Pe 19 Joulu 2014, 23:31

Moikka! Täälä hakee ihanaa hoitohevosta hyvin reipas, sosiaalinen ja erittäin hyvän huumorintajun omaava 15-vuotias tyttö. Huonot päivät minulla on kuitenkin sitten _oikeasti_ huonoja päiviä. Yritän kovasti olla kaikille avuksi ja rakastan kun saan auttaa jotakuta. Käyn 9luokkaa viellä peruskoulussa, mutta se ei hevostouhua hidasta. Cecilia on nimeni, mutta kutsukaa ihan vain Cesse. Kuitenkin virallisiin hoitokirjoihin voi merkitä Cecilia nimellä. Minulla on ruskeat hiukset puoleen selkään ja hoikkarakenteinen 160cm. Olen varsinainen luonnonlapsi, koska rakastan ulkoilua ja varsinkin maastoilua. Pidän ulkoilusta, leipomisesta, elokuvista ja tietenkin hevosten kanssa olemisesta. Mielelläni toki käperryn kotona vilttiin teemukin kanssa ja viihdyn omassakin rauhassa. Hevosten kanssa haen enimmäkseen meidän välille vahvan siteen ja luottamusta pyrin rakentamaan. Minä, Cecilia olen toiminut hevosten parissa jo pikkulapsesta, ja omistin ensimmäisen oman Shetlanninponin jo 4vuotiaana. Ratana olen hypännyt 120cm luokkia ja koulukisoissa en niinkään ole käynyt muutakuin helppoja luokkia. Esteet ovat se juttu, kuten maastoilukin.

Hoitohevonen Hakisin hoitohevosekseni Danseren Skjønnhet Torta eli Hetaa, jonka valloittavan upea ulkonäkö valloitti minun sydämen. Huomasin myös neitokaisen myös nauttivan maastoilusta ja Hetan korkeus sopisi minulle mainiosti. Heta kuulosti hyvin sympaattiselta ja omat piirteet ponista jotka puskevat tempperamenttisuutena näkyville on mahtavaa. En pyri niinkään itseni kehittämiseen vaan yhteistyöhön hevosen kanssa jota ratsastan sekä hoidan.

Cesse

Viestien lukumäärä : 6
Ikä : 20
Join date : 19.12.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Beata lähetetty La 20 Joulu 2014, 10:58

Cesselle Heta! jaksaks jassu päivittää sitteKäskystä t. Jage

_________________
Danseren Skjønnhet Tor - 24.10.2012 - 14.12.2017
Notkelman Usva - 14.12.2017 lähtien
Beata
Beata

Viestien lukumäärä : 59
Ikä : 21
Join date : 17.05.2014
Karma : 2

http://tallipine.webs.com/usva/usva.html

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Rebu lähetetty Su 21 Joulu 2014, 10:38

Hei, olen siis Rebu ja 13 v tyttö. Pitkät vaaleanruskeat hiukset ja siniset silmät omaava hullu, huumorintajuinen ja temperamenttinen tyttö. Kokemusta löytyy niin shetlanninponeista kuin puoliverisistäkin. Rakastan newfoundlandinponeja joten eiköhän ole sanomattakin selvää että haluan alkaa hoitamaan Lucasta. Olen aika temperamenttinen ja mielipiteeni käyvät varmasti selväksi. Olen kuitenkin mukava ja kiltti toisille mutta jos suutun ei hyvä heilu. Olen myös hyvin huumorintajuinen ja no.. hullu.
 
Olen 160 cm pitkä. Eli en kovin pitkä mutta voimaa ja temperamenttia senkin lisäksi löytyy. Olen käynyt kisoissa m.m. viime kisoissa hyppäsin 80 cm rataa. Kesällä kun Lucas kuulemma on aikamoinen vesipeto kävisin uittamassa sitä. Vanhempani ovat omistaneet hevosia ja ne myytiin rahapulan takia.

Hoitohevos toiveeni on: Lucas: Mahtava poniori ja kuulemma fiksu on. Kaiken kukkuraksi se on newfounlandinponi ja rakastan niitä <3. Ei kyllä aika mene pitkäksi Lucaksen ja minun kanssani, siitä voi olla jo varma.

Miksi justiinsa minä? no kai tähän talliin tarvitaan huumorintajuinen hullu tyttö hauskuuttamassa niin hepoja ja ihmisiäkin Wink. No joo mutta olen aktiivinen ja pidän kirjoittamisesta. Olen kyllä hoitanut ennen virtuaali talleilla mutta en ikinä piirrostalleilla joten nyt olisi mahdollisuus tutustua tähänkin maailmaan.


Rebu

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 13.12.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Julia P lähetetty Ti 23 Joulu 2014, 12:57

Moikka!

Julia Perämäki on 13-vuotias hevostyttö, jonka harratuksiin kuuluu mm. hevostelu, lenkkeily, jalkapallo, musiikki monella eri lailla, lukeminen, salilla käyminen, agility koirien kanssa, kavereiden kanssa luuhaaminen, shoppailu, pojista puhuminen ja lista jatkuu loputtomiin.
Julialla riittääkin tekemistä joka päivälle, välillä se tyttöä hieman ärsyttääkin, mutta kun on pienestä asti tottunut tekemään paljon asioita päivän aikana niin ei se enää tuota ongelmia.
Hevosia Julia on harrastanut noin kahdeksan vuotta, ensimmäisen kerran ratsastustunnilla Julia oli 5-vuotiaana ja tyttö yrittää tähdätä ratsastuksessa mahdollisimman pitkälle.  Yksi tytön suurimmista haaveista onkin oma esteponi, jonka kanssa sitten kisattaisiin ahkerasti.
Julia ratsasti ensimmäiset vuotensa Vaahterapolun tunneilla. Noin 10-vuoden iässä Julia päätti vaihtaa läheisen tallin valmennusryhmään, mutta koska paikka ei oikein koskaan tuntunut tytölle sopivalta, päätti hän vihdoin palata takaisin Vaahterapolkuun.


Julia on mukava ja iloinen persoona, mutta ei tule kaikken kanssa toimeen. Joskus se on hieman ärsyttävä piirre tytön itsensäkin mielestä, mutta kyllä siitä joskus hyötyäkin on. Julialle ei kannata tulla aukomaan päätä, koska Julia osaa kyllä sanoa takaisin, ja kovaa. Sen takia kaikki Julian tuntevat varovat yleensä mitä sanovat, koska he tietävät mitä odottaa. Julia on kumminkin yleensä kaikille ystävällinen ja auttaa muita aina tarvittaessa. Julia käykin usein tallilla sellaisina päivinä milloin tallilla on paljon pikkuratsastajia, jotka tarvivat apua. Julian perusilme näyttää hieman ylimieliseltä, mutta tyttöä ei kannata pelätä, tyttö puhuu muista pahaa vain ja ainoastaan jos on oikeasti aihetta ja kyseinen ihminen on satuttanut tai loukannut Juliaa pahasti.
Ja tätäkin tapahtuu todella harvoin!


Julia on vain noin 150cm pitkä, ja hän on vartaloltaan hoikka ja lihaksikas. Julia on lyhyempi kuin useimmat kavereistaan, mutta se ei tyttöä pahemmin haittaa. Julialla on vaaleat, suorat ja pitkät hiukset, jotka ovat tallilla yleensä korkealla ponnarilla. Julia tykkää silti enemmän hiuksistaan silloin kun ne ovat auki, ja pitääkin niitä auki mahdollisimman paljon. Julialla on siniharmaat silmät, ja iholtaan hän on aika vaalea. Kesällä tyttö ei rusketu paljoa, mutta pientä väriä hän saa pintaan. Tallilla Julia käyttää rentoja mutta muodikkaita vaatteita, eihän merkkifriikki itselleen mitään voi, edes tallilla.
Julia on tyyliltään aika massa, mutta tyttö pitää ainoastaan niitä vaatteita mitkä on hänen mielestään kivoja, eikä kulje sokeana muiden perässä.


Jos ymmärsin oikein, niin hoitajaa eivät kaipaa enää muut kuin Arne, mutta poni kuulostaa oikein kivalta niin hakisin hoitajaksi siis sille. Smile Tulisin varmasti hyvin toimeen Arnen kanssa, ja uskon että meistä tulisi hyvä pari. Minua ei myöskään haittaa että ponilla on jo toinen hoitaja, ponia voimme hoitaa joskus vaikka yhdessäkin.

Jään innolla odottelemaan vastaustanne. Smile

Julia P

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 23.12.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Pe 26 Joulu 2014, 21:29

Rebulle Lucas ja Julia P.:lle Arne!

Muistakaahan kirjoitella henkilökuvaukset apteekin hyllyn topiciin. Näiltä erää hoitajahaku on siis suljettu Smile
Jassu
Jassu
Admin

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 01.03.2014
Karma : 4

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

(KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 ! Empty Vs: (KIINNI) Joulukuun hoitajahaut 2014 !

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Lähetä uusi viesti   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia.
 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa