Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Henkilökuvaukset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin

Sivu 3 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava

Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Siobhan lähetetty Su 10 Joulu 2017, 17:52

Siobhan Espenson / s. 18.11.2001 / Ronin hoitaja / Pinterest

Siobhan - jonka kummallinen nimi tulee isän irlantilaisista juurista - on ihan mukava. Valitettavasti kovin moni ei niin nuorta kuitenkaan kuvailisi. Tässä tytössä yhdistyy kaikki nykyisen yhteiskunnan kääntöpuolet: hän on pinnallinen, rakastaa kalliita vaatteita ja meikkejä sekä on koko ajan puhelin kädessä päivittämässä yllättävän suosittua ja muuhun elämäänsä verrattuna jopa järjestelmällistä Instagram-feediä. Jos joku juttu on "uncool", Siobhania ei voisi vähempää kiinnostaa, eikä hän osaa peitellä mielipiteitään - varsinkaan negatiivisia. Selkien takana on ollut puhetta, että Siobhan olisi jopa pohjimmiltaan ilkeä.

Se ei kuitenkaan ole totta. Kyseessä on klassinen tapaus epävarmasta tytöstä, joka kipusi tiensä koulussa nokkimisjärjestyksen top kymmeneen ja jäi sinne. Siobhan, tai helpommin vaan Sia, on kyllä todella mukava, kunhan pääsee ulos kuorestaan ja unohtaa ulkonäköpaineet sekä suosion. Onneksi talli on siihen ihanteellinen ympäristö!

ULKONÄKÖ
- silmät vaaleansiniset
- hiukset alaselkään ylettävät pitkät kiharat, pastellinsinisiksi värjätyt, luonnostaan tummanruskeissa hiuksissa näkyy juurikasvua (kuva kertoo kaiken)
- rakastaa pitää hiuksiaan auki, mutta tietysti tallilla ne täytyy usein laittaa kiinni, jolloin suosii ranskalaisia lettejä
- ylläolevasta kuvasta näkee myös kasvot hyvin (
- 165cm pitkä, naiselliset muodot, mutta vatsanseutu varmasti littana ympäri vuoden
- neutraalia meikkiä ja tekoripset myös tallilla, rakennekynnet ympäri vuoden (tosin ei kovinkaan pitkät, koska jonkinlainen käytännöllisyys täytyy säilyä...)

VAATETUS
- rahaa ei ratsastuskamoihin turhan paljon ole, joten Sia on päättänyt ostaa laatutuotteita harvoin sen sijaan että ostaisi paljon halvempia varusteita = sama asu toistuu usein
- vakiokamaa Pikeurin ratsastushousut sekä Kinsglandin ratsastustakki, jonka kaverina tarvittaessa tummansininen untuvaliivi
- asuihin variaatiota erilaisilla huiveilla ja muilla koristeilla
- vaikka vaatteet ovatkin kalliita ja melko näyttäviä, pukeutuminen on silti melko käytännöllistä: paleltumaan ei Siobhan tallille tule, ja sen lisäksi väreinä ovat turvalliset ruskea, musta sekä tummansininen
- vaaleanpunainen, pitkä heijastintakki aina maastossa päällä pimeinä kausina

Siobhan

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 10.12.2017
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Isla lähetetty Su 14 Tammi 2018, 16:29

Isla Bergsten
s. 12.05.1999, 18-vuotias | nainen | 150cm| hoitoponi Wilda
Pinterest

Isla on hevosten seurassa varttunut Ruotsista Norjaan lukion kakkosella vaihto-oppilaaksi lähtenyt ikuinen ponityttö, joka innostuikin käymään lukion loppuun Norjan puolella ja hänen pitäisi valmistua lukiosta keväällä 2018. Luonteeltaan hyvin puhelias nuori naisenalku ilmaisee mielipiteitään hyvin vahvasti myös asioihin mitkä eivät hänelle millään tavalla kuulu ja tykkää olla porukan keskipisteenä ja saada muiden huomio itsellensä.

Hevostelua naisenalku on harrastanut pienestä pitäen, koska hänen vanhempansa omistavat Ruotsissa maalaiskartanon, jossa he kasvattavat laadukkaita puoliverisiä, sekä aina välillä kartanolle on tupsahtanut jos jonkin näköistä ponia, joilla Isla on sitten saanut opetella ratsastamaan. Nainen on henkeen ja vereen vannoutunut kouluratsastaja, eikä tuota saa kovin helpolla ylittämään edes puomeja.

Ulkonäkö
- 150cm, hoikka ja hyvin kevyt rakenteinen
- Vähän pähkinänruskeaa tummemmat laineikkaat melko pitkät hiukset
- Värjää hiusten latvoja joskus vaaleammaksi ja pitää hiuksia yleensä auki
- Vaalea iho ja aavistuksen sinertävät silmät
- Käyttää poikkeuksetta meikkiä

Pukeutuminen
- Käyttää merkkivaatteita
- Suosii vaatteissa tummansinistä, viininpunaista, mustaa ja harmaata
- Pukeutuu siististi sään mukaan

_________________
Lai'e Eilonwy ~ 11.01.2018 - ?

Isla

Viestien lukumäärä : 2
Ikä : 21
Join date : 10.01.2018
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ke 14 Helmi 2018, 21:42

Blanca Lorena Salvadore / s.1999 / Hoitoponi Brella

Blanca on kahdeksantoista vuotias nuori nainen ,joka on taustaltaan Espanjasta ja on asunut Suomessa yhdeksäntoista vuotta ,joten osaa suomeakin. Espanjasta  peräisin oleva neito osaa olla hiukan kipakka mutta jos ystävystyy ja hän luottaa sinuun. Luotetulleen hän kertookin melkein kaiken ja on pahimmasta juoruilija päästä.

Hevosia Blanca on käsitellyt paljon ja kisasi aikanaan hiukan ,mutta kisaura päättyi pian kamalaan tradegiaan josta hän ei mielellään puhu. Hevoset ovat aina olleet Blancan sydämmessä ja elämässään.

Ulkonäkö:
Blanca on tummanruskea hiuksinen, tumma silmäinen ja kevyesti mutta näkyvästi meikkaava nainen. Hän on noin 165 cm pitkä ja hänellä on kapea nenä. Hänet näet usein hymysuin mutta huonojakin päiviä mahtuu mukaan. Blanca omistaa nenäkorun nenän sivussa.

Pukeutuminen:
Neit pukeutuu usein rauhallisenvärisiin vaatteisiin kuten mustaan ja harmaaseen .

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Amira lähetetty Ke 13 Marras 2019, 17:31

Amira Fuglesang

Amira on energinen ja ihan ystävällinen tyyppi, joka ei pelkää sanoa mielipidettään. Jollekkin vähän turhankin kipakka Amira, on sellainen tyyppi, jonka varpaille ei kukaan mielellään tallaa. Alkuun voi vaikuttaa hieman kylmältä, mutta yleensä tutustumisen jälkeen ihan jees. Itsevarma ja tietää oman arvonsa ja rajansa.

Hevosten kanssa taitava käsittelijä, jolla on taipumusta haluta aina voittaa ja kehittyä. Määrätietoinen ja kylmähermoinen. Oikea estehai, joka ei anna periksi helpolla.

Ulkonäkö
- 159 senttinen pätkä
- 18 vuotta, s. 03.08.2002
-  Tummanruskeat hiukset ja eriväriset silmät, toinen tummanruskea ja toinen sinertävän vihreä kuva kuva 
- Yleensä huppari, gollegehousut ja t-paita kuuluvat hänen arkityyliinsä, farkkuja, adidaksen/niken verkkareita ja neulepaitoja unohtamatta, kesäisin suosii mikroshortseja ja toppeja
- Kuva kertoo kuva kuva kuva 
- Melkoinen merkkiratsastaja, yleensä jotkut Kingslandin tai Spooksin ratsastusvaatteet päällä
- Vaateväriskaalaan kuuluu mm harmaa, musta, valkoinen ja satunnaisesti jotkut väriläiskät.


Muita faktoja
- Ranskalaissyntyinen


Viimeinen muokkaaja, Amira pvm Ke 30 Syys 2020, 21:56, muokattu 11 kertaa
Amira
Amira

Viestien lukumäärä : 44
Ikä : 18
Join date : 02.11.2017
Karma : 3

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Mer

Viesti kirjoittaja Mer lähetetty La 16 Marras 2019, 12:10

Mer
Merkurius, toivoo kutsuttavan itseään Mer.19-vuotias poika, jolta pituutta löytyy reilut 187cm ja painoa 64kg. Tuo mustahiuksinen poika harrastaa hevosten lisäksi valokuvausta ja skeittausta, vaikka se on jäänyt vähemmälle.
Poika on pyörinyt eri talleilla jo jonkin aikaa, sillä haluaa ratsun, jota saa viedä eteenpäin ja kisata.


Mer vihaa olla millään tasolla huomiossa, ja pysytteleekin poissa suurista porukoista. Poika viihtyy yksin, ja onkin hiljainen. Mer vaikuttaa ilkeältä ja ylimieliseltä, mutta on vain surullinen, eikä kaipaa apua. Poikaa saa kysyä vaikkapa maastoon, ja lähteekin sinne mielellään. Mer auttaa myös mielellään, ja on ystävällinen omalla tavallaan. Teistä voi tulla hyvätkin kaverit ajan saatossa. Mer viettää aikaa mieluusti tallilla, joten kouluarvosanat putoilevat. Poika on aina valmis auttamaan, vaikkei siltä näyttäisi. Hoitaa hommansa sinnikkäästi loppuun. Ratsastajana rauhallinen, sinnikäs ja määrätietoinen.

Ulkonäkö
- 187cm pitkä
-19vuotta s. 23.1.2000
-liki mustat silmät ja hiukset.
- Lähes ympäri vuoden poika kulkee mustissa vaatteissa,
Eli huppari, jotku housut, ja lenkkarit. Kesäisin saattaa käyttää t-paitaa, joka on tietysti musta.
-poika ostaa hevosille enemmän tavaroita kuin itselleen, siksi Jurin varusteista saattaa löytyä vaikkapa uusi merkkihuopa tai suojat. Joskus jopa otsapantoja ja kuolaimia.
- Kisoissa tietysti merkkivaatteet, mutta arkena ei oikein jaksa panostaa omiin varusteihinsa.
-käyttää ainoastaan mustia vaatteita.

Mer
Mer

Viestien lukumäärä : 22
Ikä : 20
Join date : 10.11.2019
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Bea lähetetty Ti 19 Marras 2019, 16:19

BEA INGERSSON
s. 11.07.2005, 14v.


Bea Ingersson on ujo nuori tyttö, joka on kaikkea muuta kuin mielellään huomion keskipisteenä. Uudet tilanteet ja ihmiset jännittävät Beaa ylivoimaisen paljon, eikä tytöllä ole juurikaan ystäviä. Koulun jälkeen Bea mieluiten lukee kirjoja tai viettää aikaa ulkona metsissä, kuvitellen seikkailevansa valkoisen ponin kanssa. Tytön suurin haave on ollut päästä ratsastamaan, ja muutto Tukholman laitamille ala- ja yläasteen vaihteessa on suonut vihdoin mahdollisuuden sen toteutumiseen. Niinpä Bean vanhemmat, jotka epätoivoisesti halusivat tytön aloittavan uuden harrastuksen ja saavan uusia ystäviä, ilmoittivat tämän ratsastustunneille läheiseen ratsastuskouluun, jossa pyöri kuulemma paljon muita samanikäisiä lapsia. Toivon mukaan Bea saisi kehitetettyä itsevarmuuttaan ja tutustuisi uusiin ihmisiin tallilla.

Vanhempien uusien töiden mukana tuli kuitenkin muutto Norjaan, mikä huolestutti Beaa valtavasti. Taas he joutuivat uuteen kaupunkiin, kun hän oli juuri kotiutunut Tukholmaan! Svolvær vaikutti kuitenkin mukavalta pieneltä kylältä, ehkä siellä olisi helpompi viihtyä, kuin suurkaupungin vilinässä. Bealle oli myös selvinnyt, että läheltä löytyisi talli täynnä upeita vuonohevosia – voi kuinka ihanaa olisi päästä ratsastamaan sellaisella!

ULKONÄKÖ

Bealla on pitkät ja laineikkaat vaaleanruskeat hiukset, jotka kiiltelevät auringossa lähes kuparisina. Silmät ovat kirkkaan vihreät ja lyhyen tytön vaaleilta kasvoilta saattaa erottaa kesäisin haaleita pisamia. Bea on noin 150cm pitkä, malliltaan siro ja pienikokoinen. Kasvot hieman pyöreähköt. Bea pukeutuu melko yksinkertaisesti ja siististi. Useimmiten tallilla päällä ratsastushousut ja t-paita, huppari tai kevyt toppatakki.Viimeinen muokkaaja, Bea pvm Su 07 Kesä 2020, 16:49, muokattu 5 kertaa
Bea
Bea

Viestien lukumäärä : 59
Ikä : 15
Join date : 15.11.2019
Karma : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Cathy lähetetty Ti 19 Marras 2019, 17:54

Cathy Jensen

- 15-vuotias, s. 25.1.2005
- 157 cm pitkä
- taso: ko. he C, re. 70 cm
- Lidian hoitaja 19.11.2019 →

Cathy on sähäkkä ja toimintaa janoava persoona. Koskaan tämän hullunrohkean tytön olemuksesta ei voi päätellä, mitä hänen päähänsä pälkähtää seuraavaksi. Cathy ei kaihda haasteita ja tyttö onkin helposti yllytettävissä mitä erilaisimpiin tempauksiin. Pitkälti hevosharrastuksen ansiosta ovat myös kärsivällisyys ja rauhallisuus löytäneet tiensä Cathyn jokapäiväiseen elämään.

Cathy omaa positiivisen elämänasenteen ja ehtymättömän sanavaraston. Missä ikinä Cathyyn törmääkin, hän on aina täydessä äänessä. Ei liiemmin ajattele, mitä suustaan päästää, mutta kärkevienkin kommenttejen takaa löytyy pohjimmiltaan hyväntahtoinen tyyppi, jolta auttava käsi heltiää aina jonkun sitä tarvitessa. Kannustavasta ja rehellisestä tytöstä saakin hyvän ystävän rinnalleen, mikäli outo huumorintaju ja taukoamaton iloinen löpinä eivät ole esteenä. Negatiivisiakaan tunteita Cathy ei epäröi ilmaista - pikemminkin päinvastoin, ja jo yhdellä silmäyksellä tytöstä huomaa, millä jalalla tänään on noustu.


Ulkonäköä

- Hoikka ja pienikokoinen rakenteeltaan
- Oljenväriset, selän puoliväliin yltävät lähes piikkisuorat hiukset
- Vaalean siniset, hieman turkoosiin vivahtavat silmät
- Pyöreähköt kasvot, jotka etenkin kesäisin pisamien täplittämät, leuka melko terävä
- Ei kiinnitä ulkonäköönsä sen tarkempaa huomiota, sotkuinen poninhäntä ja likatahra poskessa tytön tavaramerkkejä
- Mustat johdpurit, violetit ratsastushousut ja vaaleanpunainen tuulitakki vakiovarusteet tallilla


Viimeinen muokkaaja, Cathy pvm Su 23 Helmi 2020, 10:36, muokattu 9 kertaa
Cathy
Cathy

Viestien lukumäärä : 42
Ikä : 15
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 18.11.2019
Karma : 7

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Lucia

Viesti kirjoittaja Unelmantalli lähetetty Ti 19 Marras 2019, 18:16

nelmantalli Eilen kello 23:01

[size=11][size=12]Lucia Milou on reipas ja iloinen nainen. Lucia touhuilee hevosten parissa monta tuntia päivässä. Hoitaminen onnistuu mainiosti. Maastoilu on parhainta mitä nainen tietää, myös kouluratsastus on kivaa. Lucia on aina valmiina mihinvain. Lucia ei tosin ollut koulussa se parhain ja suosituin tyttö. Tuota syrjittiin, hänellä oli ehkä 2 tai 3 kaveria. Lucialla ei ole sisaruksia mutta paljon serkkuja.

Hevosten kanssa touhuilu alkoi jo neljän vanhana. Lucia kävi talutus tunneilla Pommi nimisellä vuonohevosella, kunnes hän rupesi ratsastamaan naapurin vuonohevosella jolla ei oltu ratsastettu vuosiin, hevonen oli 21 vuotias, Klovo niminen. Lucia harjoitteli ensimmäiset laukkansa Klovolla. Vanhemmat oli innoissaan mukana aina tytön heppajutuissa.
Eräänä päivänä tyttö kuitenkin tippui  hevosensa selästä ja joutui ambulanssilla sairaalaan. Sen jälkeen tuo oli sitä mieltä ettei koskaan enää halua ratsastaa, mutta kuitenkin 7vanhana tuo kapusi taas hevosen selkään.


Sitten kului vuosia ja tuo kehittyi. Kutosluokan lopussa Lucialla oli oma vuonohevonen koska Klovo oli lopettettu tytön ollessa neljännellä luokalla.  Aina kun tuo kapusi hevosen selkään häntä rupesi itkettämään Klovon kuoleman vuoksi. Lucian oman hevosen nimi oli Clara jonka kanssa hän kilpaili esteitä. Tyttö hyppäsi viimeiset kisansa kun hän oli yhdeksännellä luokalla, sillä Clara kaatui pahasti esteelle ja loukkasi itsensä. Silloin Clara jäi lomalle eikä sillä ratsastettu sen jälkeen. Tamma lopetettiin kun Lucia pääsi peruskoulusta.


Lucia on tasoltaan HeA ja hyppää 90cm ratana, yksittäisenä jopa 100cm.maastareita ehkä 60cm korkuisena. 
Lucia on 20-vuoden ikäinen (synt. 3.9.1999), 162cm pituinen ja noin 62kg painoinen nainen. Naisella on haalean violetteja taitoja tukassa muuten tuo on blondi. Ratsastaessa käyttää yleensä mustia tai ruskeita ratsastus housuja, normaali musta kypärä ja mustat hanskat. Ratsastaessa ja hoitaessa päällä on yleensä violetti toppaliivi. 

[/size][/size]

Unelmantalli

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 19.11.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Anniken lähetetty Ti 19 Marras 2019, 21:38

Anniken Bolstad

s. 11.6.2002, 17 v.
154 cm pitkä (lyhyt)
Venni 19.11.2019 -->

Anniken on reipas 17-vuotias norjalainen opiskelijanuori, jonka tunnistaa tallilla aurinkoisen iloisesta olemuksesta ja taukoamattomasta höpötyksestä; ei nainen malta olla hiljaa ja juttelee usein myös hevosille tallitöitä tehdessään. Tyttö tuppaa olemaan myös aina keskellä jotakin hommaa tai tehtävää ja on hyvin harvinaista löytää hänet istuskelemassa tumput suorina ilman mitään tekemistä. Kovin paljoa kärsivällisyyttä Annikenilla ei kuitenkaan ole ja turhan pikkutarkat toimet lykkääntyvät yleensä tehtävien asioiden listalla viimeiseksi.

Nuori nainen on asunut kaikki 17 elinvuottaan samassa paikassa, perheensä omistamassa sievässä omakotitalossa Kabelvågin keskustassa. Perheeseen kuuluu Annikenin äiti, isäpuoli sekä nyt 5-vuotias pikkuveli Helga, josta Anniken yrittää kovasti kasvattaa itselleen tallikaveria ja tähän mennessä päiväkoti-ikäisen tytön kiinnostus riittää ponien paijaamiseen ja niiden piirtelyyn mille tahansa käsiinsä saadulle paperille. Anniken itse aloitti ratsastuksen noin seitsemänvuotiaana ja onkin siitä lähtien haalinut kaiken tallikokemuksen, mihin vain on aika riittänyt baletin ohella, jota hän on harrastanut lähes siitä asti, kun oppi kävelemään. Rakkaat harrastukset ovat antaneet nuorelle itsevarmuutta ja jaksamusta yrittää aina vain uudelleen epäonnistumisista huolimatta eikä Anniken ole varma, mitä tekisi ilman niitä.

Ulkonäölliset seikat

- Noin lapaluille ulottuvat suorat, tummanruskeat hiukset ja otsatukka; hiukset yleensä joko poninhännällä tai nutturalla
- Naama on pehmeä piirteiltään, huomattavin piirre on tummat kulmakarvat, joita saa olla jatkuvasti nyppimässä etteivät ne pääsisi villiintymään
- Tummanvihreät silmät, joissa usein iloinen pilke
- Ruumiinrakenteeltaan Anniken on pieni ja jäntevä; hoikka muttei heikko tytön omia sanoja lainaten
- Ruskettuu helposti auringossa ollessaan
- Tallilla päällä yleensä mustat tai tummansiniset ratsastushousut ja säähän sopiva takki, talvisin aina paksu kaulahuivi johon pääsee piiloutumaan pakkasta pakoon (jopa sitä pientä pakkasta, Anniken palelee herkästi)
- Vapaa-ajalla pukeutuu mukavuus aina ykkösprioriteettina; urheiluleggingsit ja mukavat villapaidat ovat se juttu ja Anniken vannoo Conversejen nimeen
- Meikkaa melko luonnollisesti; meikkivoide, poskipuna ja ripsiväri sekä joskus ehkä joku kiva huulipuna kuuluvat arkirutiiniin

Anniken

Viestien lukumäärä : 7
Ikä : 18
Join date : 13.11.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Hilla lähetetty Ke 20 Marras 2019, 20:06

Hilla Rea Bergvall


Perus tietoa:
-Pituus: 143cm
-Skp: Nainen
-Tämänhetkinen ikä: 16v.
-Synt: 13.12.2003

Luonne:
Hilla on seikkailun haluinen innokas tyttö, jolla mielikuvitusta riittää. Hänelle aina sattuu ja tapahtuu, sillä on uhkarohkea. Hilla ei lähes ikinä pidä esimerkiksi kypärää, hoitaessaan, tai ollessaan hevosten kanssa, ei hän myöskään aina ratsastaessa kypärää pidä. Esim esteillä kuitenkin Hillakin ymmärtää sen kypäränsä päähän panna... Tämä Suomen-Norjalainen neiti on lähes aina mukana, muttei silti perillä asioista. Hilla rakastaa haasteita, ja tarhojan siivoaminen hevosten ympäröimänä on hänestä mukavaa. Hilla pitää maastoilusta ja luonnosta muutenkin, varsinkin sen jakamisesta hevosten kanssa. Hän on päättäväinen tyttö, eikä anna ponin määrätä, vaan ottaa ohjat käsiinsä. Joskus Hilla on vetäytyvämpi, joskus taas mukana kaikessa, ja kauhea höpöttäjä, joka ei lopeta juttuaan ikinä! Hilla on siis todella ailahtelevainen.

Ratsastustaso:
Hilla on hypännyt ratana 80cm, ja yksittäisinä esteinä jopa 120cm, pituuteensa nähden.
Kouluratsastuksessa helppo B-luokissa muutaman radan kisannut, sillä tyttö ei kovin koulusta välitä.
Hilla harrastaa maastoesteitä, niissä 60-70cm hypännyt.

Ulkonäkö:
Hilla, hieman omituinen tapaus on ulkonäöltään vaaleahiuksinen normaalin näköinen nuori neiti, jolla usein tallilla hiukset nutturalla. Silmät vaaleansiniset. Tallivaatteet lähes aina samat, valkoiset ratsastushousut ja mustavalkoinen huppari, sen alla musta T-paita. Normaalin vaalea iho. Hilla käyttää meikkiä, usein tallillakin.


Viimeinen muokkaaja, Hilla pvm To 21 Marras 2019, 08:12, muokattu 1 kertaa
Hilla
Hilla

Viestien lukumäärä : 41
Ikä : 16
Join date : 15.11.2019
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Jessica-Sofia lähetetty Ke 20 Marras 2019, 21:25

.


Viimeinen muokkaaja, Jessica-Sofia pvm Pe 07 Elo 2020, 21:33, muokattu 2 kertaa
Jessica-Sofia
Jessica-Sofia

Viestien lukumäärä : 3
Ikä : 15
Join date : 20.11.2019
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Freya lähetetty To 21 Marras 2019, 17:49

Freya Åqvist

Syntynyt 13.12.2006
Käynyt alkeiskurssin ja osaa perusasiat.
Hoitoponina Stella
143 senttiä pitkä

Freya, 13.12.2006 syntynyt Pohjois-Norjalainen tyttö, on elänyt aina lähes yksin, vanhempia lukuunottamatta. Hän oli se joka jätettiin ulkopuolelle, ja se, joka ei löytänyt ystäviä. Päivät matelivat hänen kirjoittaessa tai piirtäessä huoneensa nurkassa, joskus metsästä löysi uusia reittejä, tai läheinen lähde odotti tulijaa. Ujo tyttö karttaa isoja porukoita, eikä tahdo paljoa huomiota itselleen. Kaikenlainen hössötys ja muukin epämääräinen huomio saa Freyan ahdistus tason nousemaan nollasta sataan, hän todellakin tarvitsee oman tilansa, vaikka liian usein sitä on aivan liikaa.

Metsänläheinen tyttö ei tahdo erottua porukasta kiinnittääkseen sen suurempaa huomiota, ja vaatetuskin on sen mukainen. Freya harkitsee tarkkaan mitä päälleen pistää, ja esimerkiksi ketjuja ja kilinkejä Freyalle ei saa kirveelläkään. Vaatekaapista löytyy niiden sijasta läjäpäin tummia huppareita ja erilaisia verkkareita. Tuttu vaatekokonaisuus koostuu täysin mustasta hupparista ilman vetoketjua ja harmaista verkkareista. Norjan talven yllättäessä tummansininen toppatakki ja mustat housut löytävät tiensä Freyan vaatekerroksen päälle. Myös harmaa huivi on mukana kylmässä. Ratsastustakkina toimii Lyhyt tummansininen toppatakki tummanliiloilla yksityiskohdilla. Kuten muissakin vaatteissa, vanhemmat ostavat lapselleen mieluummin laadukasta ja harvoin kuin halpaa ja usein.  Siksi Freyan päältä löytyy mustat grippipaikkaiset ratsastushousut, jotka kulkevat tytön päällä aina hänen ratsastaessaan. Jos pakkanen paukkuu, niin mustat topparatsastushousut heijastimilla ovat Freyan mukana ratsastaessa.

Siro, pyöreäpäinen Freya omistaa tummanruskeat, suorat hiukset, jotka yltävät juuri ja juuri olkapäitä alemmas. Tummia nappisilmiä korostavat lähes mustat silmälasit. Varsinkin kesällä Freyan päähän puhkeaa läjäpäin melko tummia pisamia, mutta ne ovat yksi osa tytön arkea myös talvella.
Freya
Freya

Viestien lukumäärä : 49
Ikä : 13
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 18.11.2019
Karma : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Chloe-Camille lähetetty La 23 Marras 2019, 08:56

[center]

Chloe-Camille Wilson


Yleisesti:
Camille on ystävällinen, avulias ja rauhallinen mutta osaa tiuskahtaa yllättävän kovaa välillä kun stressiä on liikaa.

Camille on syntynyt Kanadassa, mutta muutti viisi vuotta sitten Norjaan isänsä töiden perässä. Camillen perheeseen kuuluvat vanhempien lisäksi kaksi kissaa, jotka ovat erittäin tärkeitä neidolle. Tällä hetkellä tyttö asuu vanhempiensa kanssa ja opiskelee lukiossa.

Ratsastanut Camille on yksitoista vuotta ja tällä on ollut kaksi hoitohevosta.Islanninhevoset ja vuonohevoset ovat saaneet paikan tytön sydämmestä, jonka mukaan hoitohevoseksi valiintui Trane. Maastoilu on aina ollut tytön lempipuuhaa, joten maastolenkkejä tullaan vetämään. Kouluratsastus ja esteetkin tytöltä onnistuvat, mutta esteet ovat vielä aika hankala asia.

Ulkonäkö:
-Syntymäpäivä: 27.8.2002
-Pituus: 165 cm.
-Painoa sopusuhtaisesti pituuteen nähtynä
-Nainen
-Vaalea iho
-Tumman ruskeat silmät
-Vaaleat, napaan asti yltävät luonnon kiharat(laineet), EI otsatukkaa
-Normaali ruumiinrakenne
-Pukeutuu ratsastuskerroilla mustiin ratsastushousuihin ja jodhpureihin, kypärä musta, takki talvella kevyt toppatakki(harmaa), ratsastussukat(ruudulliset)
Chloe-Camille
Chloe-Camille

Viestien lukumäärä : 28
Ikä : 18
Join date : 15.11.2019
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Mia lähetetty La 23 Marras 2019, 16:48

Mia Holgersen
syntynyt 15.5.2003 Oslossa
pitkät ruskeat hiukset ja siniset silmät
166cm pitkä ja hoikka

Mia on persoona, jota voisi kuvailla hyvin päättäväiseksi ja järjestelmälliseksi. Hän tekee kaikkien uusien asioiden suhteen pitkän listan taustatutkimuksia. Kuten myös ensimmäisen hevosen ostotilanteessa Mia teki muistivihon verran muistiinpanoja kaikesta hyödyllisestä. Mia ei pelkää kohdata uusia ihmisiä, vaan pyrkii tarpeidensa mukaisesti ottamaan kontaktia. Muuten Mia ei ole se kaikista sosiaalisin, vaan tallilla tykkää keskittyä eniten omaan hevoseen. Ratsastuksen Mia aloitti kuusivuotiaana Oslolaisella ponitallilla, mutta niin sanotun tavoitteellisen harrastuksen hän aloitti Bergenissä. Mialta löytyy kokemusta kahdesta vuokrahevosesta, joiden kanssa hän myös kilpaili harvakseltaan.

Säästäminen omaan hevoseen alkoi, kun Mia oli yhdeksänvuotias. Hänen vanhempansa eivät suostuneet ostamaan tytölle omaa ponia, joten Mia päätti vielä jonain päivänä ostaa oman hevosen omilla rahoillaan. Sellainen päättäväisyys on Mialle arkipäivää. Kahdeksanvuotiaana Mia päätti kasvattaa hiuksensa mahdollisimman pitkiksi, vaikka käytännöllisyyden takia hänen äitinsä olisi pitänyt ne lyhyempinä. Siispä päästäkseen tavoitteeseen Mia laittoi jokaisen norjan kruunun talteen ja oli ensimmäisen kerran kesätöissä kaksitoistavuotiaana.

2019 Mian vanhemmat – Harald ja Eda – ilmoittivat, että he muuttaisivat Lofooteille. Vanhemmat olivat saaneet työtarjouksen Kabelvågenin yläasteelta. Mia ei olisi halunnut jättää Bergeniä, joten Haraldilla ja Edalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin neuvotella teini-ikäisen tyttären kanssa. He pääsivät sopimukseen, että Mia saisi ostaa säästämillään rahoilla oman hevosen ja he auttaisivat sen kustannuksissa. Se tarkoittaisi myös, että Mian tulisi pärjätä lukiossa ja tehdä kesät kesätöitä.
Mia
Mia

Viestien lukumäärä : 20
Ikä : 17
Paikkakunta : Våganby
Join date : 13.10.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Bonnie lähetetty To 02 Tammi 2020, 17:43

Bonnie Bergvall
syntynyt 13.1.2004
hoitoponina Hilla

Bonnie Bergvall on 15-vuotias, hymy herkässä kulkeva tyttö monikulttuurisesta taustasta. Tytön ote elämään on rennon rempseä - eihän se häntä haittaa jos arvosanat välillä tipahtelisivatkin hevostelun takia. Ainut asia, joka motivoi neitiä kouluhommissa, on se, ettei vanhempien mukaan tähän talouteen tule yhtäkään kaviokasta jos Bonnie ei pysty hoitamaan koulua kunnialla läpi.
Hevosten parissa tyttö on hieman tarkkaavaisempi ja huolellisempi, mutta hän ei pidä tärkeimpänä asiana täydellistä järjestystä. Ratsastajana hän on melko monipuolinen, sillä sekä esteet että koulu luonnistuvat.
Bonniella on tapana kiihtyä nollasta sataan nanosekunnissa, ja yleensä niin tapahtuessa hänen suustaan pääseekin tulikivenkatkuisia vasta-argumentteja. Onneksi tyttö myös rauhoittuu nopeasti ja saattaa jälkeenpäin pyydellä punastuen anteeksi sanomisiaan. Vaikka Bonnien tunteet menevätkin välillä aika nopeaa vuoristorataa, saa hänestä ihan mainion juttukaverin.

Ulkonäkö
- Kiirinyt 154 senttimetrin pituuteen
- Tummanruskeat, pörröiset ja kikkuraiset hiukset jotka tyttö on perinyt afroamerikkalaiselta äidiltään
- Vaalean kahvinvärinen iho ja tummanruskeat silmät
- Päällä yleensä Adidaksen verkkarit ja joku iso huppari; värit vaihtelevat mustan, harmaan ja räikeänoranssin sävyissä
- Ei käytä kovin paljoa merkkivaatteita, tykkää käyttää rahansa mieluummin ostamalla omalle hoitoponille jotain spesiaalia

Bonnie

Viestien lukumäärä : 3
Ikä : 16
Join date : 13.11.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja dianalouis lähetetty Su 01 Maalis 2020, 15:08

Serkkuni on nimeltään “Sanaa”, todella ihailen häntä, koska hänellä on useita hienoja ominaisuuksia luonteeltaan. Hän on seurallinen ja luotettava, älykäs ja täsmällinen, kunnianhimoinen ja suurenmoinen, iloinen ja avulias. Kaikki ihmiset rakastavat häntä, löydät hänen hymyilevän koko ajan. Vaikka hänellä on paljon tehtäviä hänen erityiselämässään, hänellä on aina korkea korkeakoulututkinto älykkyyden ja ahkeruuden ansiosta. Lisäksi serkkuni voi löytää kertaa lukea kaikista kiireisistä päivistä; siksi hän on hyvin älyllinen eri aloilla. Hänelle lukeminen on kuin hänen hengittämäänsä, ja rehellisesti sanottuna minä pidän hänen persoonallisuudestaan, koska uskon myös, että emme voi tietää enemmän asioista vain lukemisen kautta.
Lisäksi Sanaa tunnetaan täsmällisyydestään ja ajankäytöksistään, jokaisella minuutilla on arvo hänen sanakirjassaan, et koskaan löydä häntä myöhässä, ellei se ollut hätätilannetta. Ja tämä saattaa saada hänet kunnioittamaan muita. Henkilökohtaisesti mielestäni se on toinen merkki todellisesta erityisestä henkilöstä.
Lisäksi setäni tyttäreni on erittäin kiinnostunut hyväntekeväisyyspalveluista, tästä syystä hän on mukana monissa yhdistyksissä, jotka auttavat ihmisiä, ja jopa kulttuuri- ja urheiluyhdistyksissä, joihin hän on osallistunut.
Kaikki ihmiset rakastavat Sannaa yksinkertaisesti siksi, että hän osaa käsitellä kaikenlaisia ​​ihmisiä. Hänellä on erityinen tapa käsitellä kaikenlaisia ​​ihmisiä. Olen todella hämmästynyt hänen suuresta kyvystään käsitellä heitä. Löydät hänet harvoin ristiriidassa henkilön kanssa.
Serkkuni voisi yhdistää itseluottamus nöyryyteen ja vaatimattomuuteen. https://glaminati.com/goth-makeup/

dianalouis
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja KarlaR. lähetetty Ma 01 Kesä 2020, 16:10

Karla Rosenqvist
01.05.1992

166-senttinen Karla on iloinen ja ulospäinsuuntautunut persoona joka ei pelkää likaisiakaan töitä jos se meinaa että nainen varmistaa näin seuraavan aamukahvinsa. Karlan kanssa on helppo tulla toimeen, mutta jos naisella on huonot yöunet alla tai muuten vain pinnakireällä, osaa palautekkin olla suoraa ja kiukkuista.

Ruskeat puolipitkät hiukset nainen sitoo yleensä huolettomalle nutturalle joka ei välttämättä aina kuitenkaan pidä kaikkia suortuvia kurissa, kunhan ovat pois silmiltä. Vuoden ajasta riippuen naisen pukeutuminen vaihtelee shortseista toppahousuihin ja teepaidasta untuvatakkiin. Päässä naisella on monesti pipo tai lippis, aktiivisina usean hevosen liikutuspäivinä, saattaa myös kulkea pitkin maita ja mantuja kypärä päässään, kuitenkin pitäen soljen auki.

Rakastaa kahvia, joten monesti saattaa bongata vapaina hetkinään kahvi muki kädessä seikkailemassa, tai sitten hopean starbucksin termosmukin kanssa.

_________________
Kesätyöntekijä 01.06.20-06.09.20

KarlaR.

Viestien lukumäärä : 26
Join date : 27.05.2020
Karma : 3

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Eirik lähetetty Pe 19 Kesä 2020, 23:28

Eirik Arvid Skeien

13.06.2001 / 19-vuotias / 165 cm / entinen hoitaja

Eirik Skeien on paljasjalkainen svolværilainen ja Shelyesissä Aagea hoitavan Ylvan serkku. Eirik on pienempänä pyörinyt paljon talleilla ja oli vielä yläasteella melko hyvä ratsastaja. Hän oli myös vuonna 2012 hetken aikaa Shelyesissä Arttu -nimisen connemaran hoitajana, mutta silloin muut kiinnostuksenkohteet veivät voiton ja taival tallilla jäi lyhyeksi. Kokonaan ilman hevosia poika ei kuitenkaan ole jäänyt, vaan on käynyt liikuttamassa tuttavansa ravihevosia silloin tällöin niin kärryiltä kuin selästä käsin. Eirik tuntee Shelyesistä Ylvan lisäksi Ellan, sillä on tällä hetkellä lukiossa abiluokalla yhden luokalle jäämisen vuoksi. Vapaa-ajallaan harrastaa autojen korjaamista ja kyläbilistä, sekä kuntosalilla käymistä ja lentopalloa. Talvisin myös laskettelu kuuluu harrastuksiin.

Eirik on ensivaikutelmaltaan mukava, joskin jatkuvasti jostain naljaileva tyyppi. Hän ei ole ihan se kaikista puheliain, mutta aika harvoin poika on myöskään täysin hiljaa ja tuntuu aina olevan sanavalmis. Suurimmaksi osaksi kuitenkin rauhallinen ja kiltti, vaikka välillä joutuu vaikeuksiin puheidensa ansiosta. Kestää hyvin pientä nälvimistä kavereiltaan ja on melko rämäpäinen, mutta hermojen mennessä sen myös kuulee. Ei varsinaisesti ole naistenmies, mutta kai Eirikin ystävällisyys on välillä laskettavissa flirtiksi, vaikka herra ei itse myöntäisikään flirttailleensa. Asuu Strandan alueella vanhempiensa ja pikkuveljensä kanssa isossa omakotitalossa.

Ulkonäöstä
Eirikillä on luonnostaan punertavat, kiharat hiukset ja vihreänsinertävät silmät. Nuorempana Eirik värjäsi hiuksiaan vaaleiksi ja suoristi niitä, mutta nykyään on tyytyväinen punaiseen, vallattomaan kiharapehkoonsa, jonka antaa usein sanomansa mukaan vain olla. Todellisuudessa hän kuitenkin laittaa hiuksiaan hieman geelillä ja päältä hieman pidemmät kiharat ovat usein taakse laitetut, vaikka muutama kihara yleensä karkaakin otsalle. Ruumiinrakenteeltaan Eirik on urheilullinen ja melko hoikka, lihaksiakin löytyy jonkin verran. Hänen ihonsa on vaalea, mutta kesäisin siihen ilmestyy vaaleita pisamia.

Pukeutuminen
Eirik pukeutuu aika rennosti, mutta kuitenkin siististi. Käyttää paljon huppareita ja ruutupaitoja erilaisissa sävyissä, kuitenkin pääväreinä harmaa, musta, valkoinen ja tummat siniset, punaiset ja vihreät. Kesäisin käyttää t-paitoja ja pidempiä shortseja. Housuina kylmemmällä säällä monesti farkut tai joskus harvoin chinot ja vieläkin harvemmin lökärit, jos salia ja muuta urheilua ei lasketa. Talvisin käyttää myös paljon mustaa pipoa. Kenkinä yleensä tennarit. Ratsastaessa käyttää mustia ratsastushousuja ja mustaa kypärää sekä mustia saappaita ja kesäisin myös jodhpureja.

Eirik

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 19.06.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sonia lähetetty To 02 Heinä 2020, 02:11

Sonia Solveig Stordahl

1.8.1997, 23v, syntymäpaikka Alta
HeA, re 100cm

Piskuruinen Sonia on vain 152cm pitkä, mutta energiaa, elämäniloa ja optimistisuutta tytölle on siunaantunut ainakin kolmen ihmisen edestä! Sikäli mikäli tallipihoilta, karsinoista tai lantalasta raikaa kimakka, lähes hysteerinen nauru, olet todennäköisesti paikantanut Sonian.
Vaalea, lähes valkoinen polkkatukka, ruskeat silmät ja pyöreät posket luovat kuvan pörheästä pyrstötiaisesta. Ulkoisesta olemuksesta ja lähes lapsenomaisesta iloisuudestaan huolimatta Sonia on määrätietoinen nuori nainen sekä eläinten kanssa, että elämänsä muilla osa-alueilla - haaveissa siintää kenttäratsastajan ura sekä eläinlääkärin tutkinto.

Sonian Pinterest
Sonia (kuvasta poiketen silmät ovat vaalean ruskeat)

Vaatetus
Sonian lempivärit ovat hempeät vaaleanpunainen ja ruusukulta ja ne näkyvät sekä Sonian vapaa-ajan pukeutumisessa että tallivaatetuksessa. Tuulitakit, t-paidat, trikoohousut ja farkut ovat vakiovaatteita. Kesäisin Sonia rakastaa pukeutua hieman boheemimmin napapaitoihin, pitkiin neuleisiin ja lierihattuihin.
Urheilutaustaisena Sonian pukeutumisessa näkyvät myös sporttimerkit, kuten Nike, Adidas ja Puma.


Viimeinen muokkaaja, Sonia pvm Ti 20 Loka 2020, 20:54, muokattu 2 kertaa
Sonia
Sonia

Viestien lukumäärä : 39
Ikä : 23
Join date : 22.06.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Karoliina lähetetty Ti 07 Heinä 2020, 16:13

Karoliina Greve  19.4.2001, 19vKaroliina  tunnetaan yleisesti nimellä Karo, se kun sopii paremmin suuhun ja on helppo muistaa. Karo on 19-vuotias, jolla on ruskeat hiukset, jotka ylettyvät ala selkään sekä ruskeat silmät. Karo on 163cm pitkä ja hoikka sekä kevytrakenteinen. Karo pitää hiuksia ylensä kiini, joko leteille tai miten milloinkin
Karo on Suomenruotsalainen. Hän on kuitenkin elänyt koko elämänsä Suomessa, Pohjanmaalla, mutta muutti Norjaan viime kesänä. Karo on opiskellut eläintenhoitajaksi, ja työksentelee Norjalaisella pieneläinklinikalla.

Karon perhe asuu Suomessa, Suonenjoki nimisellä paikkakunnalla. Karon äiti on 45vuotias kirjanpitäjä ja isä on 47vuotias lentokapteeni. Karolla on myös kaksi sisarusta, Emma on 22vuotias ja työskentelee Hollannissa hevostenhoitajana. Heidän pikkuveljensä Juuso on 17 vuotias ja asuu viellä porukoiden kanssa. Norjaan Karo muutti ihan itekseen, mutta otti itselleen asumaan hylätyn kissanpennun, joka ristittiin Ässäksi.

Karo on juossut ratsastuskouluissa seitsemänvuotiaasta saakka, ja omaakin noin 12 vuoden ratsastuskokemuksen. Hän on vuokraillut myös tuttavansa ponia parina kesänä. Karo hyppää jopa metrisiä esteitä, koulupuolella hän taitaa suurimmilta osin asiat HeA-tasolla.

Karo on uusia ihmisiä kohtaan hiukan varautunut johtuen aikaisemmasta koulukiusaamisesta, mutta hivenen aikaa saadessaan tytöstä kuoriutuu huumorintajuinen ja rento persoona. Hän on ystävällinen ja tulee yleensä toimeen lähes kaikkien kanssa, mutta viihtyy myös yksinään tarpeen vaatiessa. Karo on rauhallinen, mutta osallistuu mielellään kaikenlaiseen toimintaan jos vain kerkeää. Hän on päättäväinen ja määrätietoinen, ja tykkää tehdä hevosten kanssa mitä tahansa. Karo ei kaihda vaatteiden likaantumista tai alkeistuntilaisten taluttamista, ja häneltä voi aina kysyä apua jos sitä kaipaa.


Viimeinen muokkaaja, Karoliina pvm Ti 07 Heinä 2020, 20:55, muokattu 1 kertaa

Karoliina

Viestien lukumäärä : 25
Ikä : 19
Join date : 05.07.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sabina lähetetty Ti 07 Heinä 2020, 17:51

SABINA VALLE
s. 5.4.2002, 18v
Brellan hoitaja

Sabina on pohjoisessa Suomessa syntynyt pohjoissaamelainen, joka muutti Norjaan noin kymmenen vuotta sitten. Sabina on luonteelta melko vähäpuheinen ja sisäänpäin kääntynyt uusien ihmisten seurassa, mutta tutustuttuaan hieman, hän osaa jo avata suutansa enemmän. Usein hän on alistuva ja pysyy mieluummin hiljaa omista, eriävistä mielipitestään, mutta Sabinalle tärkeäksi koetun asian sattuessa kohdalle uskaltaa hänkin väittää vastaan. Eläinten seurassa Sabina on hyvin kärsivällinen ja osaa hallita tunteensa mainiosti.

Ratsastajana Sabina ei ole tasollisesti kovin taidokas, koska häntä ei oikeastaan juuri kiinnosta koulukiemurat tai esteradat. Hänelle tärkeämpää on luoda syvä yhteys ja luottamus itsensä ja hevosen välille, jotta ratsukko, maasta tai selästä, voi toimia täydellisesti. Hänet voi usein nähdä kävelemässä maastossa pitkin ohjin tai taluttaen, toisinaan myös kentällä tekemässä maastakäsittelyä tai jotain ratsastusharjoituksia, jotka hän sillä hetkellä kokee itselleen tai hevoselleen tarpeellisiksi.

Sabina aloitti hevosharrastuksen Norjaan muutettuaan, eli noin kymmenen vuotta sitten. Aluksi hän pyöri tavanomaisissa ratsastuskouluissa, välissä vuokrasi melko pitkään suloista norjanvuonohevosta. Vuokraponin lopetuksen jälkeen Sabina piti noin vuoden mittaisen tauon hevostelusta, mutta palasi ratsastuskouluun tämän jälkeen. Tavanomaisen ratsastuksen lisäksi Sabina harrastaa myös silloin tällöin ratsujousiammuntaa, mutta teki tätä vain vanhan vuokrahevosensa kanssa, koska ratsastuskoulussa siihen ei ole ollut mahdollisuutta.

ULKONÄKÖ

Sabina on vain noin 153 cm pitkä ja melko "normaalipainoinen". Hänen tasaiset, lämpimän ruskeat hiuksensa yltävät hieman olkapäiden alle ja ovat usein yhdellä sivuletillä tai poninhännällä. Hänen silmät ovat todella tummanruskeat, lähes mustat. Sabinan iho on melko kalpea ja hän kesäisin palaa helpommin kuin ruskettuu. Sabina ei käytä meikkiä oikeastaan koskaan, varsinkaan tallilla.

Sabina tykkää pukeutua luonnonläheisiin ja vähemmän huomiota herättäviin väreihin, kuten tummanvihreään, mutaan ja rukseaan. Keltainen on kuitenkin hänen lempivärinsä, joten toisinaan hän saattaa pukeutua myös osittain keltaiseen. Sabina harvemmin käyttää tallilla ratsastussaappaita tai -housuja, ellei hän ratsasta hieman panostetummin. Niiden sijaan hänellä on usein jalassaan reisitaskuhousut ja kumpparit.

Sabina

Viestien lukumäärä : 10
Ikä : 18
Join date : 07.07.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Mathilde lähetetty Ti 07 Heinä 2020, 17:57

MATHILDE HAUGEN
s. 01.09.2013


→ Tokaluokkalainen tyttö
→ Siniset silmät ja vaaleat, suorat, puolipitkät hiukset
   (äiti pakottanut leikkaamaan otsiksen)
→ Hoikka, lapsenpyöreyttä kasvoissa
→ 122 cm pitkä ja 21 kg painoinen

Onnellinen ponityttö ensimmäisen alkeistunnin jälkeen

✎ Asuu Svolværissa, kantakaupungista länteen Osanin esikaupunkialueella. Kaksikerroksinen omakotitalo on rakennettu silmukan muotoisen hiljaisen Ørnveien-nimisen tien varrelle. Ørnveieniä reunustavat molemmin puolin jylhät kalliot ja alue on arvostettu idyllisenä asuinpaikkana lapsiperheille (saa käydä urkkimassa Google Mapsilla, kunhan ette juuri istutetulle nurmikolle astu). Rauhallisessa Osanissa on niin hiljaista, että naapurin pier-.. ööh, haukotuksetkin kuuluvat. Mathilden lempitekemistä Osanissa on pyöräily sekä päiväkodin pihalla leikkiminen. Kotoa kouluun on matkaa 2,8 kilometriä ja tallille reilu 3 kilometriä.

✎ Mathilde ratsastaa vakituisesti maanantain klo 18-19 alkeisjatko-ryhmässä (joka toinen viikko tunti lauantaisin klo 15-16). Kokemattomuutensa vuoksi Mathilde on vielä pikkuisen arka ratsastaja, mutta rakastaa pieniä pörröisiä poneja hyvin paljon ja voisi puhua niistä taukoamatta. Mathilden huone on vuorattu hevosten kuvilla, vapaa-ajallaan hän katsoo ponivideoita puhelimeltaan tuntitolkulla ja kouluvihkot täyttyvät hevospiirroksista. Hän on pienestä pitäen leikkinyt muunmuassa keppihevosilla ja nyt, kun paras ystävä Sandrakin aloittaa alkeiskurssilla Shelyesissä kesällä 2020, sai Mathildekin vihdoin luvan ilmoittautua mukaan.

✎ Tallilla Mathilde tuskin pukahtaa sanaakaan vielä pitkään aikaan. Ujouspuuska saa hänet hiljentymään täysin heti parkkipaikalla ja inahtelemaan vain kainoja "joo... ei... niin..." vastauksia, jos hänelle esittää kysymyksen. Hän takuulla pääsee vielä epävarmuudestaan eroon, kunhan tulee tutuiksi paikan ja ihmisten kanssa. Koulussa ja kavereiden kanssa Mathilde on näes kupliva ja pirtsakka, muttei koskaan ylimielinen tai häiritsevä, vaikka ääni nousisikin hassutellessa. Hän vetäytyy nopeasti tilanteista pois jotka kokee inhottaviksi, eikä sano vastalauseita tukalissakaan paikoissa vaan mieluummin sulkee suunsa ja tihrustaa hiljaisesti itkua.

✎ Jos Mathildella ei ole jotain hempeää ja tyttömäistä (äidin ostamaa) vaatetta päällään, kyseessä ei ole Mathilde. Ovesta ulos astuessaan äiti nakkaa Matildan päähän vähintään roosanvärisen hiusdonitsin, jos ei tyttö ole itse osannut tarpeeksi tyttömäisesti pukeutua. Alkeiskurssia varten äiti osti Mathildelle kimaltelevan kypärän, turvaliivin, Aiglen saappaat ja pinkin pikkuraipan.

✎ Perheeseen kuuluu äiti ja isä (kohta nelikymppisiä) ja pikkuveli Mathias (4v). Tarkka "poniäiti" on ratsastuskoulun pahin painajainen, sillä hänellä on paljon mielipiteitä ja neuvoja jaettavaksi. Kysymättäkin. Hänhän tietää kaiken ratsastuksesta, koska on polttareissaan kymmenen vuotta sitten ratsastanut - kuulemma ihan mustalla orilla. Ja tämän kuultuaan isä ei myöskään halunnut kuulla niistä pippel-... PIPPALoista sen enempää. Mathilden äiti ja isä kommunikoivat muutenkin harmillisen vähän. Heidän aikansa kuluu töissä ja omissa puuhissaan (äitillä kotitöissä viinilasi kädessä ja isällä firman asioita hoitaen vasemmalla kädellään kun oikea on vapaa-ajalla). Koko perheen yhteistä aikaa ei juurikaan ole ja monella on perheestä semmoinen kutina, että vanhemmat uskovat kasvattavan lapsiaan täydellisesti koska puitteet on kunnossa. Hieno mersu, iso asunto ja tilillä rahaa enemmän kuin tarvitsisi.


Viimeinen muokkaaja, Mathilde pvm La 19 Syys 2020, 12:00, muokattu 3 kertaa
Mathilde
Mathilde

Viestien lukumäärä : 27
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 07.07.2020
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Annike lähetetty Pe 10 Heinä 2020, 16:22

Annike Elingsen
21.9.2004 (nyt 15-vuotias)

Annike on taitava hevosenkäsittelijä ja melko introvertti luonne. Hän on pyörinyt hevosten kanssa siitä lähtien kuin muistaa, hänen äitinsä omisti piskuisen issikan joskus kauan sitten, aivan aikojen alussa. Sillä ponilla tyttö opetteli ratsastamaan ja kohotti jääräpäistä luonnettaan, poni kun saattoi riistää ruohotupsulle pitkän matkan takaa. Ja siinä oli alle kymmenvuotiaalla ponitytöllä komentamista! Sen jälkeen hän on kahlannut ensin Oslon ratsastuskouluja, ja myöhemmin Lofoottien alueen talleja läpi, muutettuaan alueelle perheensä kanssa. Annike myöntää itsensä melko hurjapääksi hevosten kanssa, hän ei pelkää vauhdikkaampia maastoja kuin ei korkeampia esteitäkään. Muita harrastuksia ei tytöllä oikeastaan ole, vain hevosten ja muiden karvaelikoiden kanssa touhuilua. Talvisaikaan hän saattaa käydä laskettelurinteessä pistäytymässä. Kotona hänellä on muutama koira ja kaneja.

Annike viihtyy usein vain yksikseen tai ihan muutaman ihmisen seurassa. Hän hyväksyy ympärilleensä aina ne pari kaltaistaan tyyppiä, joiden kanssa juttuakin usein tulee enemmän. Silloin pääsee käsiksi myös tytön jääräpäiseen puoleen. Annike ei anna periksi helpolla, jos kyse on jostakin hänelle tärkeästä asiasta. Tämä ominaisuus on tullut käyttöön yhtä temperamenttisiä poneja ratsastaessa.

Ulkonäköjuttuja:
Annike on n. 160-senttinen ruipelo. Hänellä on tummanruskeat, lapoihin asti ylettyvät kihartuvat hiukset. Tyttö pitää niitä useimmiten auki, käytännön töissä poninhännällä. Hänellä on pyöreähköt kasvonpiirteet, vihreänruskeat silmät, vaalea iho ja muutama hassu pisama poskipäillä. Annike tuntee olonsa mukavimmaksi rennoissa, poikamaisissa vaatteissa. Värit ovat luonnonläheisiä ja vaatteet käytännöllisiä. Tallilla jalasta usein löytyvät beiget ratsastushousut tummanruskeilla kokopaikoilla, ja joku löysempi yläosa. Paukkupakkasilla tavaramerkiksi on muodostunut sinapinkeltainen, paksu toppatakki ja sadesäällä viininpunainen, valkopilkullinen sadetakki.

Annike

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 05.07.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Viivi P lähetetty Ti 04 Elo 2020, 19:26

Viivi Purola
Vieraileva valmentaja Shelyesissä
Voi löytää myös Aavalaaksosta vierailevana valmentajana, sekä omalta talliltaan

Konsuli
ESFJ-A

Viivi on energinen ja auttavainen, joka pitää huolen asioiden pyörimisestä. Nainen on järjestelmällinen ja aina täsmällinen: ajoissa paikalla. Viivi on perfektionisti. Eikä kylläkään missään nimessä varovainen tai herkkä, vaan määrätietoinen, mutta epäitsekäs.
Viivi suunnittelee kaiken alusta loppuun, mutta joskus on pakko improvisoida. Viiville on kuitenkin luontevampaa tehdä tehtävälista, tai päiväjärjestys, kuin improvisoida, kun on perusteelliseen suunnitteluun jo liian myöhäistä.

Viivi nauttii esteiden hyppäämisestä, mutta koulua hallitsee paremmin.
Vaikka kommelluksia joskus sattuu, on Viivi taitava sekä ratsastamaan, hallitsemaan hevosta, kouluttamaan hevosia, sekä opettamaan muita ratsastamaan. Viivi pitää myös valmennuksia, ja on itse ollut monissa kisoissa, valmennuksilla ja tunneilla.
Hevoset on Viiville kaikki kaikessa, eikä jätä ketään, ei niin ratsastajia kuin ratsujakaan pulaan, ei hetkeksikään!

Nuori nainen on pienestä pitäen rakastanut hevosia, ja ensimmäisen oman poninsa saanut jo 2-vuotiaana. Kuitenkin ponin selkään on Viivi kavunnut jo 1-vuotiaana, omien vanhempiensa shetlanninponin selkään, joka asui heidän pihallaan sijaitsevassa tallissa.

Viivin tunnistaa tallilla vaaleanruskeista hiuksistaan, jotka usein kiinni, sekä lähes joka säässä tuon käyttämästä valkoisesta toppaliivistä. Kengät ovat Viivillä aina tallilla, ja usein muuallakin mustat johdpurit. Ratsastaessa myös chapsit kuuluvat tytön varusteisiin.
Viivin silmät ovat vihreät, joissa vivahdus turkoosia. Pukeutuu usein kesäisin kuitenkin shortseihin ja valkoiseen T-paitaan, ja näkee usein niin kentällä, juoksemassa alkeislaisten taluttajana, ohjaamassa tuntia, itse ratsastamassa, tai tuuletetuissa paikoissa viilentämässä itseään läkähdyttävän auringon ulkona porottaessa. Talvisin saattaa nähdä lapaset käsissä, toppatakissa kentän tai maneesin laidalla opettamassa, taikka katsomassa tuntia, tai satulahuoneessa lämmittelemässä tee, kahvi tai kaakaokuppi kourassa.

Koulua ratsastaessa, ei ainakaan luottohevosillaan Viivi kypärää käytä, vaan päästä löytyy usein silloin silinteri, tai ei hiusten lisäksi mitään.

(Pituus on mitä on)

Viivi P

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 04.08.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Lilja lähetetty Ke 05 Elo 2020, 15:46

Lilja Østman

Hengailija, jonka mielestä tarvitsee kuvauksen, sillä on jo hengaillut noin kuukauden.

Kaikkea Lilja Østman on 12 vuotias hevoshullu tyttö, jonka perheeseen kuuluu Malla shetlanninlammaskoira, Mallan pentu Sara, äiti, isä sekä rasittava 18-vuotias isosisko Veera. Kun ei ole Lilja vielä saanut hevosta, on hän hengaillut Shelyesissä, kun kerran sen löysi ollessaan Mallan kanssa lenkillä. Lilja harrastaa koiransa kanssa agilityä. Hän menee seiskaluokalle. Aina kun on mahdollisuus ratsastamisen, Lilja ottaa ilon irti. Hän asuu Svølværin pikkukaupungissa.

Ulkonäkö
-145 pitkä
-Olkapäille yletttvät paksut, kiharat, tummat hiukset
-Pyöreähköt silmälasit, jotka ovat sisältä turkoosit ja ulkopuolelta mustat
-Tallille saattaa lähteä tennareissa, mutta laittaa ratsaille saappaat
-Ei välitä pukeutumisesta
-Ruskeat silmät

Vaatetus:
Liljan vaatekaappi on täynnä ratsastuskamppeita, ja kaikki asianmukaiset varusteet löytyy. Jos saappaita ei löydy kaapista tallille lähdössä, työntää Lilja tennarit jalkaan. Aina kesälomareissulle Lilja ottaa mukaan turvaliivin, kypärän, saappaat sekä hanskat, ei sitä ikinä voi tietää, tuleeko vastaan karannut hevonen, jonka löydät ja saat rahat omaan hevoseen, taiko laumallinen laiminlyötyjä hevosparkoja.

Luonne:
Liljan on auttavainen, ja tunteekin pienen nenänsä jokaiseen hänelle ei kuuluvaan asiaan, josta on saanut monta kertaa aikamoiset löylyt vanhemmiltansa. Vaikka hän onkin auttavainen, on kuitenkin ujo nähdessään uusia ihmisiä. Kavereittensa kanssa Lilja aina nauraa, ja muutenkin kertoilee vitsejä. Usein väärään aikaan Lilja kertoo vitsin, joka ei naurata muuta, mutta itseään kyllä, ja saa muut vihastumaan.

Menneisyys
Lilja muutti Namsskoganista Scolværiin kesällä 2020. Siellä heidän perheellänsä oli sukukartano, mutta jouduttuaan konkurssiin, myi Liljan perhe kartanon piharakennuksineen ja muuttivat Svolværiin. Namsskoganissa Liljalla oli American Carly Fifi, jonka kanssa kisasi koulua tasolla HeA. Toisin sanoen Lilja on kouluratsastaja. Fifi lopetettiin vuotta aiemmin, kun Østmanit muuttivat Svolværiin, syynä jalan poikki meno.


Viimeinen muokkaaja, Lilja pvm Su 18 Loka 2020, 11:14, muokattu 1 kertaa

_________________
Malla❤️ 12.8.2020->
Sara❤️19.9.2020->

Henkilökuvaus | Rästilista ja merkkisuoritukset | Liljan päiväkirja | avatar @jassu
Lilja
Lilja

Viestien lukumäärä : 94
Ikä : 12
Join date : 12.06.2020
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 3 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava

Takaisin alkuun


Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa