Henkilökuvaukset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin

Sivu 3 / 3 Edellinen  1, 2, 3

Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Siobhan lähetetty Su 10 Joulu 2017, 17:52

Siobhan Espenson / s. 18.11.2001 / Ronin hoitaja / Pinterest

Siobhan - jonka kummallinen nimi tulee isän irlantilaisista juurista - on ihan mukava. Valitettavasti kovin moni ei niin nuorta kuitenkaan kuvailisi. Tässä tytössä yhdistyy kaikki nykyisen yhteiskunnan kääntöpuolet: hän on pinnallinen, rakastaa kalliita vaatteita ja meikkejä sekä on koko ajan puhelin kädessä päivittämässä yllättävän suosittua ja muuhun elämäänsä verrattuna jopa järjestelmällistä Instagram-feediä. Jos joku juttu on "uncool", Siobhania ei voisi vähempää kiinnostaa, eikä hän osaa peitellä mielipiteitään - varsinkaan negatiivisia. Selkien takana on ollut puhetta, että Siobhan olisi jopa pohjimmiltaan ilkeä.

Se ei kuitenkaan ole totta. Kyseessä on klassinen tapaus epävarmasta tytöstä, joka kipusi tiensä koulussa nokkimisjärjestyksen top kymmeneen ja jäi sinne. Siobhan, tai helpommin vaan Sia, on kyllä todella mukava, kunhan pääsee ulos kuorestaan ja unohtaa ulkonäköpaineet sekä suosion. Onneksi talli on siihen ihanteellinen ympäristö!

ULKONÄKÖ
- silmät vaaleansiniset
- hiukset alaselkään ylettävät pitkät kiharat, pastellinsinisiksi värjätyt, luonnostaan tummanruskeissa hiuksissa näkyy juurikasvua (kuva kertoo kaiken)
- rakastaa pitää hiuksiaan auki, mutta tietysti tallilla ne täytyy usein laittaa kiinni, jolloin suosii ranskalaisia lettejä
- ylläolevasta kuvasta näkee myös kasvot hyvin (
- 165cm pitkä, naiselliset muodot, mutta vatsanseutu varmasti littana ympäri vuoden
- neutraalia meikkiä ja tekoripset myös tallilla, rakennekynnet ympäri vuoden (tosin ei kovinkaan pitkät, koska jonkinlainen käytännöllisyys täytyy säilyä...)

VAATETUS
- rahaa ei ratsastuskamoihin turhan paljon ole, joten Sia on päättänyt ostaa laatutuotteita harvoin sen sijaan että ostaisi paljon halvempia varusteita = sama asu toistuu usein
- vakiokamaa Pikeurin ratsastushousut sekä Kinsglandin ratsastustakki, jonka kaverina tarvittaessa tummansininen untuvaliivi
- asuihin variaatiota erilaisilla huiveilla ja muilla koristeilla
- vaikka vaatteet ovatkin kalliita ja melko näyttäviä, pukeutuminen on silti melko käytännöllistä: paleltumaan ei Siobhan tallille tule, ja sen lisäksi väreinä ovat turvalliset ruskea, musta sekä tummansininen
- vaaleanpunainen, pitkä heijastintakki aina maastossa päällä pimeinä kausina

Siobhan

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 10.12.2017
Karma : 0

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Isla lähetetty Su 14 Tammi 2018, 16:29

Isla Bergsten
s. 12.05.1999, 18-vuotias | nainen | 150cm| hoitoponi Wilda
Pinterest

Isla on hevosten seurassa varttunut Ruotsista Norjaan lukion kakkosella vaihto-oppilaaksi lähtenyt ikuinen ponityttö, joka innostuikin käymään lukion loppuun Norjan puolella ja hänen pitäisi valmistua lukiosta keväällä 2018. Luonteeltaan hyvin puhelias nuori naisenalku ilmaisee mielipiteitään hyvin vahvasti myös asioihin mitkä eivät hänelle millään tavalla kuulu ja tykkää olla porukan keskipisteenä ja saada muiden huomio itsellensä.

Hevostelua naisenalku on harrastanut pienestä pitäen, koska hänen vanhempansa omistavat Ruotsissa maalaiskartanon, jossa he kasvattavat laadukkaita puoliverisiä, sekä aina välillä kartanolle on tupsahtanut jos jonkin näköistä ponia, joilla Isla on sitten saanut opetella ratsastamaan. Nainen on henkeen ja vereen vannoutunut kouluratsastaja, eikä tuota saa kovin helpolla ylittämään edes puomeja.

Ulkonäkö
- 150cm, hoikka ja hyvin kevyt rakenteinen
- Vähän pähkinänruskeaa tummemmat laineikkaat melko pitkät hiukset
- Värjää hiusten latvoja joskus vaaleammaksi ja pitää hiuksia yleensä auki
- Vaalea iho ja aavistuksen sinertävät silmät
- Käyttää poikkeuksetta meikkiä

Pukeutuminen
- Käyttää merkkivaatteita
- Suosii vaatteissa tummansinistä, viininpunaista, mustaa ja harmaata
- Pukeutuu siististi sään mukaan

_________________
Lai'e Eilonwy ~ 11.01.2018 - ?

Isla

Viestien lukumäärä : 2
Ikä : 20
Join date : 10.01.2018
Karma : 0

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Blanca lähetetty Ke 14 Helmi 2018, 21:42

Blanca Lorena Salvadore / s.1999 / Hoitoponi Brella

Blanca on kahdeksantoista vuotias nuori nainen ,joka on taustaltaan Espanjasta ja on asunut Suomessa yhdeksäntoista vuotta ,joten osaa suomeakin. Espanjasta  peräisin oleva neito osaa olla hiukan kipakka mutta jos ystävystyy ja hän luottaa sinuun. Luotetulleen hän kertookin melkein kaiken ja on pahimmasta juoruilija päästä.

Hevosia Blanca on käsitellyt paljon ja kisasi aikanaan hiukan ,mutta kisaura päättyi pian kamalaan tradegiaan josta hän ei mielellään puhu. Hevoset ovat aina olleet Blancan sydämmessä ja elämässään.

Ulkonäkö:
Blanca on tummanruskea hiuksinen, tumma silmäinen ja kevyesti mutta näkyvästi meikkaava nainen. Hän on noin 165 cm pitkä ja hänellä on kapea nenä. Hänet näet usein hymysuin mutta huonojakin päiviä mahtuu mukaan. Blanca omistaa nenäkorun nenän sivussa.

Pukeutuminen:
Neit pukeutuu usein rauhallisenvärisiin vaatteisiin kuten mustaan ja harmaaseen .

_________________
Blanca Salvadore

Blanca

Viestien lukumäärä : 2
Ikä : 20
Join date : 11.02.2018
Karma : 0

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 3 / 3 Edellinen  1, 2, 3

Takaisin alkuun


Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa