Henkilökuvaukset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin

Sivu 3 / 3 Edellinen  1, 2, 3

Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Siobhan lähetetty Su 10 Joulu 2017, 17:52

Siobhan Espenson / s. 18.11.2001 / Ronin hoitaja / Pinterest

Siobhan - jonka kummallinen nimi tulee isän irlantilaisista juurista - on ihan mukava. Valitettavasti kovin moni ei niin nuorta kuitenkaan kuvailisi. Tässä tytössä yhdistyy kaikki nykyisen yhteiskunnan kääntöpuolet: hän on pinnallinen, rakastaa kalliita vaatteita ja meikkejä sekä on koko ajan puhelin kädessä päivittämässä yllättävän suosittua ja muuhun elämäänsä verrattuna jopa järjestelmällistä Instagram-feediä. Jos joku juttu on "uncool", Siobhania ei voisi vähempää kiinnostaa, eikä hän osaa peitellä mielipiteitään - varsinkaan negatiivisia. Selkien takana on ollut puhetta, että Siobhan olisi jopa pohjimmiltaan ilkeä.

Se ei kuitenkaan ole totta. Kyseessä on klassinen tapaus epävarmasta tytöstä, joka kipusi tiensä koulussa nokkimisjärjestyksen top kymmeneen ja jäi sinne. Siobhan, tai helpommin vaan Sia, on kyllä todella mukava, kunhan pääsee ulos kuorestaan ja unohtaa ulkonäköpaineet sekä suosion. Onneksi talli on siihen ihanteellinen ympäristö!

ULKONÄKÖ
- silmät vaaleansiniset
- hiukset alaselkään ylettävät pitkät kiharat, pastellinsinisiksi värjätyt, luonnostaan tummanruskeissa hiuksissa näkyy juurikasvua (kuva kertoo kaiken)
- rakastaa pitää hiuksiaan auki, mutta tietysti tallilla ne täytyy usein laittaa kiinni, jolloin suosii ranskalaisia lettejä
- ylläolevasta kuvasta näkee myös kasvot hyvin (
- 165cm pitkä, naiselliset muodot, mutta vatsanseutu varmasti littana ympäri vuoden
- neutraalia meikkiä ja tekoripset myös tallilla, rakennekynnet ympäri vuoden (tosin ei kovinkaan pitkät, koska jonkinlainen käytännöllisyys täytyy säilyä...)

VAATETUS
- rahaa ei ratsastuskamoihin turhan paljon ole, joten Sia on päättänyt ostaa laatutuotteita harvoin sen sijaan että ostaisi paljon halvempia varusteita = sama asu toistuu usein
- vakiokamaa Pikeurin ratsastushousut sekä Kinsglandin ratsastustakki, jonka kaverina tarvittaessa tummansininen untuvaliivi
- asuihin variaatiota erilaisilla huiveilla ja muilla koristeilla
- vaikka vaatteet ovatkin kalliita ja melko näyttäviä, pukeutuminen on silti melko käytännöllistä: paleltumaan ei Siobhan tallille tule, ja sen lisäksi väreinä ovat turvalliset ruskea, musta sekä tummansininen
- vaaleanpunainen, pitkä heijastintakki aina maastossa päällä pimeinä kausina

Siobhan

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 10.12.2017
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Isla lähetetty Su 14 Tammi 2018, 16:29

Isla Bergsten
s. 12.05.1999, 18-vuotias | nainen | 150cm| hoitoponi Wilda
Pinterest

Isla on hevosten seurassa varttunut Ruotsista Norjaan lukion kakkosella vaihto-oppilaaksi lähtenyt ikuinen ponityttö, joka innostuikin käymään lukion loppuun Norjan puolella ja hänen pitäisi valmistua lukiosta keväällä 2018. Luonteeltaan hyvin puhelias nuori naisenalku ilmaisee mielipiteitään hyvin vahvasti myös asioihin mitkä eivät hänelle millään tavalla kuulu ja tykkää olla porukan keskipisteenä ja saada muiden huomio itsellensä.

Hevostelua naisenalku on harrastanut pienestä pitäen, koska hänen vanhempansa omistavat Ruotsissa maalaiskartanon, jossa he kasvattavat laadukkaita puoliverisiä, sekä aina välillä kartanolle on tupsahtanut jos jonkin näköistä ponia, joilla Isla on sitten saanut opetella ratsastamaan. Nainen on henkeen ja vereen vannoutunut kouluratsastaja, eikä tuota saa kovin helpolla ylittämään edes puomeja.

Ulkonäkö
- 150cm, hoikka ja hyvin kevyt rakenteinen
- Vähän pähkinänruskeaa tummemmat laineikkaat melko pitkät hiukset
- Värjää hiusten latvoja joskus vaaleammaksi ja pitää hiuksia yleensä auki
- Vaalea iho ja aavistuksen sinertävät silmät
- Käyttää poikkeuksetta meikkiä

Pukeutuminen
- Käyttää merkkivaatteita
- Suosii vaatteissa tummansinistä, viininpunaista, mustaa ja harmaata
- Pukeutuu siististi sään mukaan

_________________
Lai'e Eilonwy ~ 11.01.2018 - ?

Isla

Viestien lukumäärä : 2
Ikä : 20
Join date : 10.01.2018
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ke 14 Helmi 2018, 21:42

Blanca Lorena Salvadore / s.1999 / Hoitoponi Brella

Blanca on kahdeksantoista vuotias nuori nainen ,joka on taustaltaan Espanjasta ja on asunut Suomessa yhdeksäntoista vuotta ,joten osaa suomeakin. Espanjasta  peräisin oleva neito osaa olla hiukan kipakka mutta jos ystävystyy ja hän luottaa sinuun. Luotetulleen hän kertookin melkein kaiken ja on pahimmasta juoruilija päästä.

Hevosia Blanca on käsitellyt paljon ja kisasi aikanaan hiukan ,mutta kisaura päättyi pian kamalaan tradegiaan josta hän ei mielellään puhu. Hevoset ovat aina olleet Blancan sydämmessä ja elämässään.

Ulkonäkö:
Blanca on tummanruskea hiuksinen, tumma silmäinen ja kevyesti mutta näkyvästi meikkaava nainen. Hän on noin 165 cm pitkä ja hänellä on kapea nenä. Hänet näet usein hymysuin mutta huonojakin päiviä mahtuu mukaan. Blanca omistaa nenäkorun nenän sivussa.

Pukeutuminen:
Neit pukeutuu usein rauhallisenvärisiin vaatteisiin kuten mustaan ja harmaaseen .

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Amira lähetetty Ke 13 Marras 2019, 17:31

Amira Fuglesang

Amira on energinen ja ihan ystävällinen tyyppi, joka ei pelkää sanoa mielipidettään. Jollekkin vähän turhankin kipakka Amira, on sellainen tyyppi, jonka varpaille ei kukaan mielellään tallaa. Alkuun voi vaikuttaa hieman kylmältä, mutta yleensä tutustumisen jälkeen ihan jees. Itsevarma ja tietää oman arvonsa ja rajansa.

Hevosten kanssa taitava käsittelijä, jolla on taipumusta haluta aina voittaa ja kehittyä. Määrätietoinen ja kylmähermoinen. Oikea estehai, joka ei anna periksi helpolla.

Ulkonäkö
- 148 senttinen pätkä
- 16 vuotta, s. 03.08.2003
-  Tummanruskeat hiukset ja eriväriset silmät, toinen tummanruskea ja toinen sinertävän vihreä kuva kuva 
- Yleensä huppari, gollegehousut ja t-paita kuuluvat hänen arkityyliinsä, farkkuja, adidaksen/niken verkkareita ja neulepaitoja unohtamatta, kesäisin suosii mikroshortseja ja toppeja
- Kuva kertoo kuva kuva kuva 
- Melkoinen merkkiratsastaja, yleensä jotkut Kingslandin tai Spooksin ratsastusvaatteet päällä
- Vaateväriskaalaan kuuluu mm harmaa, musta, valkoinen ja satunnaisesti jotkut väriläiskät.


Muita faktoja
- Norjalaissyntyinen
- Muutti juuri isänsä ja berninpaimenkoira-pentunsa Tuiskun kanssa Lofooteille, Lofooteille muutto oltiin suunniteltu pitkään, sillä Amiran isän uusi työpaikka sijaitsi Lofooteilla, joten oli helpompi myös asua siellä.


Viimeinen muokkaaja, Amira pvm Ke 18 Joulu 2019, 10:59, muokattu 6 kertaa
Amira
Amira

Viestien lukumäärä : 26
Ikä : 16
Join date : 02.11.2017
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Mer

Viesti kirjoittaja Mer lähetetty La 16 Marras 2019, 12:10

Mer
Merkurius, toivoo kutsuttavan itseään Mer.19-vuotias poika, jolta pituutta löytyy reilut 187cm ja painoa 64kg. Tuo mustahiuksinen poika harrastaa hevosten lisäksi valokuvausta ja skeittausta, vaikka se on jäänyt vähemmälle.
Poika on pyörinyt eri talleilla jo jonkin aikaa, sillä haluaa ratsun, jota saa viedä eteenpäin ja kisata.


Mer vihaa olla millään tasolla huomiossa, ja pysytteleekin poissa suurista porukoista. Poika viihtyy yksin, ja onkin hiljainen. Mer vaikuttaa ilkeältä ja ylimieliseltä, mutta on vain surullinen, eikä kaipaa apua. Poikaa saa kysyä vaikkapa maastoon, ja lähteekin sinne mielellään. Mer auttaa myös mielellään, ja on ystävällinen omalla tavallaan. Teistä voi tulla hyvätkin kaverit ajan saatossa. Mer viettää aikaa mieluusti tallilla, joten kouluarvosanat putoilevat. Poika on aina valmis auttamaan, vaikkei siltä näyttäisi. Hoitaa hommansa sinnikkäästi loppuun. Ratsastajana rauhallinen, sinnikäs ja määrätietoinen.

Ulkonäkö
- 187cm pitkä
-19vuotta s. 23.1.2000
-liki mustat silmät ja hiukset.
- Lähes ympäri vuoden poika kulkee mustissa vaatteissa,
Eli huppari, jotku housut, ja lenkkarit. Kesäisin saattaa käyttää t-paitaa, joka on tietysti musta.
-poika ostaa hevosille enemmän tavaroita kuin itselleen, siksi Jurin varusteista saattaa löytyä vaikkapa uusi merkkihuopa tai suojat. Joskus jopa otsapantoja ja kuolaimia.
- Kisoissa tietysti merkkivaatteet, mutta arkena ei oikein jaksa panostaa omiin varusteihinsa.
-käyttää ainoastaan mustia vaatteita.

Mer
Mer

Viestien lukumäärä : 20
Ikä : 20
Join date : 10.11.2019
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Bea lähetetty Ti 19 Marras 2019, 16:19

Bea Ingersson
s. 11.07.2005, 14v.

Bea Ingersson on ujo nuori tyttö, joka on kaikkea muuta kuin mielellään huomion keskipisteenä. Uudet tilanteet ja ihmiset jännittävät Beaa ylivoimaisen paljon, eikä tytöllä ole juurikaan ystäviä. Koulun jälkeen Bea mieluiten lukee kirjoja tai viettää aikaa ulkona metsissä, kuvitellen seikkailevansa valkoisen ponin kanssa. Tytön suurin haave on ollut päästä ratsastamaan, ja muutto Tukholman laitamille ala- ja yläasteen vaihteessa on suonut vihdoin mahdollisuuden sen toteutumiseen. Niinpä Bean vanhemmat, jotka epätoivoisesti halusivat tytön aloittavan uuden harrastuksen ja saavan uusia ystäviä, ilmoittivat tämän ratsastustunneille läheiseen ratsastuskouluun, jossa pyöri kuulemma paljon muita samanikäisiä lapsia. Toivon mukaan Bea saisi kehitetettyä itsevarmuuttaan ja tutustuisi uusiin ihmisiin tallilla.

Vanhempien uusien töiden mukana tuli kuitenkin muutto Norjaan, mikä huolestutti Beaa valtavasti. Taas he joutuivat uuteen kaupunkiin, kun hän oli juuri kotiutunut Tukholmaan! Svolvær vaikutti kuitenkin mukavalta pieneltä kylältä, ehkä siellä olisi helpompi viihtyä, kuin suurkaupungin vilinässä. Bealle oli myös selvinnyt, että läheltä löytyisi talli täynnä upeita vuonohevosia – voi kuinka ihanaa olisi päästä ratsastamaan sellaisella!

Ulkonäkö:
Bealla on pitkät ja laineikkaat vaaleanruskeat hiukset, jotka kiiltelevät auringossa lähes kuparisina. Silmät ovat kirkkaan vihreät ja lyhyen tytön vaaleilta kasvoilta saattaa erottaa kesäisin haaleita pisamia. Bea on noin 150cm pitkä, malliltaan siro ja pienikokoinen. Kasvot hieman pyöreähköt. Bea pukeutuu melko yksinkertaisesti ja siististi. Useimmiten tallilla päällä ratsastushousut ja t-paita, huppari tai kevyt toppatakki.
Bea
Bea

Viestien lukumäärä : 35
Ikä : 14
Join date : 15.11.2019
Karma : 4

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Cathy lähetetty Ti 19 Marras 2019, 17:54

Cathy Jensen

- 15-vuotias, s. 25.1.2005
- 157 cm pitkä
- taso: ko. he C, re. 70 cm
- Lidian hoitaja 19.11.2019 →

Cathy on sähäkkä ja toimintaa janoava persoona. Koskaan tämän hullunrohkean tytön olemuksesta ei voi päätellä, mitä hänen päähänsä pälkähtää seuraavaksi. Cathy ei kaihda haasteita ja tyttö onkin helposti yllytettävissä mitä erilaisimpiin tempauksiin. Pitkälti hevosharrastuksen ansiosta ovat myös kärsivällisyys ja rauhallisuus löytäneet tiensä Cathyn jokapäiväiseen elämään.

Cathy omaa positiivisen elämänasenteen ja ehtymättömän sanavaraston. Missä ikinä Cathyyn törmääkin, hän on aina täydessä äänessä. Ei liiemmin ajattele, mitä suustaan päästää, mutta kärkevienkin kommenttejen takaa löytyy pohjimmiltaan hyväntahtoinen tyyppi, jolta auttava käsi heltiää aina jonkun sitä tarvitessa. Kannustavasta ja rehellisestä tytöstä saakin hyvän ystävän rinnalleen, mikäli outo huumorintaju ja taukoamaton iloinen löpinä eivät ole esteenä. Negatiivisiakaan tunteita Cathy ei epäröi ilmaista - pikemminkin päinvastoin, ja jo yhdellä silmäyksellä tytöstä huomaa, millä jalalla tänään on noustu.


Ulkonäköä

- Hoikka ja pienikokoinen rakenteeltaan
- Oljenväriset, selän puoliväliin yltävät lähes piikkisuorat hiukset
- Vaalean siniset, hieman turkoosiin vivahtavat silmät
- Pyöreähköt kasvot, jotka etenkin kesäisin pisamien täplittämät, leuka melko terävä
- Ei kiinnitä ulkonäköönsä sen tarkempaa huomiota, sotkuinen poninhäntä ja likatahra poskessa tytön tavaramerkkejä
- Mustat johdpurit, violetit ratsastushousut ja vaaleanpunainen tuulitakki vakiovarusteet tallilla


Viimeinen muokkaaja, Cathy pvm Su 23 Helmi 2020, 10:36, muokattu 9 kertaa
Cathy
Cathy

Viestien lukumäärä : 26
Ikä : 15
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 18.11.2019
Karma : 3

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Lucia

Viesti kirjoittaja Unelmantalli lähetetty Ti 19 Marras 2019, 18:16

nelmantalli Eilen kello 23:01

[size=11][size=12]Lucia Milou on reipas ja iloinen nainen. Lucia touhuilee hevosten parissa monta tuntia päivässä. Hoitaminen onnistuu mainiosti. Maastoilu on parhainta mitä nainen tietää, myös kouluratsastus on kivaa. Lucia on aina valmiina mihinvain. Lucia ei tosin ollut koulussa se parhain ja suosituin tyttö. Tuota syrjittiin, hänellä oli ehkä 2 tai 3 kaveria. Lucialla ei ole sisaruksia mutta paljon serkkuja.

Hevosten kanssa touhuilu alkoi jo neljän vanhana. Lucia kävi talutus tunneilla Pommi nimisellä vuonohevosella, kunnes hän rupesi ratsastamaan naapurin vuonohevosella jolla ei oltu ratsastettu vuosiin, hevonen oli 21 vuotias, Klovo niminen. Lucia harjoitteli ensimmäiset laukkansa Klovolla. Vanhemmat oli innoissaan mukana aina tytön heppajutuissa.
Eräänä päivänä tyttö kuitenkin tippui  hevosensa selästä ja joutui ambulanssilla sairaalaan. Sen jälkeen tuo oli sitä mieltä ettei koskaan enää halua ratsastaa, mutta kuitenkin 7vanhana tuo kapusi taas hevosen selkään.


Sitten kului vuosia ja tuo kehittyi. Kutosluokan lopussa Lucialla oli oma vuonohevonen koska Klovo oli lopettettu tytön ollessa neljännellä luokalla.  Aina kun tuo kapusi hevosen selkään häntä rupesi itkettämään Klovon kuoleman vuoksi. Lucian oman hevosen nimi oli Clara jonka kanssa hän kilpaili esteitä. Tyttö hyppäsi viimeiset kisansa kun hän oli yhdeksännellä luokalla, sillä Clara kaatui pahasti esteelle ja loukkasi itsensä. Silloin Clara jäi lomalle eikä sillä ratsastettu sen jälkeen. Tamma lopetettiin kun Lucia pääsi peruskoulusta.


Lucia on tasoltaan HeA ja hyppää 90cm ratana, yksittäisenä jopa 100cm.maastareita ehkä 60cm korkuisena. 
Lucia on 20-vuoden ikäinen (synt. 3.9.1999), 162cm pituinen ja noin 62kg painoinen nainen. Naisella on haalean violetteja taitoja tukassa muuten tuo on blondi. Ratsastaessa käyttää yleensä mustia tai ruskeita ratsastus housuja, normaali musta kypärä ja mustat hanskat. Ratsastaessa ja hoitaessa päällä on yleensä violetti toppaliivi. 

[/size][/size]

Unelmantalli

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 19.11.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Anniken lähetetty Ti 19 Marras 2019, 21:38

Anniken Bolstad

s. 11.6.2002, 17 v.
154 cm pitkä (lyhyt)
Venni 19.11.2019 -->

Anniken on reipas 17-vuotias norjalainen opiskelijanuori, jonka tunnistaa tallilla aurinkoisen iloisesta olemuksesta ja taukoamattomasta höpötyksestä; ei nainen malta olla hiljaa ja juttelee usein myös hevosille tallitöitä tehdessään. Tyttö tuppaa olemaan myös aina keskellä jotakin hommaa tai tehtävää ja on hyvin harvinaista löytää hänet istuskelemassa tumput suorina ilman mitään tekemistä. Kovin paljoa kärsivällisyyttä Annikenilla ei kuitenkaan ole ja turhan pikkutarkat toimet lykkääntyvät yleensä tehtävien asioiden listalla viimeiseksi.

Nuori nainen on asunut kaikki 17 elinvuottaan samassa paikassa, perheensä omistamassa sievässä omakotitalossa Kabelvågin keskustassa. Perheeseen kuuluu Annikenin äiti, isäpuoli sekä nyt 5-vuotias pikkuveli Helga, josta Anniken yrittää kovasti kasvattaa itselleen tallikaveria ja tähän mennessä päiväkoti-ikäisen tytön kiinnostus riittää ponien paijaamiseen ja niiden piirtelyyn mille tahansa käsiinsä saadulle paperille. Anniken itse aloitti ratsastuksen noin seitsemänvuotiaana ja onkin siitä lähtien haalinut kaiken tallikokemuksen, mihin vain on aika riittänyt baletin ohella, jota hän on harrastanut lähes siitä asti, kun oppi kävelemään. Rakkaat harrastukset ovat antaneet nuorelle itsevarmuutta ja jaksamusta yrittää aina vain uudelleen epäonnistumisista huolimatta eikä Anniken ole varma, mitä tekisi ilman niitä.

Ulkonäölliset seikat

- Noin lapaluille ulottuvat suorat, tummanruskeat hiukset ja otsatukka; hiukset yleensä joko poninhännällä tai nutturalla
- Naama on pehmeä piirteiltään, huomattavin piirre on tummat kulmakarvat, joita saa olla jatkuvasti nyppimässä etteivät ne pääsisi villiintymään
- Tummanvihreät silmät, joissa usein iloinen pilke
- Ruumiinrakenteeltaan Anniken on pieni ja jäntevä; hoikka muttei heikko tytön omia sanoja lainaten
- Ruskettuu helposti auringossa ollessaan
- Tallilla päällä yleensä mustat tai tummansiniset ratsastushousut ja säähän sopiva takki, talvisin aina paksu kaulahuivi johon pääsee piiloutumaan pakkasta pakoon (jopa sitä pientä pakkasta, Anniken palelee herkästi)
- Vapaa-ajalla pukeutuu mukavuus aina ykkösprioriteettina; urheiluleggingsit ja mukavat villapaidat ovat se juttu ja Anniken vannoo Conversejen nimeen
- Meikkaa melko luonnollisesti; meikkivoide, poskipuna ja ripsiväri sekä joskus ehkä joku kiva huulipuna kuuluvat arkirutiiniin

Anniken

Viestien lukumäärä : 7
Ikä : 17
Join date : 13.11.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Hilla lähetetty Ke 20 Marras 2019, 20:06

Hilla Rea Bergvall


Perus tietoa:
-Pituus: 143cm
-Skp: Nainen
-Tämänhetkinen ikä: 16v.
-Synt: 13.12.2003

Luonne:
Hilla on seikkailun haluinen innokas tyttö, jolla mielikuvitusta riittää. Hänelle aina sattuu ja tapahtuu, sillä on uhkarohkea. Hilla ei lähes ikinä pidä esimerkiksi kypärää, hoitaessaan, tai ollessaan hevosten kanssa, ei hän myöskään aina ratsastaessa kypärää pidä. Esim esteillä kuitenkin Hillakin ymmärtää sen kypäränsä päähän panna... Tämä Suomen-Norjalainen neiti on lähes aina mukana, muttei silti perillä asioista. Hilla rakastaa haasteita, ja tarhojan siivoaminen hevosten ympäröimänä on hänestä mukavaa. Hilla pitää maastoilusta ja luonnosta muutenkin, varsinkin sen jakamisesta hevosten kanssa. Hän on päättäväinen tyttö, eikä anna ponin määrätä, vaan ottaa ohjat käsiinsä. Joskus Hilla on vetäytyvämpi, joskus taas mukana kaikessa, ja kauhea höpöttäjä, joka ei lopeta juttuaan ikinä! Hilla on siis todella ailahtelevainen.

Ratsastustaso:
Hilla on hypännyt ratana 80cm, ja yksittäisinä esteinä jopa 120cm, pituuteensa nähden.
Kouluratsastuksessa helppo B-luokissa muutaman radan kisannut, sillä tyttö ei kovin koulusta välitä.
Hilla harrastaa maastoesteitä, niissä 60-70cm hypännyt.

Ulkonäkö:
Hilla, hieman omituinen tapaus on ulkonäöltään vaaleahiuksinen normaalin näköinen nuori neiti, jolla usein tallilla hiukset nutturalla. Silmät vaaleansiniset. Tallivaatteet lähes aina samat, valkoiset ratsastushousut ja mustavalkoinen huppari, sen alla musta T-paita. Normaalin vaalea iho. Hilla käyttää meikkiä, usein tallillakin.


Viimeinen muokkaaja, Hilla pvm To 21 Marras 2019, 08:12, muokattu 1 kertaa

Hilla

Viestien lukumäärä : 26
Ikä : 16
Join date : 15.11.2019
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Jessica-Sofia lähetetty Ke 20 Marras 2019, 21:25

JESSICA-SOFIA ØSTMAN

-pituus-155 cm
-skp-Nainen
Tämänhetkinen ikä-15v-
Synt-20.11.2004

"Jessica" on iloinen ja reipas lukiota käyvä tallityttö,jonka elämään kuuluu kaikenlaista.Aluksi Jessica vaikuttaa hiljaiselta mutta sitten kun Jessicaan tutustuu asiasta ei tule olla loppua. Jessica myös aloitti koulun vuotta aikaisemmin kuin muut hänen ikäisensä, jo 6v. Jessica ei halua olla mistään tallilla tapahtuvasta paitsi, muttei aina huomaa uusia asioita. Kun jessica pääsee koulusta niin hän kiiruhtaa tallille vaikkei ratsastaisikaan sinä päivänä. Lukio on tuonut paljon lukemista ja kokeita jotka vievät aikaa eikä aina ehdi käydä tallilla mikä harmittaa tyttöä suuresti. Jessica perheineen muutti vähä aika sitten uudelle paikkakunnalle joka tarkoitti ettei tytöllä ole vielä kauheasti uusia kavereita ja hän aloitti vähä aika sitten uudella Tallilla. Tyttö harrastaa ratsastusta,kuntosalia ja koiran ulkoiluttamista (lenkkeilyä).

Hevosjutut- Jessica aloitti ratsastuksen 8v. Jessica on este fani eikä oikein välitä koulusta. 80cm rataa Jessica on hypännyt yksikkäin 110 cm . Jessicalla on ollut Poni mutta se menehtyi pari vuotta sitten eikä enään halunnut omaa hevosta sen jälkeen/:. Kisa taustaa parista tallikisasta muttei sen enempää o l e kisannut.

Ulkonäkö: Tytöllä on puolipitkät blondit hiukset ja vihreät silmät vähän pisamia (erikoista blondilla). Tallilla tytön hiukset ovat yleensä ponihännällä ja ratsastus vaatteet vaihtelee usein. Tyttö käyttää yleensä vain ripsiväriä ja luonnollista meikkiä. Ruumiin rakenteeltaan tyttö on hoikka mutta lihaksiakin löytyy.
Jessica-Sofia
Jessica-Sofia

Viestien lukumäärä : 3
Ikä : 15
Join date : 20.11.2019
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Freya lähetetty To 21 Marras 2019, 17:49

Freya Åqvist

Syntynyt 13.12.2006
Käynyt alkeiskurssin ja osaa perusasiat.
Hoitoponina Stella
143 senttiä pitkä

Freya, 13.12.2006 syntynyt Pohjois-Norjalainen tyttö, on elänyt aina lähes yksin, vanhempia lukuunottamatta. Hän oli se joka jätettiin ulkopuolelle, ja se, joka ei löytänyt ystäviä. Päivät matelivat hänen kirjoittaessa tai piirtäessä huoneensa nurkassa, joskus metsästä löysi uusia reittejä, tai läheinen lähde odotti tulijaa. Ujo tyttö karttaa isoja porukoita, eikä tahdo paljoa huomiota itselleen. Kaikenlainen hössötys ja muukin epämääräinen huomio saa Freyan ahdistus tason nousemaan nollasta sataan, hän todellakin tarvitsee oman tilansa, vaikka liian usein sitä on aivan liikaa.

Metsänläheinen tyttö ei tahdo erottua porukasta kiinnittääkseen sen suurempaa huomiota, ja vaatetuskin on sen mukainen. Freya harkitsee tarkkaan mitä päälleen pistää, ja esimerkiksi ketjuja ja kilinkejä Freyalle ei saa kirveelläkään. Vaatekaapista löytyy niiden sijasta läjäpäin tummia huppareita ja erilaisia verkkareita. Tuttu vaatekokonaisuus koostuu täysin mustasta hupparista ilman vetoketjua ja harmaista verkkareista. Norjan talven yllättäessä tummansininen toppatakki ja mustat housut löytävät tiensä Freyan vaatekerroksen päälle. Myös harmaa huivi on mukana kylmässä. Ratsastustakkina toimii Lyhyt tummansininen toppatakki tummanliiloilla yksityiskohdilla. Kuten muissakin vaatteissa, vanhemmat ostavat lapselleen mieluummin laadukasta ja harvoin kuin halpaa ja usein.  Siksi Freyan päältä löytyy mustat grippipaikkaiset ratsastushousut, jotka kulkevat tytön päällä aina hänen ratsastaessaan. Jos pakkanen paukkuu, niin mustat topparatsastushousut heijastimilla ovat Freyan mukana ratsastaessa.

Siro, pyöreäpäinen Freya omistaa tummanruskeat, suorat hiukset, jotka yltävät juuri ja juuri olkapäitä alemmas. Tummia nappisilmiä korostavat lähes mustat silmälasit. Varsinkin kesällä Freyan päähän puhkeaa läjäpäin melko tummia pisamia, mutta ne ovat yksi osa tytön arkea myös talvella.
Freya
Freya

Viestien lukumäärä : 29
Ikä : 13
Paikkakunta : Svolvær
Join date : 18.11.2019
Karma : 5

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Chloe-Camille lähetetty La 23 Marras 2019, 08:56

[center]

Chloe-Camille Wilson


Yleisesti:
Camille on ystävällinen, avulias ja rauhallinen mutta osaa tiuskahtaa yllättävän kovaa välillä kun stressiä on liikaa.

Camille on syntynyt Kanadassa, mutta muutti viisi vuotta sitten Norjaan isänsä töiden perässä. Camillen perheeseen kuuluvat vanhempien lisäksi kaksi kissaa, jotka ovat erittäin tärkeitä neidolle. Tällä hetkellä tyttö asuu vanhempiensa kanssa ja opiskelee lukiossa.

Ratsastanut Camille on yksitoista vuotta ja tällä on ollut kaksi hoitohevosta.Islanninhevoset ja vuonohevoset ovat saaneet paikan tytön sydämmestä, jonka mukaan hoitohevoseksi valiintui Trane. Maastoilu on aina ollut tytön lempipuuhaa, joten maastolenkkejä tullaan vetämään. Kouluratsastus ja esteetkin tytöltä onnistuvat, mutta esteet ovat vielä aika hankala asia.

Ulkonäkö:
-Syntymäpäivä: 27.8.2002
-Pituus: 165 cm.
-Painoa sopusuhtaisesti pituuteen nähtynä
-Nainen
-Vaalea iho
-Tumman ruskeat silmät
-Vaaleat, napaan asti yltävät luonnon kiharat(laineet), EI otsatukkaa
-Normaali ruumiinrakenne
-Pukeutuu ratsastuskerroilla mustiin ratsastushousuihin ja jodhpureihin, kypärä musta, takki talvella kevyt toppatakki(harmaa), ratsastussukat(ruudulliset)
Chloe-Camille
Chloe-Camille

Viestien lukumäärä : 28
Ikä : 17
Join date : 15.11.2019
Karma : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Mia lähetetty La 23 Marras 2019, 16:48

Mia Holgersen
syntynyt 15.5.2003 Oslossa
pitkät ruskeat hiukset ja siniset silmät
166cm pitkä ja hoikka

Mia on persoona, jota voisi kuvailla hyvin päättäväiseksi ja järjestelmälliseksi. Hän tekee kaikkien uusien asioiden suhteen pitkän listan taustatutkimuksia. Kuten myös ensimmäisen hevosen ostotilanteessa Mia teki muistivihon verran muistiinpanoja kaikesta hyödyllisestä. Mia ei pelkää kohdata uusia ihmisiä, vaan pyrkii tarpeidensa mukaisesti ottamaan kontaktia. Muuten Mia ei ole se kaikista sosiaalisin, vaan tallilla tykkää keskittyä eniten omaan hevoseen. Ratsastuksen Mia aloitti kuusivuotiaana Oslolaisella ponitallilla, mutta niin sanotun tavoitteellisen harrastuksen hän aloitti Bergenissä. Mialta löytyy kokemusta kahdesta vuokrahevosesta, joiden kanssa hän myös kilpaili harvakseltaan.

Säästäminen omaan hevoseen alkoi, kun Mia oli yhdeksänvuotias. Hänen vanhempansa eivät suostuneet ostamaan tytölle omaa ponia, joten Mia päätti vielä jonain päivänä ostaa oman hevosen omilla rahoillaan. Sellainen päättäväisyys on Mialle arkipäivää. Kahdeksanvuotiaana Mia päätti kasvattaa hiuksensa mahdollisimman pitkiksi, vaikka käytännöllisyyden takia hänen äitinsä olisi pitänyt ne lyhyempinä. Siispä päästäkseen tavoitteeseen Mia laittoi jokaisen norjan kruunun talteen ja oli ensimmäisen kerran kesätöissä kaksitoistavuotiaana.

2019 Mian vanhemmat – Harald ja Eda – ilmoittivat, että he muuttaisivat Lofooteille. Vanhemmat olivat saaneet työtarjouksen Kabelvågenin yläasteelta. Mia ei olisi halunnut jättää Bergeniä, joten Haraldilla ja Edalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin neuvotella teini-ikäisen tyttären kanssa. He pääsivät sopimukseen, että Mia saisi ostaa säästämillään rahoilla oman hevosen ja he auttaisivat sen kustannuksissa. Se tarkoittaisi myös, että Mian tulisi pärjätä lukiossa ja tehdä kesät kesätöitä.
Mia
Mia

Viestien lukumäärä : 8
Ikä : 16
Paikkakunta : Våganby
Join date : 13.10.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Bonnie lähetetty To 02 Tammi 2020, 17:43

Bonnie Bergvall
syntynyt 13.1.2004
hoitoponina Hilla

Bonnie Bergvall on 15-vuotias, hymy herkässä kulkeva tyttö monikulttuurisesta taustasta. Tytön ote elämään on rennon rempseä - eihän se häntä haittaa jos arvosanat välillä tipahtelisivatkin hevostelun takia. Ainut asia, joka motivoi neitiä kouluhommissa, on se, ettei vanhempien mukaan tähän talouteen tule yhtäkään kaviokasta jos Bonnie ei pysty hoitamaan koulua kunnialla läpi.
Hevosten parissa tyttö on hieman tarkkaavaisempi ja huolellisempi, mutta hän ei pidä tärkeimpänä asiana täydellistä järjestystä. Ratsastajana hän on melko monipuolinen, sillä sekä esteet että koulu luonnistuvat.
Bonniella on tapana kiihtyä nollasta sataan nanosekunnissa, ja yleensä niin tapahtuessa hänen suustaan pääseekin tulikivenkatkuisia vasta-argumentteja. Onneksi tyttö myös rauhoittuu nopeasti ja saattaa jälkeenpäin pyydellä punastuen anteeksi sanomisiaan. Vaikka Bonnien tunteet menevätkin välillä aika nopeaa vuoristorataa, saa hänestä ihan mainion juttukaverin.

Ulkonäkö
- Kiirinyt 154 senttimetrin pituuteen
- Tummanruskeat, pörröiset ja kikkuraiset hiukset jotka tyttö on perinyt afroamerikkalaiselta äidiltään
- Vaalean kahvinvärinen iho ja tummanruskeat silmät
- Päällä yleensä Adidaksen verkkarit ja joku iso huppari; värit vaihtelevat mustan, harmaan ja räikeänoranssin sävyissä
- Ei käytä kovin paljoa merkkivaatteita, tykkää käyttää rahansa mieluummin ostamalla omalle hoitoponille jotain spesiaalia

Bonnie

Viestien lukumäärä : 2
Ikä : 16
Join date : 13.11.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja dianalouis lähetetty Su 01 Maalis 2020, 15:08

Serkkuni on nimeltään “Sanaa”, todella ihailen häntä, koska hänellä on useita hienoja ominaisuuksia luonteeltaan. Hän on seurallinen ja luotettava, älykäs ja täsmällinen, kunnianhimoinen ja suurenmoinen, iloinen ja avulias. Kaikki ihmiset rakastavat häntä, löydät hänen hymyilevän koko ajan. Vaikka hänellä on paljon tehtäviä hänen erityiselämässään, hänellä on aina korkea korkeakoulututkinto älykkyyden ja ahkeruuden ansiosta. Lisäksi serkkuni voi löytää kertaa lukea kaikista kiireisistä päivistä; siksi hän on hyvin älyllinen eri aloilla. Hänelle lukeminen on kuin hänen hengittämäänsä, ja rehellisesti sanottuna minä pidän hänen persoonallisuudestaan, koska uskon myös, että emme voi tietää enemmän asioista vain lukemisen kautta.
Lisäksi Sanaa tunnetaan täsmällisyydestään ja ajankäytöksistään, jokaisella minuutilla on arvo hänen sanakirjassaan, et koskaan löydä häntä myöhässä, ellei se ollut hätätilannetta. Ja tämä saattaa saada hänet kunnioittamaan muita. Henkilökohtaisesti mielestäni se on toinen merkki todellisesta erityisestä henkilöstä.
Lisäksi setäni tyttäreni on erittäin kiinnostunut hyväntekeväisyyspalveluista, tästä syystä hän on mukana monissa yhdistyksissä, jotka auttavat ihmisiä, ja jopa kulttuuri- ja urheiluyhdistyksissä, joihin hän on osallistunut.
Kaikki ihmiset rakastavat Sannaa yksinkertaisesti siksi, että hän osaa käsitellä kaikenlaisia ​​ihmisiä. Hänellä on erityinen tapa käsitellä kaikenlaisia ​​ihmisiä. Olen todella hämmästynyt hänen suuresta kyvystään käsitellä heitä. Löydät hänet harvoin ristiriidassa henkilön kanssa.
Serkkuni voisi yhdistää itseluottamus nöyryyteen ja vaatimattomuuteen. https://glaminati.com/goth-makeup/

dianalouis
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Henkilökuvaukset - Sivu 3 Empty Vs: Henkilökuvaukset

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 3 / 3 Edellinen  1, 2, 3

Takaisin alkuun


Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa