[KIINNI] Lokakuun yksityishaku

Lähetä uusi viesti   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia.

Siirry alas

[KIINNI] Lokakuun yksityishaku Empty [KIINNI] Lokakuun yksityishaku

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty To 03 Loka 2019, 11:53

[KIINNI] Lokakuun yksityishaku Yksaha10

Vapaana on 1-2 karsinapaikkaa aktiivista elämää viettäville yksityishevosille.

Vanhoja, pidempään epäaktiivisina olleita yksityishevosia on poistettu tallista. Näillä hevosilla on etuoikeus palata talliin niin halutessaan.

Vain tammat ja ruunat voivat hakea tallipaikkaa - oritallimme on valitettavasti täynnä.

Hakemusvaatimukset - Lue !

# Yksityishevosella on oltava jo ennakkoon valmiina omat sivut (linkitetään hakemukseen), tai muu paikka (esim. IG hashtag) josta hevosen tiedot selkeästi löytyvät. Hevosella on oltava myös ainakin yksi piirretty kuva, mistä voidaan leikata koristekuva sivuille (katso esimerkkejä muilta tallin hevosilta). Jassu piirtää kuvia vain tallissa jo asuville hevosille.

# Yksityisen omistajan on oltava jotakuinkin perillä yleisistä käyttäytymissäännöistä virtuaalimaailmassa - hevosen kuvat ja tekstit on oltava luvalliset jne. Foorumia ei tarvitse ennalta osata, sen käytössä opastamme mielellämme!

# Yksityisen omistajan on oltava suhteellisen aktiivinen - emme tahdo talliin tyhjänpanttina seisoskelevia tarhamöllöjä.
Yksityisen omistajalla on toki talliin päästyään valtuudet tehdä foorumille hoitajahaku ja hakea hevoselleen hoitajaa, jos tuntuu, ettei oma aika ja inspiraatio riitä hoitomerkintöjen tekemiseen tarpeeksi usein. Halutessaan omistaja voi tuoda hevosen myös "puoliyksäriksi", jolloin hevonen ei ole Shelyesin omistuksessa, mutta sitä voidaan käyttää ratsastuskoulun tunneilla.

# Kaikenrotuisia ja -kokoisia hevosia saa ehdottaa. Hevosen tulee olla pääasiassa ratsukäytössä, iältään aikuinen (varsoja emme ota talliin), sekä sukupuoleltaan joko tamma tai ruuna. Hevosen tulee olla soveltuva laumassa tarhaukseen, yksittäintarhausmahdollisuutta tallissamme ei ole.


Näin teet hakemuksen:
...esittele lyhyesti hevonen ja sen omistajahahmo
...muista linkittää hevosen osoite
...muistathan lukea hakemuksesi läpi ennen lähettämistä
...jos jotain korjattavaa tulee, muokkaa edellistä viestiä - älä lähetä montaa viestiä peräkkäin (suosittelemme tämän vuoksi rekisteröitymään foorumille ennen hakemuksen lähettämistä, vieraskäyttäjät eivät voi muokata viestejään).

Hakemukset ainoastaan tähän tai Keskustan topiciin, sähköpostitse tai yksityisviestitse lähetettyjä hakemuksia ei huomioida.
Haku on avoinna 20.10. saakka.


Viimeinen muokkaaja, Jassu pvm Ma 21 Loka 2019, 15:13, muokattu 1 kertaa
Jassu
Jassu
Admin

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 01.03.2014
Karma : 4

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Lokakuun yksityishaku Empty Vs: [KIINNI] Lokakuun yksityishaku

Viesti kirjoittaja Elias P. lähetetty To 03 Loka 2019, 14:29

Elias Johan Pakkala on alunperin suomen-ruotsalainen, 20-vuotias nuori mies. Hän muutti kaksi vuotta sitten Osloon opiskelemaan restonomiksi, mutta jätti opinnot kesken ja muutti Kabelvågiin töihin. Eliaksen omistuksessa on suomenhevosruuna Jätkä, joka Lofooteille muuton myötä kaipailee kattoa päänsä päälle. Luonteeltaan Elias on ystävällinen ja sosiaalinen. Rikkaasta perheestä tuleminen ei ole noussut hattuun, vaikka yleellistä elämää elääkin.

Jätkä on 12-vuotias, reipas suomiruuna. Poika on seurallinen, ja jokaisen osaavan ihmisen käsiteltävissä, mutta omaa kuitenkin omat metkunsa, jotka vaativat kärsivällisyyttä. Ratsuna toimii kokeneemmilla erittäin kivasti, eikä vauhtia tarvitse olla kokoajan pyytämässä. Jätkä tulee hyvin toimeen muiden hevosten kanssa, ei tosin anna kenenkään pompotella ympäriinsä miten sattuu. Jätkää saa myös käyttää silloin tällöin tunneilla tai leireillä kokeneempien käsittelyssä. (Jätkän nykyiset sivut ovat vielä keskeneräiset, mutta valmistuvat tuota pikaa!).

Elias P.

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 03.10.2019
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Lokakuun yksityishaku Empty Vs: [KIINNI] Lokakuun yksityishaku

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Ma 21 Loka 2019, 14:08

Haku on nyt suljettu, tervetuloa talliin Elias & Jätkä sekä Titta & Tonttu! Teen hevosten sivut ja teidän kaapit ensi viikon aikana. Kirjoittelettehan sitä varten henkilökuvauksen tänne:
- Henkilökuvaustopic

Muita hyödyllisiä topiceja (näillä ei ole kiirettä):
- Tarkennusta henkilöistä
- Rästilista ja merkkisuoritukset
Jassu
Jassu
Admin

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 01.03.2014
Karma : 4

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Lokakuun yksityishaku Empty Vs: [KIINNI] Lokakuun yksityishaku

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Lähetä uusi viesti   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia.
 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa