Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG: Heritage - Blood of Ardeal

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin

Siirry alas

RPG: Heritage - Blood of Ardeal Empty RPG: Heritage - Blood of Ardeal

Viesti kirjoittaja ShadowKiro lähetetty Ti 16 Tammi 2018, 15:23

Haluatko kokeilla jotain erilaista roolipeliä? Jotain missä on twisti jos toinenkin?
Well, then! Koirilla, susilla ja koirasusilla pelattava Heritage RPG kuulostaa kerrassaan normaalilta, mutta ei suinkaan ole sitä. Se on foorumipohjainen, online-mahdollisuudella varustettu vuonna 2017 luotu historia- ja fantasiaroolipeli jonka kolme ylläpitäjää ovat kokeneita ja kauan netissä seikkailleita internet kansalaisia! Muista peleistä poiketen pelaajiemme jokainen peliviesti kerää hänelle kolikoita, pelirahaa, jolla hän voi ostaa kaupasta tavaroita ja ammattilisenssejä hahmolleen, eli näin hahmoa pystyy kehittämään pelien myötä ilman ylläpidolta kyseltyjä erikoislupia. Tämä on automaattista, joten ylläpidon kolikkopäivityksiäkään ei tarvitse odotella.
Ylläpitäjämme ShadowKiro loi ValkeaaTaikaa -roolipelin 1997 ja lopetti sen Heritagen takia. Reirak on ollut pelimaailmassa mukana 2007 alkaen ylläpitäen lukuisia roolipelejä ja Hukka on varsin hyvin tunnettu nettitaiteilija suomessa, pitkällä roolipelihistorialla tietenkin!

Pelin miljöö sijoittuu 1400-1700-luvuille Ardeal-nimiseen satamakaupunkiin. Kirkon varjossa ja inkvisition vainossa kaikki tavan kansalaisista hienoihin aatelisiin pyrkivät kätkemään syntiset elämäntapansa ja esiintymään julkisesti nuhteettomina Jumalanpelkoisina kansalaisina. Kaupunki kuhisee elämää ylhäisestä alhaiseen ja aatelissukujen kesken sosiaalinen piirileikki tempaakin nopeasti mukaansa prameaan mutta julmaan maailmaan, jossa ystävät on syytä erottaa vihollisista nopeasti - sukujen tavoitellessa omaa parastaan!

Pelissä on magiaa ja pelimaailman historia alkaa valottua pelaajilleen pikkuhiljaa pelien edetessä. Nyt on siis juuri täydellinen hetki loikata mukaan!!

http://www.heritage.fi/

ShadowKiro
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa