Shelyesin Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[KIINNI] Yksärihaku avoinna!

Siirry alas

[KIINNI] Yksärihaku avoinna! Empty [KIINNI] Yksärihaku avoinna!

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Pe 24 Marras 2017, 11:22

[KIINNI] Yksärihaku avoinna! Yksarihaku

Vapaana on 1-2 karsinapaikkaa aktiivista elämää viettävälle yksityishevosille.

Vain tammat ja ruunat voivat hakea tallipaikkaa - oritallimme on valitettavasti täynnä.


Hakemusvaatimukset - Lue !

# Yksityishevosella on oltava jo ennakkoon valmiina omat sivut (linkitetään hakemukseen) sekä ainakin yksi piirretty kuva, mistä voidaan leikata koristekuva sivuille (katso esimerkkejä muilta Shelyn hevosilta). Jassu piirtää kuvia vain tallissa jo asuville hevosille.

# Yksityisen omistajan on oltava jotakuinkin perillä foorumin käytöstä ja yleisistä käyttäytymissäännöistä virtuaalimaailmassa - hevosen kuvat ja tekstit on oltava luvalliset jne.

# Yksityisen omistajan on oltava suhteellisen aktiivinen - emme tahdo talliin tyhjänpanttina seisoskelevia tarhamöllöjä.
Yksityisen omistajalla on toki talliin päästyään valtuudet tehdä foorumille hoitajahaku ja hakea hevoselleen hoitajaa, jos tuntuu, ettei oma aika ja inspiraatio riitä hoitomerkintöjen tekemiseen tarpeeksi usein. Halutessaan omistaja voi tuoda hevosen myös "puoliyksäriksi", jolloin hevonen ei ole Shelyesin omistuksessa, mutta sitä voidaan käyttää ratsastuskoulun tunneilla.

# Kaikenrotuisia ja -kokoisia hevosia saa ehdottaa. Hevosen tulee olla pääasiassa ratsukäytössä, iältään aikuinen (varsoja emme ota talliin), sekä sukupuoleltaan joko tamma tai ruuna. Hevosen tulee olla soveltuva laumassa tarhaukseen, yksittäintarhausmahdollisuutta tallissamme ei ole.


Hakemusta tehdessäsi...
...esittelethän lyhyesti hevosen omistajahahmon ja hevosen
...muistathan lukea hakemuksesi läpi ennen lähettämistä
...muista linkittää hevosen osoite
...jos jotain korjattavaa tulee, muokkaa edellistä viestiä - älä lähetä montaa viestiä peräkkäin (suosittelemme tämän vuoksi rekisteröitymään foorumille ennen hakemuksen lähettämistä, vieraskäyttäjät eivät voi muokata viestejään).

Hakemukset ainoastaan tähän tai Keskustan topiciin, sähköpostitse tai yksityisviestitse lähetettyjä hakemuksia ei huomioida.
Haku on avoinna toistaiseksi.

Areena on teidän!Viimeinen muokkaaja, Jassu pvm Pe 01 Joulu 2017, 13:11, muokattu 1 kertaa
Jassu
Jassu
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 451
Join date : 01.03.2014
Karma : 15

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Yksärihaku avoinna! Empty Vs: [KIINNI] Yksärihaku avoinna!

Viesti kirjoittaja Joona lähetetty Su 26 Marras 2017, 11:49

Shelyesistä hevoselleen tallipaikkaa hakee Joona Vuorinen, 27-vuotias suomalainen nuori mies, joka omistaa hevosensa lisäksi mustat, hieman kiharat hiukset, suklaanruskeat silmät sekä varusteurheilua harrastavana tietenkin suuren läjän varusteita itselle ja hevoselleen. Luonteeltaan rennon rempseä nuori mies tulee toimeen lähes kaikkien ihmisten kanssa ja usein hänellä onkin pieni virne kasvoillaan hevostaan hoitessa tai muuten vaan muiden seurassa ollessa. Huumorintajua mieheltä myös löytyy ja hauskoja ja vähemmän hauskoja juttuja kuulee hänen suustaan välillä liiankin usein.

Joona on erittäin kunnianhimoinen ja taitava kilparatsastaja isolla K:lla ja hän on hevosten kanssa viettänyt koko nuoruutensa. Koulupuolella mies on tasoltaan vahva vaativa B ja estepuolella ratana on tullut hypättyä sataaneljääkymppiä, yksittäisenä suurempaa. Kenttäratsastus on miehen suurin intohimo. Hänellä onkin tavoitteet korkealla hevosensa kanssa, joka on osoittautunut erittäin potentiaaliseksi este- ja kenttäratsastuksen saralla. Oman hevosensa treenaamisen ohella mies pitää este- ja kenttävalmennuksia myös muille ratsastajille.

Joonan hevonen, Velvezuelas Thestral eli tutummin Theo on suuri ja musta FWB-ruuna, jolta löytyy ikää seitsemän vuotta. Herasilmäinen, läsipäinen ja korkeasukkainen Theo on kaikkien käsiteltävissä oleva lempeä jättiläinen, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekkään. Toki välillä sekaan mahtuu myös pöllöpäiviä, jolloin Theo on kuin lentoon lähdössä, mutta pääsääntöisesti ruuna on oikein asiallinen kaveri. Ruunan voi tarhata kenen tahansa hevosen kanssa, yleensä se hyväksyy lähes kaikki mukisematta joukkoon. Hieman pomotteleva Theo on, mutta ei pahasti.

Ratsastaessa Theo on kuitenkin aivan toista maata kuin muuten käsiteltäessä, ruuna kuumuu helposti ja siinä on energiaa ja voimaa kuin pienessä kylässä. Joonalla ja Theolla on onneksi palaset loksahtaneet kohdalleen lähes täydellisesti ja yhdessä he ovatkin melko lyömätön parivaljakko ja kisakenttien kauhu. Yhdessä Joona ja Theo kilpailevatkin este- ja kenttäratsastuksessa.

Shelyesiin Joona haluaisi hevosensa majoittaa todella hyvien puitteiden takia, Shelyesissä ne olisivat täydellisyyttä hipovat myös tavoitteelliseen treenaamiseen. Suurella kentällä ja maneesissa olisi hyvä treenata este- ja koulupuolta ja upeita maastojakin Norjasta löytyisi vaikka muille jakaa. Toki mukava talliporukka ja hyvä hevosenhoitokin ovat todella tärkeitä. Kaukainen sijainti Suomeen nähden vaikeuttaa hieman kisareissuja, mutta ei ole este, vaan hidaste.
Joona
Joona

Viestien lukumäärä : 78
Ikä : 30
Paikkakunta : Svolvær, Nyby
Join date : 25.11.2017
Karma : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Yksärihaku avoinna! Empty Vs: [KIINNI] Yksärihaku avoinna!

Viesti kirjoittaja Inkeri lähetetty Su 26 Marras 2017, 13:05

15-vuotias Ella-Amalie Johansen Storvik on tuore ponin omistaja saatuaan vanhemmiltaan aikaisen joululahjan. Pari kertaa viikossa tunneilla käyneelle tytölle se olikin monen vuoden unelmien täyttymys. Ella on todellinen heppatyttö, joka antaa harrastukselleen kaikkensa. Hän on tavoitteellinen kouluratsastaja, eikä ikinä lähde kilpailuihin muuten kuin voitonkiilto silmissä. Harvoin näkee kenelläkään yhtä palavaa halua kehittyä tai olla paras. Vastuuntuntoinen, perfektionismiin taipuvainen tyttö, joka hoitaa annetut hommat aina mahdollisimman huolellisesti.

Ella on mukava tyyppi ja tulee monien kanssa hyvin toimeen, mutta sen nenille ei kannata silti hyppiä. Tytöllä on hyvä itsetunto, hän tuntee oman arvonsa, ja on lisäksi valmis tekemään mitä vaan saadakseen haluamansa. Porukassa Ella on taipuvainen johtajan rooliin ja hyvä puhumaan ihmiset puolelleen.

"Kyyllähän sillä ponilla on vähän huumorintajua ja tammamaisia päiviä, mutta on se ihan kiltti silti, heh."

Suomessa asuvalta serkulta ostettu poni on nimeltään Blondi. On sillä hienokin nimi, Teimlo Blodeufain Siân. Sellainen pieni welsh mountain, 8-vuotias tamma, jota ei ole ratsastuskoulukäyttöön laitettu ihan syystä. Mitä sitä turhia kaunistelemaan: etupää puree, takapää potkii ja keskeltä se on liukas. Silti se on nätti kuin mikä ja omaa valtavan hyvän kapasiteetin hienoilla liikkeillä, kunhan sitä osataan ratsastaa oikein, ja siksi sen kanssa työskentely onkin niin palkitsevaa. Siksi Johansenin ponitytöt siitä pitävätkin.

Ella on käynyt Shelyesissä tunneilla jo jonkin aikaa. Talli on lähellä perheen asuinpaikkaa, joten sijainniltaan se olisi ihan loistava omankin ponin kotitalliksi. Shelyesin tavat ja tuntiponit ovat tulleet Ellalle jo tutuksi, joten miksi sitä hyvää, tuttua ja turvallista vaihtoon laittaisikaan.
Inkeri
Inkeri

Viestien lukumäärä : 23
Ikä : 21
Join date : 18.05.2014
Karma : 0

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Yksärihaku avoinna! Empty Vs: [KIINNI] Yksärihaku avoinna!

Viesti kirjoittaja Jassu lähetetty Pe 01 Joulu 2017, 13:10

Molemmat hakijat vaikuttivat niin lupaavilta, etten näe tarvetta pitää yksityishakua auki tämän kauempaa.

Tervetuloa talliin Ella-Amalie ja Blondi sekä Joona ja Theo! Muistakaa kirjoitella henkilökuvaukset asap (lukekaa topicin aloitusviesti huolella!), jotta pääsen tekemään kaappeja.
Jassu
Jassu
Tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 451
Join date : 01.03.2014
Karma : 15

http://hiirenkolo.net/shelyes

Takaisin alkuun Siirry alas

[KIINNI] Yksärihaku avoinna! Empty Vs: [KIINNI] Yksärihaku avoinna!

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa